14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış kişiden alıntı yapmış gibisin @patr0n bey. Yani yanlış anlamadıysam 🤔😅
Abi yine seni alıntıladım sandım @Ahmetli de linkleri kullanmadığını çalışmadığını dile getirmişti sabah yine o sandım onu alıntıladım telefondan girince çok dikkat edemiyorum ayak üstü kime ne faydam dokunursa yazıp bakmaya çalışıyorum 😅😅

Abi yine seni alıntıladım sandım @Ahmetli de linkleri kullanmadığını çalışmadığını dile getirmişti sabah yine o sandım onu alıntıladım telefondan girince çok dikkat edemiyorum ayak üstü kime ne faydam dokunursa yazıp bakmaya çalışıyorum 😅😅
Farkındayım karışıklığın 😅 Benim cevap yazdığıma karşılık yazdığını düşünmüştüm ki o da değilmiş farklı konu için farklı kişi ama doğru kişiymiş. Ne kadar karışık olduğu cümlelerime bile yansıdı artık 🤣

Farkındayım karışıklığın 😅 Benim cevap yazdığıma karşılık yazdığını düşünmüştüm ki o da değilmiş farklı konu için farklı kişi ama doğru kişiymiş. Ne kadar karışık olduğu cümlelerime bile yansıdı artık 🤣
Bu aralar çok karışıyor abi kurcalamaya gerek yok yazdım gören olur nasılsa 😅😅

İyi geceler ben denedim hiç bir tane link çalışmıyor
Sizede iyi geceler hocam gün gün paylaşıyorum alt tarafta kalan linklere bakarsanız çalışanları görürsünüz bizzat önce ki sayfalarda çalışanları test edip ss attım:)

Size zahmet olmazsa bana bakıp çalışan link yazarmısın

@Harun burada lazım olan herkes o listeden tek tek o linkleri kontrol edip kendine bir tane bulmak için belki saatlerce uğraşıyor. Neden sizin için böyle bir şey yapılsın? Bunu yapmak neden size bu kadar zor geliyor?

👍

Ben geldim ama o link sayfası n da çalişan ı bulamadım nasıl olacak tam olarak bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri