Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alakasız mesajlar atıp duruyorsun bilgin yok bari milleti yanıltma henüz ücretli olmadı ve fiyatlar konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.Ücretli Oldu Bile
Şuanlık Kapalı Uygulama Yani Geçmişler Gibi BişeyAlakasız mesajlar atıp duruyorsun bilgin yok bari milleti yanıltma henüz ücretli olmadı ve fiyatlar konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
Şu an uygulamayı açıp baktım ve açılıyor bazı kanallar çevrim dışı ama genel itibarıyla uygulama gayet düzgün çalışıyor ve sen halen denemeden bilmeden millete yanlış bilgi veriyorsun.Şuanlık Kapalı Uygulama Yani Geçmişler Gibi Bişey
Sende Açılıyor Ama Bende Açılmıyor Böylelikle Ben Denememiş Mi Oluyorum?Şu an uygulamayı açıp baktım ve açılıyor bazı kanallar çevrim dışı ama genel itibarıyla uygulama gayet düzgün çalışıyor ve sen halen denemeden bilmeden millete yanlış bilgi veriyorsun.
Guzel soyluyorsunuz da mac saati 5 gbit upload kaldirabilecek bir sunucunun ücretini reklamlar ile nasıl karşılamayı düşünürdünüz acaba?Eğer ben bir uygulama yapmış olsaydım, ücretli yapmak yerine ücretsiz bir model tercih ederdim. Örneğin, uygulamaya tek bir reklam eklerdim. Kullanıcı uygulamadan çıkıp başka bir uygulamaya geçse bile, uygulama kaldığı yerden devam ederdi baştan başlamazdı. Ancak, uygulamadan çıkılıp tekrar girilirse, sadece bir reklam gösterirdim çok reklam göstermezdim. Kullanıcının film, dizi ya da canlı yayın izlemesi beni ilgilendirmezdi çünkü ben reklamı başta gösterdim reklam sadece başlangıçta görünürdü. Ve benim kanaatimce bence her şey para değil. Eğer bu uygulamayı iki veya üç kişilik bir ekiple geliştirmiş olsaydık ve ekiptekiler ücretli bir model önerseydi, onlarla konuşur, iyi niyetimi açıklardım. Muhtemelen bana anlayış gösterirlerdi ve bir şekilde anlaşırdık. Eğer ortak karar alınması gerekiyorsa ve herkesin paraya ihtiyacı varsa, tabii ki bu anlaşılır bir durum. Yine de ücretli yapmak yerine bir veya iki reklam koymayı tercih ederdim. Hatta kendi uygulamamın reklamını yapardım, ama bunu uygulamanın içine abartmadan yerleştirirdim ya da hiç koymazdım.
Harbiden 2 3 Reklam İle Karşılanmaz Sunucu MasraflarıGuzel soyluyorsunuz da mac saati 5 gbit upload kaldirabilecek bir sunucunun ücretini reklamlar ile nasıl karşılamayı düşünürdünüz acaba?
Bu cumleden anlaşılıyor ki önce ücretsiz diyip müşteri çekmek ve daha sonra paralı yapmaktı niyetiniz hatirlatirim ilk forumda başlık açtınız geri döndük ücretsiz kendi playerimiz var falan yani sizin harcadığınız ücret müşteriyi pek ilgilendirmiyor açıkça konuşalım çünkü siz başta demediniz bizim giderlerimiz var ücretli uygulama olcak diyeGuzel soyluyorsunuz da mac saati 5 gbit upload kaldirabilecek bir sunucunun ücretini reklamlar ile nasıl karşılamayı düşünürdünüz acaba?
300 tl verip tod alsanız bu kadar kasmadan izlersiniz eger maç izlemekse haftada 1 kahve parası filan hani almıyosanız da apk vs web sitesi m3u falan zaten akıyor apk ya para vermek isteyen de alıp kullanır tercih meselesi yani kişisel fikrim apk ya para vermektense tod a verip orj yayını izlerim
kutulu da 500 tl bu arada. tod da tüm kanallar yasal olarak izliyosun 1k etmiyen ligi 4k raw izlesen ne olur yani apk da aa yayın gitti mi aaa apk çöktü kapandı filan mesela tod kapandı diye bişey yaşamazsın yani tüm kanalları düzgün şekilde izlemek varken bu arada görüntü kalitesi de todun box tv veya ugyulama sürümünde farklılıklar olabiliyor orjinal bir yayın yerine apk ya ücret ödeyip orj olmuyan yayın ben tercih etmem hani dediğim gibi ben etmem orj varken olmuyanı almayıTod yayını ile uydu raw yayının kalitesi aynı mı biri 25fps biri 50 fps akıcılık raw yayının daha iyi birde tod 3000 bitrate tvx 10000 bin bitrate veriyor artı 4k raw da verecek tabi ücretsiz bu yayınları izlemek türkiye şartlarında bana göre imkansız.
Giderimiz olmadan nasil yayin verecegiz acaba mantiginiz aliyor mu?Bu cumleden anlaşılıyor ki önce ücretsiz diyip müşteri çekmek ve daha sonra paralı yapmaktı niyetiniz hatirlatirim ilk forumda başlık açtınız geri döndük ücretsiz kendi playerimiz var falan yani sizin harcadığınız ücret müşteriyi pek ilgilendirmiyor açıkça konuşalım çünkü siz başta demediniz bizim giderlerimiz var ücretli uygulama olcak diye
İşte bend diyorum ki siz bu yola giriş yaparken kimseye birşey demediniz kendi isteginizle ücretsiz uygulama yaptınız yaparkende ücretsiz yayın nasıl yapcaz diye düşünmeden piyasaya giriş yaptınız yani ne değişti de şimdi para mesele oldu neyse bakım keyfinize ama ücretli olursa olası sorunlarla baş edemezsiniz öyle engelle geç şansınız da yokGiderimiz olmadan nasil yayin verecegiz acaba mantiginiz aliyor mu?