Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar bide bu gün şunu farkettim

Opensubtitles.org Kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapamadım. Opensubtitles.com üyelik bilgileri ile giriş yapabildim. Bilginize.
Kaç defa farklı cihazdan deneyip duruyorum ben de. Bir de ikisi de aynı site aslında ama org ile aldığım hesabı com kabul etmiyor. Yeni hesap açtım, sonra CS'ye girdim ve etkinleşti. Saçma bir iş olmuş ama niye olmuyor diye merak edip duruyordum ben de.
Teşekkürler.

Sürekli hdfilmcehennemi çalışmıyor demekten vazgeçin, eklentiyi güncelledikce site sahipleri site yapısını değiştiriyolar eklenti bozuluyor bu yüzden çalışmıyor demek yerine başka eklentiyi kullanın hemen hemen hepsinin içeriği zaten aynı yani illa hdfilmcehenneminden açıp film izlemek gibi bi zorunluluğunuz yok başka eklenti deneyin. Bazı site sahipleri bu eklentilere önlem amaçlı düzenli olarak site yapısını değiştiriyorlar arkalarında işsiz gibi koşup takip etmemiz gerekiyor buda pek olanak dahilinde olmadığı için düzelirse kullanırsınız düzelmezse başka eklentiye geçin.

Tebrikler hocam devredışı eklentiyi deneme başarısını biz gosterememistik hdfilm cehennemine gelince adamlar reklamdan para kazanıyor diye habire değişiklik yapıyorlar o yüzden eklenti sürekli hataya düşüyor iptvplaystream eklentisini izleyenler varmiymis ? Bozuk sitelerde eklentiler çalışmaz. Zaten hergun eklentileri test eden adamlar var size iyi seyirler çalışan eklentilerle ...
Hocam hasta mısınız? Belki geliştiriciler farkında değildir diye yazdım, işin muhatabı kimse dikkate alır ya da almaz, siz niye şahsınıza yazdım gibi cevaplıyorsunuz.

Hayır, burası forum değil mi? Bunlar konuşup sohbet edip yardım alırız ya da alamayız. Kapatılsın bu sayfa madem, her şeyin alternatifi var bi şekilde nasıl olsa. Benim bu yazdığım birilerine külfet mi oldu, geliştirici arkadaşları mı yorduk ne yaptık hayırdır yani.

Hocam hasta mısınız? Belki geliştiriciler farkında değildir diye yazdım, işin muhatabı kimse dikkate alır ya da almaz, siz niye şahsınıza yazdım gibi cevaplıyorsunuz.

Hayır, burası forum değil mi? Bunlar konuşup sohbet edip yardım alırız ya da alamayız. Kapatılsın bu sayfa madem, her şeyin alternatifi var bi şekilde nasıl olsa. Benim bu yazdığım birilerine külfet mi oldu, geliştirici arkadaşları mı yorduk ne yaptık hayırdır yani.
Çok Haklısınız botturgec Bey

@blockades haklı aslında. Site bozuksa eklentiye ne yaparsan yap çalışmaz. Bazı siteler ise bahsedildiği gibi reklamlardan para kazandığı için cs de çalışmasın diye uğraşıyor. Bir eklenti devre dışına alındıysa zaten destek verilmiyor demektir. Seni kekikan telegram grubuna davet edelim repo için nasıl yoğun çalışıldığını ve testler yapıldığını gör istersen

Son düzenleme:
@blockades haklı aslında. Site bozuksa eklentiye ne yaparsan yap çalışmaz. Bazı siter ise bahsedildiği gibi reklamlardan para kazandığı için cs de çalışmasın diye uğraşıyor. Bir eklenti devre dışına alındıysa zaten destek verilmiyor demektir. Seni kekikan telegram grubuna davet edelim repo için nasıl yoğun çalışıldığını ve testler yapıldığını gör istersen
Haklılık Akmıyor Fışkırıyor Resmen Ya 😂

Hocam bir şeyi kıyasladığım yok yahu nereden çıkıyor. Ben 4k içerik nereden bulabileceğimi sordum, arkadaş da yazmış sağolsun. Fakat yazdıklarının bir kısmına ulaşamadım, derdim onu çözmek siz konuyu bambaşka bir yere çektiniz :) Ben 1000 mbit superonline fibere 680 lira ödüyorum şahsen.

4k içerik için önerilere halen açığım.
Bulursan banada haber verirmisin

Kekikan reposunda HdFilmCehennemi ve FilmMakinesi başta olmak üzere eklentiler düzelmiş, Nikstream reposunda da Webteizle çalışıyor. Emeği geçen Kekikan ve Nikstream'a teşekkür ederim

Kekikan reposunda HdFilmCehennemi ve FilmMakinesi başta olmak üzere eklentiler düzelmiş, Nikstream reposunda da Webteizle çalışıyor. Emeği geçen Kekikan ve Nikstream'a teşekkür ederim
Emeği Geçen Herkese Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Bende

Hocam çok teşekkür ederim, bahsettiğiniz repoyu ekledim ancak yazdıklarınızdan yalnızca Streamplay ve UHDmovies e ulaşabildim, diğerleri yok listede.
phisherrepo daki FourKHDhub eklentisi 4K HDHUB oluyor.
MegixRepo içinde de Cinestream ve NetflixMirror eklentileri var, yüksek çözünürlüklü dosyaların olduğu..

Geri