Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam android için 9xtream uygulamasını kullanıyorum , bilgisayarda ise kendi yapmış olduğum oynatıcıyı kullanıyorumPatron senden bir ricam sen hangisini önerirsin iptv oynatacı diye tabiki ücretsiz olacak sana zahmet müsait zamanda cevap verebilirmin iyi ve hayırlı günlerin olsun.
Hocam m3u url adresini iptv player uygulamasına eklediğim de çalma verileri alınmıyor linki mi yanlış verdiniz acaba kontrol etme şansınız var mı ?shamel tv kullanıyorum sadece deneme için vpn yok Türkiyeden giriyorum sorun yok hala aktif cihaz olarak dreamstar nova var yabancı sitelerden buluyorum deneyip çalışır ise öğle paylaşıyorum.
Hayır adres doğru ama ilginç şeyler oluyor cihazdan mıdır bilmiyorum eklediğim her URL çalışıyor hiç biri kapanmıyorHocam m3u url adresini iptv player uygulamasına eklediğim de çalma verileri alınmıyor linki mi yanlış verdiniz acaba kontrol etme şansınız var mı ?
Hocam kanalları da gösteriyor mu bir bug olmuş olabilir bilgisayarda kullandığım iptv player da şöyle sorun oluyo yeni bir hesap ekliyorum çalışmıyor çık gir yapıyorum o hesaba giriş yapmış gibi gösterip çalışan diğer hesabın kanalları gösteriyor sizin link çalışmıyor sizde de böyle oluyo olabilirHayır adres doğru ama ilginç şeyler oluyor cihazdan mıdır bilmiyorum eklediğim her URL çalışıyor hiç biri kapanmıyor
Konuda zaten bir sürü ekli hocam birini alıp kullanabilirsinizBedava m3u bir link istiyorm iyi olandan teşekkürler
Telefon üstünden direkt linki kopyalarken bağlantı adresini kopyala derseniz çalışmaz bağlantı metnini kopyala seçeneği ile kopyalama yapın daha sonra kopyaladiginiz url adresini iptv player uygulamanıza yapıştırın ve kullanmaya başlayın.İyi günler herkese. Lg marka LB serisi tv kullanıyorum, mağazadan birçok program denedim ama verilen listeleri açamadım, ayrıca cihazım veya PC yok, bu tvlerde kullanabilen var mı ya da yöntemini bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Şöyle tekrar edeyim, mağazadan tv ye farklı programlar indirdim, kanal listesini birebir tek tek yazarak URL kaydettim, kanal listeleri çıkıyor ancak kanalları açmıyor (tahminim m3u oynatmıyor), buyüzden stabil kullanılabilen program ya da yöntem var mı diye sorayım. İşlemleri sadece tv den yaptım telefon ya da PC falan kullanmadım. Not:tv android değilTelefon üstünden direkt linki kopyalarken bağlantı adresini kopyala derseniz çalışmaz bağlantı metnini kopyala seçeneği ile kopyalama yapın daha sonra kopyaladiginiz url adresini iptv player uygulamanıza yapıştırın ve kullanmaya başlayın.
Galiba WebOs arayüze sahip forumda bununla ilgili ayrı konu açarsanız cihazınıza uygun iptv player var mı yok mu bilgisi olan üyeler yardımcı olacaklardır. Tv konusunda daha bilgili abilerim var faydaları dokunacaktır eminimŞöyle tekrar edeyim, mağazadan tv ye farklı programlar indirdim, kanal listesini birebir tek tek yazarak URL kaydettim, kanal listeleri çıkıyor ancak kanalları açmıyor (tahminim m3u oynatmıyor), buyüzden stabil kullanılabilen program ya da yöntem var mı diye sorayım. İşlemleri sadece tv den yaptım telefon ya da PC falan kullanmadım. Not:tv android değil
Tamamdır, bilen birisi burada denk gelirse öğrenmiş oluruz yinede bir ileti açarım forumda, ayrıca emekleriniz için teşekkürler.Galiba WebOs arayüze sahip forumda bununla ilgili ayrı konu açarsanız cihazınıza uygun iptv player var mı yok mu bilgisi olan üyeler yardımcı olacaklardır. Tv konusunda daha bilgili abilerim var faydaları dokunacaktır eminim![]()
Tamamdır, bilen birisi burada denk gelirse öğrenmiş oluruz yinede bir ileti açarım forumda, ayrıca emekleriniz için teşekkürler.
İnternetten programla çekip topluyorum çektiğim programım otomatik ekliyor hocamPatron usta bu linkler sana mı ait.Url lerde patron yazıyorda
Verilen linkleri m3u dosyasına çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Tavsiye edebileceğiniz converter var mı? Yarınki derbi öncesi hazırlık yapayım istiyorum.
Linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın enter deyin otomatik olarak iniyo dosya ben genelde böyle yapıyorumVerilen linkleri m3u dosyasına çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Tavsiye edebileceğiniz converter var mı? Yarınki derbi öncesi hazırlık yapayım istiyorum.