👀📄🎵 Sitelerden yayın yakalama 🕵️‍♂️🎵

atakan1983

Paylaşımcı
Konular
17
Arkadaşlar naçizane yapay zeka ile bir proxy hazırladım tabi ki @koprulu arkadaşımızın yaptığı şeyden ilham alarak
Bu proxy ne işe yarıyor canlı yayın sitelerinden yayınları çekip iptv uygulamasında veya VLC playerda oynatmaya yarıyor
yani token ve link yenileme derdi olmadan
örnek olarak benim denediğim bir kaç site oldu kanald showtv vs. sizde hangi sitelerin çalıştığını yazarsanız legal olarak
ulusal yayınlar ve dizileri kaçırmak istemeyenler için bir m3u hazırlarız kullanmak isteyen kişiler faydalanmış olur

ben aşağıdaki örnek linkleri vlc de denedim çalıştı sizde çalışanları yazarsanız sevinirim hep birlikte liste oluşturalım

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
emeğine sağlık. yayın konusunda sıkıntı yaşadığım 3 kanal vardı. now, a ahaber ve cnn türk. now çalıştı ama diğer ikisi hiç izin vermedi.

EK: cnn türk; 403 forbidden hatası veriyor. a haber; sayfa içinde m3u8 yayını bulunamadı hatası veriyor.

Son düzenleme:
emeğine sağlık. yayın konusunda sıkıntı yaşadığım 3 kanal vardı. now, a ahaber ve cnn türk. now çalıştı ama diğer ikisi hiç izin vermedi.

EK: cnn türk; 403 forbidden hatası veriyor. a haber; sayfa içinde m3u8 yayını bulunamadı hatası veriyor.
evet bazı sitelerde olmayabiliyor bende çalışanları eklemiştim
yani çalışanları ekleriz diğerleri için proxy geliştirmeye çalışağım

Arkadaşlar naçizane yapay zeka ile bir proxy hazırladım tabi ki @koprulu arkadaşımızın yaptığı şeyden ilham alarak
Bu proxy ne işe yarıyor canlı yayın sitelerinden yayınları çekip iptv uygulamasında veya VLC playerda oynatmaya yarıyor
yani token ve link yenileme derdi olmadan
örnek olarak benim denediğim bir kaç site oldu kanald showtv vs. sizde hangi sitelerin çalıştığını yazarsanız legal olarak
ulusal yayınlar ve dizileri kaçırmak istemeyenler için bir m3u hazırlarız kullanmak isteyen kişiler faydalanmış olur

ben aşağıdaki örnek linkleri vlc de denedim çalıştı sizde çalışanları yazarsanız sevinirim hep birlikte liste oluşturalım

Kod:
Eline Saglik

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-06-14-21-40-061_com.opera.browser.beta-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-06-14-21-40-061_com.opera.browser.beta-edit.jpg
    330 KB · Görüntüleme: 92
Eline sağlık hocam. Dizi izleme sitelerinde çalışsa çok güzel m3ular hazırlarız.
deneyeceğim ama sizde deneyebilirsiniz eğer çalışırsa buraya ekleyin liste hazırlarız zaten proxy beraber kullanalım diye yaptım çalışan çalışmayan belli olsun siteler

az önce now tv hata verdi çalışmadı. birkaç kez deneyince çalıştı. bilgin olsun.

şu hatayı almıştım:

Kod:

az önce now tv hata verdi çalışmadı. birkaç kez deneyince çalıştı. bilgin olsun.

şu hatayı almıştım:

Kod:
Teşekkürler bilgilendirme için 👍 proxy dosyasına güncelleme yaptım şimdi bende denedim hata yok şu an

Emeğine sağlık teşekkürler 🙏
Show TV için olan linke tıkladığımızda Show Türk kanalı açılıyor bilginize nedenini anlayamadım

Emeğine sağlık teşekkürler 🙏
Show TV için olan linke tıkladığımızda Show Türk kanalı açılıyor bilginize nedenini anlayamadım
teşekkürler doğru söylüyorsun showturk linkini yakalamış proxy ama bu alternatifi deneyebilirsin

Geri