patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
O linki boş ver hocam sen benim verdiğim linki falan dene çalıştı de uyuyacam vallaBu link çalışmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O linki boş ver hocam sen benim verdiğim linki falan dene çalıştı de uyuyacam vallaBu link çalışmıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
@Harun nedir son durum bu linklerden birini kopyala anlattığım şekilde shamel tv içine ekle
Hangi si olsunÇalıştı değil mi uyuyacağım bak![]()
Armut piş ağzıma düş diyorsunuz resmenHepsi çalışmıyor mu bu link ler
Evet bekliyorumHangi si olsun
İnanın ın bana tam bir aydır hiçbir link çlışmadı o yüzden soruyorumEvet
Evet bekliyorum
Ark daş ı'm nerede n baksan tam bir ay oldu hiç biri link çalışmıyor bütün hepsi ni denedım o verdiği n link çalışmıyor b ende bir tane daha farklı link istedimArmut piş ağzıma düş diyorsunuz resmen) Size verilen linklerin hepsi çalışıyor. Seç/beğen/al diye verdi @patr0n
Şimdiye kadar iki farklı uygulama adı verdiniz ikisi için de detaylıca anlatıldı nasıl yapılacağı ve size düşen en basit kısım ise sayısız link arasından istediğinizi seçip yazmaktı. Hala sanki hiç birşey anlatılmamış ya da siz anlamamışsınız gibi bir iki kelimelik mesajlar yazıyorsunuz.
Anlıyorum televizyondan yazmak zor ama sanki sınırları biraz fazla zorluyor gibisiniz![]()
Var mı farklı bir tane
Ark daş ı'm nerede n baksan tam bir ay oldu hiç biri link çalışmıyor bütün hepsi ni denedım o verdiği n link çalışmıyor b ende bir tane daha farklı link istedim
Bence siz bir televizyoncu ya gidin, gelsin baksın. Böyle olmayacak bu iş. Biz tarif edemedik. Belki tvde sıkıntı vardır. Bir gösterin tvyi servise falan. Yoksa siz yapardınız..Var mı farklı bir tane