Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

@dvm95 Güncel linkler linkini düzelttim hocam.

@dvm95 Düzenleme yapmama rağmen çalışmıyor. Sorun site kaynaklı olabilir.

@Akyol hocam merhaba, galiba dün hosting kaynaklı site düşmesi sonucu bazı sorunlar baş göstermiş tamamen benden kaynaklı mı çok kontrol edemedim ama ekli linkler çalışmıyor silip tekrar eklesemde hata veriyor sizde kontrol eder misiniz ?

@Akyol hocam, site içi link yönlendirmede bir sorun var galiba.

Bende de sorunsuz

Bir sorun göremedim. Tarayıcınızla alakalı olabilir.

Birde aldığınız hata nedir bilemiyorum. Hata aldığınız zaman bana özelden gönderebilirsiniz.
Evet düzelmiş başta yönlendirme ile alakalı sorun vardı linke tıklayınca siteden çıkamadan hata yazıyordu bilgisayardan da denedim onda da aynıydı sonradan düzelmiş hocam ilgi alaka için teşekkür ederim.

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

31.03.2025_GüncelLinkler
> <

Ekli dosyayı görüntüle 5275
Burada IpTv Checker ve paylaştığım bazı konular mevcut bakabilirsiniz.

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde otomatik güncellenmektedir.

ραтя0и

Teşekkürler süper bir iş çıkarmışsınız

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

10.04.2025_GüncelLinkler
> <

Ekli dosyayı görüntüle 5275
Burada IpTv Checker ve paylaştığım bazı konular mevcut bakabilirsiniz.

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde otomatik güncellenmektedir.

ραтя0и

Teşekkürler

Siteye giriş yapıyorum ama linkleri kopyalayıp yapıştıramıyorum yani donuyor site

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250410_203442_Chrome.jpg
    Screenshot_20250410_203442_Chrome.jpg
    385.2 KB · Görüntüleme: 34
Siteye giriş yapıyorum ama linkleri kopyalayıp yapıştıramıyorum yani donuyor site
O veriler githubta donması mümkün değil fakat linklerin olduğu txt dosyası veri olarak büyük olduğu için ve çok fazla kelime içerdiği için tarayıcı ve telefon zorlanıyor olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri