Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

URL adresi ile direkt yüklendi liste. Sorun olan kısmı bu muydu yoksa ben mi atladım acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 5783
Hayretler içerisindeyim şimdiye kadar yüklenmeyen liste siz inceledikten sonra yüklendi anlamış değilim

Bir de bu kanalların üzerinde gözüken kırmızı ve yeşil çalışıp çalışmadığını gösteriyor değil mi en azından ben öyle anladım son ricam düzgün bir şekilde çalışan bir m3'u paylaşır mısınız vpn'siz kullanılabilecek

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-19-00-58-52-632_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-19-00-58-52-632_com.android.chrome.jpg
    385.9 KB · Görüntüleme: 29
Kısaltılmış linkler de editörde çalışmıyor tinyurl gibi

@patr0n kafanızı şişirdiğimin farkındayım ama son bir soru
Diyelim ki benim bir m3u dosyam var bunu nasıl link haline getirebilirim yani doğrudan URL olarak biriyle paylaşabileceğim şekilde

Hayretler içerisindeyim şimdiye kadar yüklenmeyen liste siz inceledikten sonra yüklendi anlamış değilim

Bir de bu kanalların üzerinde gözüken kırmızı ve yeşil çalışıp çalışmadığını gösteriyor değil mi en azından ben öyle anladım son ricam düzgün bir şekilde çalışan bir m3'u paylaşır mısınız vpn'siz kullanılabilecek

Belki listeyi eklerken kopyala yapıştır sırasında fazladan veya eksik birşeyler eklenmiş olabilir, ondandır.

Kırmızı o anda yayın alınamadığını yeşil ise yayın olduğunu gösteriyor her biri için ayrı ayrı olarak evet.

Yalnız bunu yaparken VPN açılırsa o renkler değişebilir eğer listede bir sorun yoksa yani aktif ise.

Sadece VPN açılıp ülke seçildikten sonra böyle kalabalık kanallı listeleri anlık güncelleyebilmek için yeni bağlantı şekline göre önce kanal gruplarına sonra kanallara tıklamak gerekebiliyor kendine gelmesi için kanallara ait url adreslerinin.

Mesela hepsi yeşil görünen kanal kartları varsa vpn açar ve alakasız bir ülke seçip kanal grupları/kanallar arasında geçiş yaparsanız bir çoğu kırmızıya dönecektir. O ülke ile kanallar izlenemeyeceği için vb.

Aynı şey tam tersi kırmızı olanların yeşile dönmesine de sebep olabilir.

Çalışan m3u listesi bulmak pek zor değil fakat önemli olan VPN istiyor mu istemiyor mu sorusu oluyor.

Liste konusunda:

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu liste @patr0n kardeşimin paylaştığı listelerden.

1742336423797

Liste yüklenince tüm kanallar üzerinde sarı yandığı için VPN ihtiyacı karşılanırsa açılır diye düşündüm oynatıcıda ve bilgisayardan Televizo ile açaren Macaristan üzerinden açtım.

1742336455041

Bu da sonuç.

1742336547224

Kısaltılmış linkler de editörde çalışmıyor tinyurl gibi
@powerboard 'ın paylaştığı @Latte'ye ait github linkini kullanmayı deneyin.

Buradaki sorun linkin kısaltılmış olması değil.

O adres zip dosyasına yönlendiriyor. Yani direkt bir liste adresi değil.
Önce indirip sonra içerisinden listeyi çıkartıp da yüklemek gerekiyor ya da @patr0n kardeşimin dediği gibi o link içerisindeki dosyanın erişilebilir adresi olan tinyurl.com/power-cinema adresini deneyin kısaltma olarak yüklemek ya da kullanmak için.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum

Başka bir konu olursa sizi rahatsız etmekten çekinmeyeceğim 🙃

Belki listeyi eklerken kopyala yapıştır sırasında fazladan veya eksik birşeyler eklenmiş olabilir, ondandır.

Kırmızı o anda yayın alınamadığını yeşil ise yayın olduğunu gösteriyor her biri için ayrı ayrı olarak evet.

Yalnız bunu yaparken VPN açılırsa o renkler değişebilir eğer listede bir sorun yoksa yani aktif ise.

Sadece VPN açılıp ülke seçildikten sonra böyle kalabalık kanallı listeleri anlık güncelleyebilmek için yeni bağlantı şekline göre önce kanal gruplarına sonra kanallara tıklamak gerekebiliyor kendine gelmesi için kanallara ait url adreslerinin.

Mesela hepsi yeşil görünen kanal kartları varsa vpn açar ve alakasız bir ülke seçip kanal grupları/kanallar arasında geçiş yaparsanız bir çoğu kırmızıya dönecektir. O ülke ile kanallar izlenemeyeceği için vb.

Aynı şey tam tersi kırmızı olanların yeşile dönmesine de sebep olabilir.

Çalışan m3u listesi bulmak pek zor değil fakat önemli olan VPN istiyor mu istemiyor mu sorusu oluyor.

Liste konusunda:

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu liste @patr0n kardeşimin paylaştığı listelerden.

Ekli dosyayı görüntüle 5785

Liste yüklenince tüm kanallar üzerinde sarı yandığı için VPN ihtiyacı karşılanırsa açılır diye düşündüm oynatıcıda ve bilgisayardan Televizo ile açaren Macaristan üzerinden açtım.

Ekli dosyayı görüntüle 5786

Bu da sonuç.

Ekli dosyayı görüntüle 5787
Patrona ve diğer kişilere ait birçok link denedim birçoğu ya sarı ya kırmızı gösteriyor amacım herkesin kullanabileceği vpn'siz kullanılabilecek full çalışan kanalları olan derleme bir m3u linki hazırlamak bundan dolayı çalışan link arayışındayım

Madem bir şey yapıyorsun hepsini kendin yap dediğinizi duyar gibiyim haklısınız fakat o kadar link var ki hepsinin arasında temiz bir listesi olanı bulmak çok zor bundan dolayı desteklerinizi bekliyorum...

Güncellendi
Ss

Güncellendi
Hiç birisini checker içine atmadım direkt telegramdan aldığım gibi paylaştım muhtemelen telegram da paylaşan arkadaş checkera atıp öyle paylaşmıştır bilginiz olsun.

Ek olarak linkler için yaptığım apk şuan sadece Vodafone ve benzeri servis sağlayıcılarda çalışıyor (genelde vpn ihtiyacı olmayan servis sağlayıcılarda TT gibi sağlayıcılar vpn kullanarak açabiliyor) henüz güncellemedim güncellermiyim bilmiyorum.​

Güncellendi
Hiç birisini checker içine atmadım direkt telegramdan aldığım gibi paylaştım muhtemelen telegram da paylaşan arkadaş checkera atıp öyle paylaşmıştır bilginiz olsun.

Ek olarak linkler için yaptığım apk şuan sadece Vodafone ve benzeri servis sağlayıcılarda çalışıyor (genelde vpn ihtiyacı olmayan servis sağlayıcılarda TT gibi sağlayıcılar vpn kullanarak açabiliyor) henüz güncellemedim güncellermiyim bilmiyorum.​
682 adet diyor. patr0n hayratı resmen 😅

682 adet diyor. patr0n hayratı resmen 😅
Abi telegramdan aldım ne paylaşıldıysa olduğu gibi buraya bıraktım hayrat pek ben değilim ama asıl paylaşan arkadaş adına kabul eder şükranlarımı sunarım. :D

Geri