Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hocam hasta mısınız? Belki geliştiriciler farkında değildir diye yazdım, işin muhatabı kimse dikkate alır ya da almaz, siz niye şahsınıza yazdım gibi cevaplıyorsunuz.

Hayır, burası forum değil mi? Bunlar konuşup sohbet edip yardım alırız ya da alamayız. Kapatılsın bu sayfa madem, her şeyin alternatifi var bi şekilde nasıl olsa. Benim bu yazdığım birilerine külfet mi oldu, geliştirici arkadaşları mı yorduk ne yaptık hayırdır yani.
Çok Haklısınız botturgec Bey

Hocam hasta mısınız? Belki geliştiriciler farkında değildir diye yazdım, işin muhatabı kimse dikkate alır ya da almaz, siz niye şahsınıza yazdım gibi cevaplıyorsunuz.

Hayır, burası forum değil mi? Bunlar konuşup sohbet edip yardım alırız ya da alamayız. Kapatılsın bu sayfa madem, her şeyin alternatifi var bi şekilde nasıl olsa. Benim bu yazdığım birilerine külfet mi oldu, geliştirici arkadaşları mı yorduk ne yaptık hayırdır yani.
@blockades haklı aslında. Site bozuksa eklentiye ne yaparsan yap çalışmaz. Bazı siteler ise bahsedildiği gibi reklamlardan para kazandığı için cs de çalışmasın diye uğraşıyor. Bir eklenti devre dışına alındıysa zaten destek verilmiyor demektir. Seni kekikan telegram grubuna davet edelim repo için nasıl yoğun çalışıldığını ve testler yapıldığını gör istersen

Son düzenleme:
@blockades haklı aslında. Site bozuksa eklentiye ne yaparsan yap çalışmaz. Bazı siter ise bahsedildiği gibi reklamlardan para kazandığı için cs de çalışmasın diye uğraşıyor. Bir eklenti devre dışına alındıysa zaten destek verilmiyor demektir. Seni kekikan telegram grubuna davet edelim repo için nasıl yoğun çalışıldığını ve testler yapıldığını gör istersen
Haklılık Akmıyor Fışkırıyor Resmen Ya 😂

Hocam bir şeyi kıyasladığım yok yahu nereden çıkıyor. Ben 4k içerik nereden bulabileceğimi sordum, arkadaş da yazmış sağolsun. Fakat yazdıklarının bir kısmına ulaşamadım, derdim onu çözmek siz konuyu bambaşka bir yere çektiniz :) Ben 1000 mbit superonline fibere 680 lira ödüyorum şahsen.

4k içerik için önerilere halen açığım.
Bulursan banada haber verirmisin

Kekikan reposunda HdFilmCehennemi ve FilmMakinesi başta olmak üzere eklentiler düzelmiş, Nikstream reposunda da Webteizle çalışıyor. Emeği geçen Kekikan ve Nikstream'a teşekkür ederim

Kekikan reposunda HdFilmCehennemi ve FilmMakinesi başta olmak üzere eklentiler düzelmiş, Nikstream reposunda da Webteizle çalışıyor. Emeği geçen Kekikan ve Nikstream'a teşekkür ederim
Emeği Geçen Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Bende

Hocam çok teşekkür ederim, bahsettiğiniz repoyu ekledim ancak yazdıklarınızdan yalnızca Streamplay ve UHDmovies e ulaşabildim, diğerleri yok listede.
phisherrepo daki FourKHDhub eklentisi 4K HDHUB oluyor.
MegixRepo içinde de Cinestream ve NetflixMirror eklentileri var, yüksek çözünürlüklü dosyaların olduğu..

Nikstream reposunda HdfilmSitesi, Fullhdfilmİzlede, Filmizleilk,

ferox reposunda FilmBip,

kekikan reposunda Sinezy,Filmhane

Ferox,nikstream,kekikan reposundaki ,JETFİLMİZLE,İnatBox,fullHdFilmİzlesene açılmıyor

Son düzenleme:
bazen altyazıyı harici olarak indirmek istiyorum.oynattığı filmin kaç fps olduğunu nasıl öğrenebilir miyim ?

Telefonda çalışan eklenti Nvidia shield box ta neden çalışmaz anlam veremiyorum? Dizipalden bahsediyorum.Telefonda sorun yok ama nvidia shield da açmıyor ilginç

bazen altyazıyı harici olarak indirmek istiyorum.oynattığı filmin kaç fps olduğunu nasıl öğrenebilir miyim ?
Filmi oynata basılı tutunca altyazıyı indir diye bir seçenek var oradan indirebilirsin

Filmi indirip metadata gösteren herhangi bir uygulama ile görebilirsin kaç fps olduğunu

Merhaba, 2 tane depo (nikstream ve kekikan) denedim bir sürü farklı siteye girmeye çalıştım. Bazılarında siteler açılıp filmlerin resimleri gözükmesine rağmen ekteki hatayı alıyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• 20250815_085415.jpg
    20250815_085415.jpg
    5.7 MB · Görüntüleme: 21
Merhaba, 2 tane depo (nikstream ve kekikan) denedim bir sürü farklı siteye girmeye çalıştım. Bazılarında siteler açılıp filmlerin resimleri gözükmesine rağmen ekteki hatayı alıyorum. Bu konuda ne yapabilirim?
Bende de aynı bir çözüm bulabildiniz mi?

dizipalorijinal var kraptor reposunda, onu deneyin

Aslında altyazı olayında framerate, dvd vcd döneminde önemliydi, şimdi sinema çekimleri hariç, neredeyse standart. Sorun filmlerin farklı versiyonları(anniversary edition vs). Bir de film rip grupları, kendine özgün olsun diye filmin başından sonundan üçer beşer saniye kesiyor. Yify farklı uzunlukta, etrg farklı uzunlukta oluyor ve altyazı oturmuyor. Bunu da online subtitle editor ile düzeltmek lazım. Bazı eklentlerde altyazı senkron link de çıkıyor

Geri