patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Mesajı tekrar okuyun hocam mesajı düzenledimHocam sağol ama link değil de file haline getirmek sonra da içeriği düzenlemek istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mesajı tekrar okuyun hocam mesajı düzenledimHocam sağol ama link değil de file haline getirmek sonra da içeriği düzenlemek istiyorum.
Hocam sağol ama link değil de file haline getirmek sonra da içeriği düzenlemek istiyorum.
İhtiyacı olan için kolaylaştırıcı bir çözüm yaratmışsınız, tebrik ve teşekkürler ...Emaneten bişey yaptım buradan hallet hocam
Oluşan linki tarayıcınıza yapıştırın m3u dosyasını indirin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 519
Tamam sağolasın işime yaradı. bana Rimassoft un benzeri bir program lazım uygun birşey bulamadım. Bildiğin program var mı?Mesajı tekrar okuyun hocam mesajı düzenledim
teşekkür ederimİhtiyacı olan için kolaylaştırıcı bir çözüm yaratmışsınız, tebrik ve teşekkürler ...
tam olarak görevi ne editör olduğunu biliyorum ama tam olarak ne yapıyorTamam sağolasın işime yaradı. bana Rimassoft un benzeri bir program lazım uygun birşey bulamadım. Bildiğin program var mı?
Editör. Grup olarak silme yapabiliyor. Taşıma silme yeniden isimlendirme vs. Herşey yapıyor.tam olarak görevi ne editör olduğunu biliyorum ama tam olarak ne yapıyor
Anladım hocam. Başka bir program var mı bilgim yok maalesef..Editör. Grup olarak silme yapabiliyor. Taşıma silme yeniden isimlendirme vs. Herşey yapıyor.
eline sağlık çok teşekkürler#Güncellendi
Ben teşekkür ederimeline sağlık çok teşekkürler
Patron sende o yetenek ve bilgi var gibi sanki. Şöyle güzel bir editör programı yazsan da kullansak süper olur valla. Free ve Pro diye ayırır ücretli yaparsın mesela. Tutmaz mı ne dersin?Anladım hocam. Başka bir program var mı bilgim yok maalesef..
hocam bu aralar yapacak vaktim pek yok maalesef ama müsait olduğum bir vakit bakmaya çalışırım yaparsam ücretsiz olarak sunarım zaten pro vs ayrım yapmamPatron sende o yetenek ve bilgi var gibi sanki. Şöyle güzel bir editör programı yazsan da kullansak süper olur valla. Free ve Pro diye ayırır ücretli yaparsın mesela. Tutmaz mı ne dersin?
Senin kalbin güzel kardeşim. Allah yolunu açık etsin. En kısa zamanda senden güzel haberler bekliyoruz müsait olunca.hocam bu aralar yapacak vaktim pek yok maalesef ama müsait olduğum bir vakit bakmaya çalışırım yaparsam ücretsiz olarak sunarım zaten pro vs ayrım yapmam![]()
Sağ olun hocam Allah razı olsunSenin kalbin güzel kardeşim. Allah yolunu açık etsin. En kısa zamanda senden güzel haberler bekliyoruz müsait olunca.
Linkleri playera yapıştırın çalışır lakin forumda iptv# uygulamasının çok sorunlu olduğunu duydum bilginiz olsunAndroid boxda iptv# uygulamasına girsek çalışır mı bunlar hocam