patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Konu içinde yazdıklarımı okuyun hocamşuan hiçbir link açılmıyor sorun nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konu içinde yazdıklarımı okuyun hocamşuan hiçbir link açılmıyor sorun nedir
hayır güncel linklere gitmek istiyorum hata veriyor sizde bir deneyinKonu içinde yazdıklarımı okuyun hocam
Ha hocam öyle söylesenizehayır güncel linklere gitmek istiyorum hata veriyor sizde bir deneyin
ben de açılıyor ilk sayfadaki ve deneme linkinde de sorun yok.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
@Akyol hocam, site içi link yönlendirmede bir sorun var galiba.
Bir sorun göremedim. Tarayıcınızla alakalı olabilir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
@Akyol hocam, site içi link yönlendirmede bir sorun var galiba.
Evet düzelmiş başta yönlendirme ile alakalı sorun vardı linke tıklayınca siteden çıkamadan hata yazıyordu bilgisayardan da denedim onda da aynıydı sonradan düzelmiş hocam ilgi alaka için teşekkür ederim.Bir sorun göremedim. Tarayıcınızla alakalı olabilir.
Birde aldığınız hata nedir bilemiyorum. Hata aldığınız zaman bana özelden gönderebilirsiniz.
Teşekkürler süper bir iş çıkarmışsınızHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и31.03.2025_GüncelLinkler
>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.<
Ekli dosyayı görüntüle 5275
Burada IpTv Checker ve paylaştığım bazı konular mevcut bakabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde otomatik güncellenmektedir.ραтя0и
teşekkürlerGüncellendi
TeşekkürlerHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и10.04.2025_GüncelLinkler
>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.<
Ekli dosyayı görüntüle 5275
Burada IpTv Checker ve paylaştığım bazı konular mevcut bakabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde otomatik güncellenmektedir.ραтя0и
teşekkürler
Rica ederimTeşekkürler
Öyle bir sorun yok hocam telefondan yada internetinizden dolayı bir sıkıntı olabilir miSiteye giriş yapıyorum ama linkleri kopyalayıp yapıştıramıyorum yani donuyor site
O veriler githubta donması mümkün değil fakat linklerin olduğu txt dosyası veri olarak büyük olduğu için ve çok fazla kelime içerdiği için tarayıcı ve telefon zorlanıyor olabilir.Siteye giriş yapıyorum ama linkleri kopyalayıp yapıştıramıyorum yani donuyor site