kenan0303
Paylaşımcı
- Konular
- 40
NikestreamUygulamanın verilerini tamamen silmeniz, temiz kurulum olarak sayılır.
Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
NikestreamUygulamanın verilerini tamamen silmeniz, temiz kurulum olarak sayılır.
Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?
Eklentilerin büyük bir çoğunluğu çalışmıyorsa hata sizin cihazınız ile alakalıdır. Bazen cs bozulabiliyor, uygulamanız güncel değilse güncelleyin veya temiz kurulum yapın.Nikestream
Modlu apkyi paylaşır mısınız? Ben normal indirdim ama hiç bir şekilde filtreleme yapamıyorum. Premium üyelik istiyorGaliba seyirturkun bir kısmını modlamışım telefonda yüklü halde buldum filtreleme falan kullanılıyor
Cs varken neden seyirtürk ? Aynı siteler ve daha fazlası cs de varModlu apkyi paylaşır mısınız? Ben normal indirdim ama hiç bir şekilde filtreleme yapamıyorum. Premium üyelik istiyor
Bendede baglantı hatası veriyorduŞu hd film cehennemi önceden hiç bozulmazdı şimdi sürekli bozuluyor.
Hangi repoyu kullandinBendede baglantı hatası veriyordu
Uygulama önbellek ve verileri temizledim
Temiz kurulum yaptım şimdi sorunsuz
Sende bir dene istersen
Kullandiginiz repo hangisiHangi repoyu kullandin
Hdfc site sahibi uyğraşıyor. Repoluk bir durum değil bu. Belki de eklentiler kaldırılsın diye yapıyorlar. Artık alternatifleri kullanmaya başlamak gerekli diye düşünüyorun. Repo sahiplerinin yetişebileceğinden çok bozuluyorŞu hd film cehennemi önceden hiç bozulmazdı şimdi sürekli bozuluyor.
Kekikan repo kullanıyorum şuanda şimdilik sıkıntı yokHangi repoyu kullandin
Evet haklısın ama eski repolar kapandı. Şuan mevcut repolarda çalışmazsa yedekte dursun diye. Aktif olarak cs kullanıyorum zatenCs varken neden seyirtürk ? Aynı siteler ve daha fazlası cs de var
kekikan hala dimdik ayakta. Sahibi güncel tutmaya devam ediyor. Kullanmıyorsanız tavsiye ederimEvet haklısın ama eski repolar kapandı. Şuan mevcut repolarda çalışmazsa yedekte dursun diye. Aktif olarak cs kullanıyorum zaten
SilmiştimModlu apkyi paylaşır mısınız? Ben normal indirdim ama hiç bir şekilde filtreleme yapamıyorum. Premium üyelik istiyor
Hangi eklentiEkli dosyayı görüntüle 11500
bu şekilde hata alıyorum "kekikan" reposunda. Uygulamayı az önce güncelledim ve ön bellek, depolama alanınıda temizledim. Ona rağmen bu hatayı her repoda alıyorum. nasıl çözebilirim?
cloud stream uygulaması denediğim repoda bu "kekikan"Hangi eklenti
O eklenti değil reponun ismi.cloud stream uygulaması denediğim repoda bu "kekikan"
O eklenti değil reponun ismi.
Arkadaş size eklentinin ismini sordu. Kullandığınız repo kekikan ancak hangi eklentiyi kullanırken bu hatayı alıyorsunuz?reponun ismi kekikan beni yanlış mı anlıyorsunuz? aldığım hata koduda cloud stream uygulaması için
herhangi bir eklenti kurmadım uygulamayı açıyorum ağ akışı alanına repoyu ekleyip tamam diyorum biraz bekliyor yüklenirken sonra o ekrandaki hatayı veriyor.Arkadaş size eklentinin ismini sordu. Kullandığınız repo kekikan ancak hangi eklentiyi kullanırken bu hatayı alıyorsunuz?