Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Abi yine seni alıntıladım sandım @Ahmetli de linkleri kullanmadığını çalışmadığını dile getirmişti sabah yine o sandım onu alıntıladım telefondan girince çok dikkat edemiyorum ayak üstü kime ne faydam dokunursa yazıp bakmaya çalışıyorum
Farkındayım karışıklığınAbi yine seni alıntıladım sandım @Ahmetli de linkleri kullanmadığını çalışmadığını dile getirmişti sabah yine o sandım onu alıntıladım telefondan girince çok dikkat edemiyorum ayak üstü kime ne faydam dokunursa yazıp bakmaya çalışıyorum![]()
Bu aralar çok karışıyor abi kurcalamaya gerek yok yazdım gören olur nasılsaFarkındayım karışıklığınBenim cevap yazdığıma karşılık yazdığını düşünmüştüm ki o da değilmiş farklı konu için farklı kişi ama doğru kişiymiş. Ne kadar karışık olduğu cümlelerime bile yansıdı artık
![]()
Sizede iyi geceler hocam gün gün paylaşıyorum alt tarafta kalan linklere bakarsanız çalışanları görürsünüz bizzat önce ki sayfalarda çalışanları test edip ss attımİyi geceler ben denedim hiç bir tane link çalışmıyor
@HarunEkli dosyayı görüntüle 1452
Bunları linkten kopyaladım kontrol ettim çalışıyor konuda ki linkten bunlara ulaşabilirsiniz
Ayrıca konuda verdiğim site linkinden de kontrol yapabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 1453
Önceki linklerden de çalışanlar var yapılması gereken şey kontrol etmek![]()
Tesekkurler patrOn ellerine saglik#Güncellendi
278 adet link eklendi
Ben geldim ama o link sayfası n da çalişan ı bulamadım nasıl olacak tam olarak bilmiyorum
DemediZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İkisini de denedim çalışıyor bunlara da çalışmıyor derseniz daha fazla yardımcı olamayacağım hocam bilginiz olsun![]()
İkinciye baktın mı arkadaşım?İlkinde kanal sayısı yok diyor 0 âdet kanal var