Sen daha iyisi biliyor sun faklı çalışan linkPeki farklı olarak ne önerisi olur ben bulamadım xcıptv ip tv içi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sen daha iyisi biliyor sun faklı çalışan linkPeki farklı olarak ne önerisi olur ben bulamadım xcıptv ip tv içi
Ben daha yeni öğreniyor um kusura bakma sakınSen daha iyisi biliyor sun faklı çalışan link
Başka bir oynatma listesi var mı çalişan@patr0n demiştim sana Koreli olman Japon olduğun gerçeğini değiştirmez.
Başka bir oynatma listesi var mı çalişan
http://dmtn.tv:8080/get.php?username=GEN-broLINE&password=mfYMHgu&type=m3u_plus
Xciptv'de denedim şimdi çalışıyor.Ben de olmadı xcıptv tv de hangi si olur
@Harun bakın burada anlatılanları birebir uygulayın çalışırXciptv'de denedim şimdi çalışıyor.
Size verdiğim m3u url adresini kopyaladım.
Xciptv'yi açtım.
Sağ alttan Settings'e girdim.
M3U URL yazan menüye tıkladım.
İlk açılan yere kopyaladığım URL adresini yazdım.
Kullanıcı adı istediği zaman hiçbir şey yazmadan ileri dedim.
Şifre istediği zaman da hiçbir şey yazmadan ileri dedim.
Sonrasında ekrana LiveTv gibi menüler geldi.
Live TV'ye tıkladım ve kategoriler halinde kanallar göründü. İstediğime tıkladım ve direkt açıldı.
Anlattığım şekilde deneyin.
Abicim sen bi nasıl yapamadığını anlatsana ne olmuyor sende bu iş çığırından çıkacak gerçektenİnan olmadı. Ben de farklı bir tane daha var mı
Xciptv'de denedim şimdi çalışıyor.
Size verdiğim m3u url adresini kopyaladım.
Xciptv'yi açtım.
Sağ alttan Settings'e girdim.
M3U URL yazan menüye tıkladım.
İlk açılan yere kopyaladığım URL adresini yazdım.
Kullanıcı adı istediği zaman hiçbir şey yazmadan ileri dedim.
Şifre istediği zaman da hiçbir şey yazmadan ileri dedim.
Sonrasında ekrana LiveTv gibi menüler geldi.
Live TV'ye tıkladım ve kategoriler halinde kanallar göründü. İstediğime tıkladım ve direkt açıldı.
Anlattığım şekilde deneyin.
https://tinyurl.com/calismalisin
Baba bir tane daha link istiyorum televizyon da deniyor um o link çalışmıyor xcıptv tv ye de farklı çalişan link istiyorumAbicim sen bi nasıl yapamadığını anlatsana ne olmuyor sende bu iş çığırından çıkacak gerçekten![]()
Bir üst mesajda anlattıklarımı yapın shamel TV uygulaması ile anlattımBaba bir tane daha link istiyorum televizyon da deniyor um o link çalışmıyor xcıptv tv ye de farklı çalişan link istiyorum
Bu link çalışmıyorBir üst mesajda anlattıklarımı yapın shamel TV uygulaması ile anlattım
]Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çalıştı değil mi uyuyacağım bakShamel İPTV tmm oldu