Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kendim senelerdir televizo ve 9xtream kullanıyorum.Androide hangi player önerirsiniz?
Teşekkür ederim hocam.emeklerinize sağlık teşekkürler
Benin televizyonun bünyesi kaldırmadı kanalları bazen çok kasma oluyor kanallar yükleme ekranında dönüp duruyoryüklenip tekrardan yükleniyor yazısı geliyor uygulama kendini kapıyor aynı anda başkaları tarafından da yayın çekiliyor sorun bundan kaynaklı mı acaba yoksa cihaz mı kaldırmıyor ama belirli bir saat ten sonra hiç kasma yok izleyen sayısı 1 oluyor sanırım birden fazla kişi kullanıyor ya onunla alakalı mı dır beni bilgilendirir misiniz ben bu işte yeni yim ip TV uygulaması mavi logolu olanı kullanıyorum
Televizo player kullanın. Kanallar çok olması elbet donma yapar ama bu konuda kullandığınız player da çok önem arz ediyor. Dediğim player ile deneyin.Benin televizyonun bünyesi kaldırmadı kanalları bazen çok kasma oluyor kanallar yükleme ekranında dönüp duruyoryüklenip tekrardan yükleniyor yazısı geliyor uygulama kendini kapıyor aynı anda başkaları tarafından da yayın çekiliyor sorun bundan kaynaklı mı acaba yoksa cihaz mı kaldırmıyor ama belirli bir saat ten sonra hiç kasma yok izleyen sayısı 1 oluyor sanırım birden fazla kişi kullanıyor ya onunla alakalı mı dır beni bilgilendirir misiniz ben bu işte yeni yim ip TV uygulaması mavi logolu olanı kullanıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 5959Ekli dosyayı görüntüle 5960Benin televizyonun bünyesi kaldırmadı kanalları bazen çok kasma oluyor kanallar yükleme ekranında dönüp duruyoryüklenip tekrardan yükleniyor yazısı geliyor uygulama kendini kapıyor aynı anda başkaları tarafından da yayın çekiliyor sorun bundan kaynaklı mı acaba yoksa cihaz mı kaldırmıyor ama belirli bir saat ten sonra hiç kasma yok izleyen sayısı 1 oluyor sanırım birden fazla kişi kullanıyor ya onunla alakalı mı dır beni bilgilendirir misiniz ben bu işte yeni yim ip TV uygulaması mavi logolu olanı kullanıyorum
Televizo player kullanın. Kanallar çok olması elbet donma yapar ama bu konuda kullandığınız player da çok önem arz ediyor. Dediğim player ile deneyin.
Evet buBu mu dur Üstadım Çok teşekürler Ekli dosyayı görüntüle 5962
Hemen denedim listeden bir adres girdim rasgele açıldı kesinlikle daha iyi bir uygulama şuan telefon da demedim TV de bakalım ne olacak uygulama mi yok sa TV de mi sıkıntı anlaşılacakEvet bu
Teşekkürler, şanslısınız hocam açık etmeyin.Emeğinize sağlık bir m3u uzun zamandır patlamadı sanırım sahibi hiç girmiyor![]()
şuan hiçbir link açılmıyor sorun nedirGüncellendi