14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun var derseniz de bu linkleri paylaşanlar ne yapabilir onu da düşünün. Ücretsiz kullanmak isteyenler için karşılıksız uğraşıyorlar. Siz de gelmiş o yok bu yok şu olmuyor bu olmuyor...
Bırakın herkesi kendi haline kullanabilen kullanır.
Ücretsiz olmasına minnetarız ama maç kitlesi emeğinizi hiçe uğratıyor bunu söylemekten çekinmem emeğinizi parayla satmak isteyenler var

Bakın konuyu okuyun orada yaptığım uyarı boşuna değil paneller genellikle 1 kullanıcılı oluyor bazen böyle 30 50 300 500 falan oluyo tek kullanıcı olan paneller sizden önce hesaba giriş yapılıp yayın izleniyosa siz izleyemezsiniz relax panelleri tarama yapmayın ip ban yersiniz diye uyardım ss attıklarım kontrol edildi çalışıyor Vodafone alt yapısı ile internet kullanıyorum bende vpn ihtiyacı olmuyo ama sizlerde olabilir yayınları normal denediktan sonra birde vpn ile deneyin
Ve unutmayın bunlar patlatılmış hesaplar yani garantisi yok 1 saat içinde de gidebilir aylar sonrada gidebilir aylardır aktif çalışan tek kişilik 1 hesap var bende bazen onu kullanıyorum yani şans meselesi
Bunu forum konunuzun başına sabitleyin sevgili patron ve aynı kurulan cümlelere cevap için yorulmayın artık. Emeğinize sağlık.

Orada her bir satırda sonu .m3u ile biten adresler var. Size lazım olan sadece kullanmak istediğiniz ya da deneyeceğiniz adreslerin http'den .m3u dahil oraya kadar kısmını kopyalayıp IPTV oynatıcınızds m3u bağlantı linki olarak ekleyip denemek.
Sevgili Patron bu yazışma Lara gerçekten inanamıyorum selamlar

Ücretsiz olmasına minnetarız ama maç kitlesi emeğinizi hiçe uğratıyor bunu söylemekten çekinmem emeğinizi parayla satmak isteyenler var
Yani en azından bu konuda emek varsa bana ait değil. Diğer konularda da başkaları aynı şeyi yapıyor.
Yine de ben size buradan bir şey verdiğimde kendi ürettiğim, geliştirdiğim veya bulduğum bir şeyi vermiyorsam ve parayla satmadıysam kullanıp denemeniz içindir. Olmuyorsa "Bende olmuyor, teşekkürler." deyip geçin. Çok gereksiz yere karşılıklı olarak uzatmak zorunda kalıyoruz maalesef konuşmalarımızı bu yüzden.

Yani en azından bu konuda emek varsa bana ait değil. Diğer konularda da başkaları aynı şeyi yapıyor.
Yine de ben size buradan bir şey verdiğimde kendi ürettiğim, geliştirdiğim veya bulduğum bir şeyi vermiyorsam ve parayla satmadıysam kullanıp denemeniz içindir. Olmuyorsa "Bende olmuyor, teşekkürler." deyip geçin. Çok gereksiz yere karşılıklı olarak uzatmak zorunda kalıyoruz maalesef konuşmalarımızı bu yüzden.
Hocam ben apk yerine eklenti yapılsın ve o eklenti tüm kodlamacılar tarafından geliştirilsin derdindeyim linux kafası yani

Hocam ben apk yerine eklenti yapılsın ve o eklenti tüm kodlamacılar tarafından geliştirilsin derdindeyim linux kafası yani
Bu linux değilse bile başka bir kafa ;) Neyse daha fazla uzatıp konuyu ve diğer kullanıcıları yok yere meşgul etmeyelim.

@Ahmetli @Latte Çaylar demlendi, bardaklara koydum, şeker isteyen var mı? Hadi içip biraz dinlenelim.

Ben sorun yok dersem sorun nasıl çözülecek peki spor izleyen insanlar sayesinde IPTV yi mecburen kullanmak isteyen insanlar 3000 kişilik sunucularda maç izlemek için 10bin kişi giriyorsa saldırı yapıyorsa programlarla böyle yerinde sayarız bunun için ayrı M3u listesi olması lazım
Hocam bu iptv yayınlarını ben mi veriyorum ? Ben iptv sağlayıcı falan mıyım bana birileri sponsor mu ? Ha sorun var dedin ha yok dedin benden ne gibi çözüm bekliyosunuz onu anlamadım napiyim parasını verip size iptv falan mi satın alıyım ne yapıyım yani anlamadım kullanan kullanıyo beğenmeyen Allah için kullanmasın burda da boş mesaj kasmayın dünden beri bi çalışmıyor donuyo inatla aynı şeyler e napiyim donuyosa çalışmıyorsa paylaştığımda çalışıyo oluyo sonradan patlayabilir donuyosa beni alakadar eden bi sorun da yok benden ne gibi çözüm bekleniyo anlamıyorum ki

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum zaten lua yada Python öğrenip program yapmakdansa eklenti yapın öpen source gelişsin para gözünüzü bürümesin yoksa yok olup gidiceksiniz zaten hls sunucu için büyük bütçe lazım bunu bile aşabiliriz belki
Biliyor musunuz hem python hem lua biliyorum ama asla bir eklenti yapmayacağım gereksiz vakit kaybından başka bir şey değil kullanmayacağım şey için el yorup kafa patlatıp kod yazmam site çok piyasada oradan kullanabilirsiniz sürüyle apk kaynıyor kullanabilirsiniz

Bunu forum konunuzun başına sabitleyin sevgili patron ve aynı kurulan cümlelere cevap için yorulmayın artık. Emeğinize sağlık.
Sağ olun hocam lakin konuda zaten gerekli uyarıyı yaptım bizim insanımız okumaktan aciz gibi hareketler sergiliyor her konumda yazdığım programlar dahil en ince ayrıntısına kadar uyarımı verip söylemem gerekenleri söylüyorum ama nafile okunmuyo sorun bu yani okumamak :)

Paylaştığınız kod ile benim bir ilişkim yok
Üstelik bağlansam ne yapacağım hocam modemi kapatıp tekrar açın daha sonra çok kullanıcılı olan linklerden birini alıp iptv oynatıcısı içine yapıştırın
Çok kullanıcılı dediğim:
Ekli dosyayı görüntüle 1498
Hesap 50 kişilik aktif 16 kişi var aktif 50 olduğu an 51. Kişi yayın izleyemez. Yayın m3u linki bu
"m3u" gayet güzel çalışıyor. Emeğinize sağlık.

yayınlar kesik kesik geliyor, arada 2,3 saniye kesilmeler bunun için bir öneri varmı ?
Aynı problemi bende yaşıyorum, samsung tv’de m3u ip tv kullanıyorum, lig yayınlarından ziyade film izlemek için kullanmak istiyorum ancak bu kesilme olayı yaşanınca filmleri başa alıyor ve her liste için bunu yaşıyorum, bu da izlemeyi imkansız hale getiriyor. Stream etsin diye durdurup bekleme yapmayı da denedim işe yaramadı. Önerisi olan varsa dua ederim. İnternetimiz Turknet 100mbit.

Aynı problemi bende yaşıyorum, samsung tv’de m3u ip tv kullanıyorum, lig yayınlarından ziyade film izlemek için kullanmak istiyorum ancak bu kesilme olayı yaşanınca filmleri başa alıyor ve her liste için bunu yaşıyorum, bu da izlemeyi imkansız hale getiriyor. Stream etsin diye durdurup bekleme yapmayı da denedim işe yaramadı. Önerisi olan varsa dua ederim. İnternetimiz Turknet 100mbit.
Android ise apk kullanmayı deneyin değilse marketinizden reklamsız tarayıcı bulup film sitelerinden film izleyebilirsiniz yatırım tavsiyesi değildir..

Yan
Android ise apk kullanmayı deneyin değilse marketinizden reklamsız tarayıcı bulup film sitelerinden film izleyebilirsiniz yatırım tavsiyesi değildir..
Yanıtınız için teşekkür ederim, tv tizen maalesef. Tarayıcı olayı ise ip tv kadar konforlu değil ve mesela Harry Potter ateş kadehi internette bir türlü bulamadım. Benim problemden yaşayıp çözen varsa önerileri beklerim. Bu arada emekleriniz için burada herkese bıkmadan cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Yan

Yanıtınız için teşekkür ederim, tv tizen maalesef. Tarayıcı olayı ise ip tv kadar konforlu değil ve mesela Harry Potter ateş kadehi internette bir türlü bulamadım. Benim problemden yaşayıp çözen varsa önerileri beklerim. Bu arada emekleriniz için burada herkese bıkmadan cevap verdiğiniz için teşekkürler.

#Güncellendi
242 adet link eklendi
Bazı eski paylaştığım linkleri de dahil ettim

Hocam bu iptv yayınlarını ben mi veriyorum ? Ben iptv sağlayıcı falan mıyım bana birileri sponsor mu ? Ha sorun var dedin ha yok dedin benden ne gibi çözüm bekliyosunuz onu anlamadım napiyim parasını verip size iptv falan mi satın alıyım ne yapıyım yani anlamadım kullanan kullanıyo beğenmeyen Allah için kullanmasın burda da boş mesaj kasmayın dünden beri bi çalışmıyor donuyo inatla aynı şeyler e napiyim donuyosa çalışmıyorsa paylaştığımda çalışıyo oluyo sonradan patlayabilir donuyosa beni alakadar eden bi sorun da yok benden ne gibi çözüm bekleniyo anlamıyorum ki
üstad sıkıntı yok gönlünü ferah tut herkesin takdirini hak ediyorsun forum ve senin gibi arkadaslar sayesinde yeni seyler ogreniyoruz paylasiminla bugun 4k mac izledim cok tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri