patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Ona ne şüphe abi senin canın sağ olsunTeveccüh ediyorsun canım kardeşim. Çalışmıyor olsalardı isyan etmeyeceğimin garantisi yoktu yani![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ona ne şüphe abi senin canın sağ olsunTeveccüh ediyorsun canım kardeşim. Çalışmıyor olsalardı isyan etmeyeceğimin garantisi yoktu yani![]()
@patr0n Tüm yaptıkların için eline emeğine hatta uyku na sağlık cuma günün den bu tarafa bütün yorumları okudum mu3 listesinin ana üreticisin sen olduğunu sananlar bile var gelen yorumlara çok iyi dayanıyorsun aradan birde flim linki veriyor herkese yadımcı olmaya çalışıyorsun çok tşk.ederim.Bir tespit mi paylaşmak istiyorum. Sorunun ana kaynağı listenin birinci sayfada olması 41 sayfa olmuş 1. sayfadan 41. sayfaya kadar sorular cevaplar aynı gibi çalışıyor çalışmıyor vpn li vpn siz genelikle böyle geçmiş. Naçizhane fikrim her güncelleme yaptığında listede sadece çalışan ve kullanıcı sayısı sınırı olmayan (varsa tabi) veya kullanıcı sayı yüksek olan linkleri günlük paylaşman ve önceki linkleri silmen böyle olunca bu forumda bu konuda bir link listesi olacak. Benim fikrim bu olurmu olmaz mı böyle bir fikre ihtiyaç varmıydı onuda bilmiyorum.İyi çalışmalar
Maalesef m3u dosyaları çoğu çöp hatta hepsi çöp hiç biri watched'in eline su dökemez çünkü ya kısa bir süre çalışıyorlar o da çoğu zaman aksıyorlar kasıyorlar yada hiç açılmıyorlar birde zaten her gün her gün güncelleme yapmak gerekiyor çoğu bir kaç gün zor gidiyor.hepsini test ettim çalışalrı ayırdım 1 gün çalıştı diğer gün bidaha çalışmadı
Tamam
ŞuanUlusallar bile açılmıyor. 10tane link denemişimdir. Sağlam bulabildiğiniz varmı paylaşırmısınız
En az 10 tane link denedim yok açılmıyo
Ben buldum aktif çalışıyor umarım sizde bulursunuzŞuanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu linki denedim ve bu link en üstte yer alıyor nasıl 10 tane denediniz açılmadı anlamadım vpn ile deneme yaptınız mı ?
Bir tane buldum çok teşekkür ederimBen buldum aktif çalışıyor umarım sizde bulursunuz
Ekli dosyayı görüntüle 1607
Muge ANLI'ya kayip diye basvuracaktik ustat.Ellerine saglik tesekkurler#Güncellendi
Öyle olsa "Burdayım" diye çıkardı ortaya. Uğur Dündar'ın Arena'sına çıkartacak gibiler. Sanırsın çocuk merdiven altı farelerle birlikte bilgisayar kullanıyorMuge ANLI'ya kayip diye basvuracaktik ustat.Ellerine saglik tesekkurler
pembelerde sıkıntı olanlar var ama morlar çok iyi eline sağlık#Güncellendi
sağlık olsun abi kime ne renk çıkarsa bahtına diyelimpembelerde sıkıntı olanlar var ama morlar çok iyi eline sağlık![]()
Ellerine saglik ustat tesekkur ederim#Güncellendi
Geçen gün istediğiniz şeyi size vermiştim baktınız mı peki? Sadece yerel kanallar olanı.Üstsd şu güncle listeyi bana direk iptvye yapıştırcağım halde atar mısın