14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

12.12.2024_GüncelLinkler
Aynı linkten devam ediyorum asağıda ki bağlantıdan gidebilirsiniz.

--> <--

Ekli dosyayı görüntüle 1221

Ekli dosyayı görüntüle 1132

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Başkan bu m3u linki kopyalayıp yapıştırınca çıkan kanalları izleme yöntemini anladım ama bu tür m3u lari kullanmak için ne yapmalıyız belki basit ama hiçbir fikrim yok yardımcı olrmusun

Başkan bu m3u linki kopyalayıp yapıştırınca çıkan kanalları izleme yöntemini anladım ama bu tür m3u lari kullanmak için ne yapmalıyız belki basit ama hiçbir fikrim yok yardımcı olrmusun
Kopyalayıp iptv player uygulamasına yapıştırarak

Bende her linkde 15 20 saniye sonra yayin kesiliyo neden acaba
Dostum,
Bu sorunu yaşayan yalnız siz değilsiniz? YAYINLAR TEK KİŞİLİK......bunun altını çizerim, yayını ilk açan izler defalarca bağlanmaya çalışan İP sayısı fazla olduğundan hiç kimse rahat bir şey izleyemez, PANEL yani yayın sahibi durumu farkettiğinde hemen yayını kapatır yeni DNS adresi ile devam eder. Bu vb sitelerde açık alanda FREE olarak paylaşılan yayınlar uzun ömürlü olmaz, istisna olarak uzun ömürlü çok kişili yayınlarda denk gelebilirsiniz.

Öncelikle kolay gelsin, özveriniz ve sabrınız için sizi kutluyorum. Burada paylaştığıniz linkleri ve ara ara güncellendi mesajlarinizi anlamaya ve verim almaya çalışıyorum. Ama en kolay ve basit nasıl kullanabilirim. Bunu anlatan bi yer varsa yonlendirebilirmisiniz. Ben hem telefonumda hem tvimde en sorunsuz ve hakim olarak televizo uygulamasini kullaniyorum ve sadece m3u dosylarani tanimlatabiliyorum ama linkleri nasil kullanacagimi bilemedigimden hep guncellendi paylaşımına imrenerek bakıp geçiyorum. Sabriniza siginarak bilgi ve destek rica ediyorum. İyi çalışmalar...

Öncelikle kolay gelsin, özveriniz ve sabrınız için sizi kutluyorum. Burada paylaştığıniz linkleri ve ara ara güncellendi mesajlarinizi anlamaya ve verim almaya çalışıyorum. Ama en kolay ve basit nasıl kullanabilirim. Bunu anlatan bi yer varsa yonlendirebilirmisiniz. Ben hem telefonumda hem tvimde en sorunsuz ve hakim olarak televizo uygulamasini kullaniyorum ve sadece m3u dosylarani tanimlatabiliyorum ama linkleri nasil kullanacagimi bilemedigimden hep guncellendi paylaşımına imrenerek bakıp geçiyorum. Sabriniza siginarak bilgi ve destek rica ediyorum. İyi çalışmalar...
Televizo uygulamasına girince çalma listesi ekleme yerinden yeni m3u liste seçeneğini seçip linki oraya girin kaydedin

reyiz biri bana yardım etsin txt dosyasını indirdim açtım link kenarındaki yorumları sildim buraya girdim senin attığın şey şimdii nedir hocam bu sitede napacam bu yazıları

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli :)

ραтя0и

12.12.2024_GüncelLinkler
Aynı linkten devam ediyorum asağıda ki bağlantıdan gidebilirsiniz.

--> <--

Ekli dosyayı görüntüle 1221

Ekli dosyayı görüntüle 1132

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
bayım ben linux kullaıyorum patron.tx dosyasını düzenledim bu siteden napacağım bu url leri nedir bu url adresleri

hocam aslında sistem basit az önce denedim ve yöntem basit var olan m3u dosyamızı açıyoruz içinden rastgele bir tane linki kopyalıyoruz ve üstünde düzenleme yapıyoruz.
Şablon şu şekil olmalı
url: port/get.php?username=sinetech&password=sinetech123&type=m3u
url: sonrasında bilerek 1 adet boşluk var onu silmeniz gerek

Örneğin bu m3u dosyasını açıp en üstteki linki aldım
link şu mevzu bu link üstünde oynamak referans olarak bir adet m3u linkine ihtiyacımız var o da bu link olsun
şimdi bu m3u dosyasından aldığımız linki referans linke göre düzenleyelim
Düzenlenmiş hali bu şekil olacak bu anlatıma göre kendiniz deneyebilirsiniz
Düzenlenen Link :
Ekli dosyayı görüntüle 144
Bunu yapay zekayada kodlara şunu ekle diyerek yaparızda verilen listede en sonlardan URL almama rağmen çalışmıyor hocam bayada iyi listeymiş keşke ömürlük olsa

Bunu yapay zekayada kodlara şunu ekle diyerek yaparızda verilen listede en sonlardan URL almama rağmen çalışmıyor hocam bayada iyi listeymiş keşke ömürlük olsa
Konuda ilk sayfada verdiğim konunun içinde verdiğim linke gidin linkler orada hocam oradan link kopyalayın iptv player içine yapıştırın kullanın

Konuda ilk sayfada verdiğim konunun içinde verdiğim linke gidin linkler orada hocam oradan link kopyalayın iptv player içine yapıştırın kullanın
Denedim olmuyor kanal listesi çok iyi ama source found hepsi bulunamadı diyor

Denedim olmuyor kanal listesi çok iyi ama source found hepsi bulunamadı diyor
Tarihe göre link seçmek zorunda değilsiniz içeride bir sürü link var hatta paylaşmış olduğum apk içinde belki 5k falan link vardır bunun için program yazdım kontrol edebilin diye hatta ücretsiz site açıp kod bastım kontrol edin diye linkleri alıp kontrol edip çalışanları ayıklayıp kullanabilirsiniz.

Tarihe göre link seçmek zorunda değilsiniz içeride bir sürü link var hatta paylaşmış olduğum apk içinde belki 5k falan link vardır bunun için program yazdım kontrol edebilin diye hatta ücretsiz site açıp kod bastım kontrol edin diye linkleri alıp kontrol edip çalışanları ayıklayıp kullanabilirsiniz.
Uygulama APK göz atmadım fakat PC platormundaydım deepin linux kullanıyorum kontrol nasıl ediliyor bilmiyorum bende pythone koduda var denemedim ve inanın çok karmaşık bir site vardı Balkan vesayre diye
Sordum size burdan nasıl yapacağım diye
Txt dosyasindaki linkin birini gittim tarayıcdan indirdim ilk kodi playerda denedim olmadı android TV de sparkle Tv de test ettim çalışmadı

Uygulama APK göz atmadım fakat PC platormundaydım deepin linux kullanıyorum kontrol nasıl ediliyor bilmiyorum bende pythone koduda var denemedim ve inanın çok karmaşık bir site vardı Balkan vesayre diye
Sordum size burdan nasıl yapacağım diye
Txt dosyasindaki linkin birini gittim tarayıcdan indirdim ilk kodi playerda denedim olmadı android TV de sparkle Tv de test ettim çalışmadı
Screenshot 2024 12 13 14 30 00 483 ruiiecpydroid3
Bunları linkten kopyaladım kontrol ettim çalışıyor konuda ki linkten bunlara ulaşabilirsiniz

Ayrıca konuda verdiğim site linkinden de kontrol yapabilirsiniz
Screenshot 2024 12 13 14 34 50 906 ruiiecpydroid3
Önceki linklerden de çalışanlar var yapılması gereken şey kontrol etmek :)

Sanırım siz güncellendi yazmasına rağmen neyin nereden güncelleme yaptığını anlamadınız. O yüzden linkleri nasıl kullanacağınızı soruyorsunuz.

Bu konunun ilk sayfasındaki @patr0n 'un ilk mesajında:
Kod:
-->Linkler için TIKLA<--
yazısını göreceksiniz.

O bağlantıya tıkladığınızda açılan paste.fo sayfasının içeriği sabit değil. Güncellendi yazmışsa @patr0n buradaki konuda demek ki o sayfanın içeriğine en üstten aşağıya doğru olacak şekilde yeni m3u bağlantı adresleri eklenmiştir.

Bir öncekilere karışmasın diye yeni eklediklerinin en altına boşluk bırakıyor ki anlaşılsın. Yani hangileri yeni ve nereye kadarlık kısmı yeni olan diye düşünülmesin diye.

Umarım yapamadığınız kısmı doğru anlamış ve tarif etmişimdir.

bu dosya bende mevcut debug progrmından kopyalayamadım bunuda kullanamadım

bu dosya bende mevcut debug progrmından kopyalayamadım bunuda kullanamadım
O program bana ait değil benim programım forumda indirip deneyebilirsiniz malûm linux kullanıyorsunuz linux için windows exe programlarını çalıştıran ara uygulama ile çalıştırmayı deneyin hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri