14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten helal olsun sen senin gibilere hiç olumsuz eleştiri yada kırgınlık olmadan ki hiç bir karşılık beklemeden uğraşıyorsun eyv. Kral
Teşekkür ederim hocam elimde çok fazla bulunduğu için boş vakitte topluca taratıp çalışanları paylaşıyorum :)

patr0n emeğine sağlık kardeşim ama ben ne hikmetse hiçbirini açamadim internet sağlayıcıların engellemesimidir nedir bilmiyorum ama hicbir uygulamada oynatamadim
Dün paylaşırken denedim hocam aktif olanları attım hatta ss ile birlikte paylaştım aktif olduklarına dair

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-05-15-24-54-748_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2024-11-05-15-24-54-748_com.ottplay.ottplay.jpg
    549.1 KB · Görüntüleme: 49
Yoğunluktan olabilir paylaşmadan önce hepsini tek tek girip kontrol ediyorum çalışmayan 2 adet ayıkladığım var onlari vermedim bu verdiklerim çalışıyo hocam eve geçince yine kontrol ederim
Emeginizi icin tsk ama 6 tane denedim acmadi ama yine emek verdiniz tsk

Ustam ellerine sağlık.Bugüne kadar verdiğin m3u listelerinden çalışan en az 150 tane vardır.İş sadece izlenmeyen listeyi bulabilmek.Ben sizin paylaştığınız tüm listeleri televizo uygulamasına yüklüyorum.Zaten banlandı ise yada süresi dolduysa uygulama uyarı veriyor ve o listeyi siliyorsunuz.Benim gibi yeni arkadaşlar buna dikkat ederse sorun yaşamazlar.Emeğiniz için tekrardan tşk ediyorum,kolay gelsin..

Ustam ellerine sağlık.Bugüne kadar verdiğin m3u listelerinden çalışan en az 150 tane vardır.İş sadece izlenmeyen listeyi bulabilmek.Ben sizin paylaştığınız tüm listeleri televizo uygulamasına yüklüyorum.Zaten banlandı ise yada süresi dolduysa uygulama uyarı veriyor ve o listeyi siliyorsunuz.Benim gibi yeni arkadaşlar buna dikkat ederse sorun yaşamazlar.Emeğiniz için tekrardan tşk ediyorum,kolay gelsin..
ya konunun banlanmadan öte internet servis sağlayıcıları sanırım bu iptv üzerine bir önlem alıyor ve açılmıyor bir çoğu

Liste paylaşan mı yok yoksa benmi bulamıyorum ortama acemiyim bulamadım bir türlü yardım edermisiniz liste konusun da...!!!

İyi günler iyi çalışmalar biz bu m3u listesinden yayın izleme konusuna yabancı kaldık bununla ilgili video ya da bilgilendirme mesajı var mı malum yayinlar olan listeler ayrıca belirtilebilir mi simdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Emeginizi icin tsk ama 6 tane denedim acmadi ama yine emek verdiniz tsk
hocam ilk paylaştığımda hepsi çalışıyordu kontrol ettim attım eve geçince yenilerini ekleyeceğim

#Güncellendi
Ekstra linkler drive linki olarak eklenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri