Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline sağlık 1 günde 2 güncelleme büyük iş#Güncellendi
Teşekkür ederimEline sağlık 1 günde 2 güncelleme büyük iş
Hocam sadece spor ve film olan m3u yokmuSana ne lazım hocam onu söyle belki bi hal çare buluruz ?![]()
valla beni biliyorsun kendim liste paylasiyorum ve asagi yukari 100 kisi takip ediyor/kullaniyor listemi ve Belgesel ve Sinema Kanallari sunmak istiyorum insanlara ve insanlar izlerken donma felan mumkun oldugunca az olursa harika olacakSana ne lazım hocam onu söyle belki bi hal çare buluruz ?![]()
site bulamadim bulduklarim da az kanal site varsa aklinda o da olur bunlari paylasin yeter xDvalla beni biliyorsun kendim liste paylasiyorum ve asagi yukari 100 kisi takip ediyor/kullaniyor listemi ve Belgesel ve Sinema Kanallari sunmak istiyorum insanlara ve insanlar izlerken donma felan mumkun oldugunca az olursa harika olacak
eline bir liste gecerse bana ozelden atarsan sevinirimvalla beni biliyorsun kendim liste paylasiyorum ve asagi yukari 100 kisi takip ediyor/kullaniyor listemi ve Belgesel ve Sinema Kanallari sunmak istiyorum insanlara ve insanlar izlerken donma felan mumkun oldugunca az olursa harika olacak
Halletmeye çalışırım bakıyım da bieline bir liste gecerse bana ozelden atarsan sevinirim
Sadece spor ve film için listeyi kendiniz düzenlemek zorundasın konuda ben spor için m3u verdim listeyi alıp kendinize göre düzenleyebilirsinizArkadaşlar sadece spor ve film olan m3u listesi yokmu
Hangi m3uyu verdiniz bide m3u listesini indiremedim ki o yüzden düzenleyemiyorum malesef keşke bi inseSadece spor ve film için listeyi kendiniz düzenlemek zorundasın konuda ben spor için m3u verdim listeyi alıp kendinize göre düzenleyebilirsiniz
Indirmek için herhangi bir M3u URL yi listeden kopyalayıp Chrome un üst kısmına yapıştırman yeterli olacaktırHangi m3uyu verdiniz bide m3u listesini indiremedim ki o yüzden düzenleyemiyorum malesef keşke bi inse
Sn: patron bana Türkiye ve içinde rmc kanalları olan Fransa olsa yeter#Güncellendi
Hangi m3uyu verdiniz bide m3u listesini indiremedim ki o yüzden düzenleyemiyorum malesef keşke bi inse
http://ak-47scan.dyndns.tv:25461/get.php?username=4691345484&password=aSL2WxYfakEA&type=m3u&output=ts