14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harun sonunda 4380 falan derse şaşırmayacağım artık 😅

@Harun nedir son durum bu linklerden birini kopyala anlattığım şekilde shamel tv içine ekle

Ama

@Harun nedir son durum bu linklerden birini kopyala anlattığım şekilde shamel tv içine ekle

@patr0n : Adın nedir?
Someone : Ankaralıyım.
@patr0n : Onu sormadım, adını sordum.
Someone : Hayır bekarım.

Hepsi çalışmıyor mu bu link ler
Armut piş ağzıma düş diyorsunuz resmen ;)) Size verilen linklerin hepsi çalışıyor. Seç/beğen/al diye verdi @patr0n

Şimdiye kadar iki farklı uygulama adı verdiniz ikisi için de detaylıca anlatıldı nasıl yapılacağı ve size düşen en basit kısım ise sayısız link arasından istediğinizi seçip yazmaktı. Hala sanki hiç birşey anlatılmamış ya da siz anlamamışsınız gibi bir iki kelimelik mesajlar yazıyorsunuz.
Anlıyorum televizyondan yazmak zor ama sanki sınırları biraz fazla zorluyor gibisiniz 😅

Armut piş ağzıma düş diyorsunuz resmen ;)) Size verilen linklerin hepsi çalışıyor. Seç/beğen/al diye verdi @patr0n

Şimdiye kadar iki farklı uygulama adı verdiniz ikisi için de detaylıca anlatıldı nasıl yapılacağı ve size düşen en basit kısım ise sayısız link arasından istediğinizi seçip yazmaktı. Hala sanki hiç birşey anlatılmamış ya da siz anlamamışsınız gibi bir iki kelimelik mesajlar yazıyorsunuz.
Anlıyorum televizyondan yazmak zor ama sanki sınırları biraz fazla zorluyor gibisiniz 😅
Ark daş ı'm nerede n baksan tam bir ay oldu hiç biri link çalışmıyor bütün hepsi ni denedım o verdiği n link çalışmıyor b ende bir tane daha farklı link istedim

Ling'leri "Ace Player" açın . Ben de genelde hepsi açılıyor.

Var mı farklı bir tane
Bence siz bir televizyoncu ya gidin, gelsin baksın. Böyle olmayacak bu iş. Biz tarif edemedik. Belki tvde sıkıntı vardır. Bir gösterin tvyi servise falan. Yoksa siz yapardınız..

@patr0n bu verdiklerinden bir tanesi "unlimited"miş.

Ağırlık Fr. Ama tr kanalları da var. 4K TV kanallari (Fr) için ayrı bir liste de var.

Shamel'e attım, bulunsun bı kenarda.🙂

@patr0n nasılsın. link var mı çalışan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri