👀📄🎵 Sitelerden yayın yakalama 🕵️‍♂️🎵

yaban tv m3u8 adresidir ne kadar iş görür bilmiyorum çok istenmiş diye uygulamadan çektim atıyorum.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

yaban tv m3u8 adresidir ne kadar iş görür bilmiyorum çok istenmiş diye uygulamadan çektim atıyorum.

Kod:
Hocam bu da vavoo linki ve bunlar da sizin ip'nize özel üretilir başkası açamaz. Keşke açsa da kablotv gibi sistem oluştursak 🙃

Hocam bu da vavoo linki ve bunlar da sizin ip'nize özel üretilir başkası açamaz. Keşke açsa da kablotv gibi sistem oluştursak 🙃
birde mobilden deneyim hocam

edit: öyleymiş hocam ben direkt uygulama içinden aldım baktım çalışıyor direkt burada paylaştım :D

Kod:
Hocam yarim saatte degismesi gerek ben denemistim yarim saat sonra bakin ayni link calisiyorsa tamam

Benim yaban tv gümlemiş yarın bir bakayım sıkıntı neden
direkt siteye gidip m3u8 linki alıyorsa her 20 dkda bir bu işlemi tekrarlatın hocam orijinal dönen link hashli olduğu için token gibi bir süre zarfında siliniyor.

direkt siteye gidip m3u8 linki alıyorsa her 20 dkda bir bu işlemi tekrarlatın hocam orijinal dönen link hashli olduğu için token gibi bir süre zarfında siliniyor.
Yaban Tv Youtube Linki

extrator sitesinde Donusturuluyor Donuturdugum link Bu Konuda Mevcut Ama Acamadim referermi,yoksa user agentmi istiyor donusturunce verdigi link bu

Bana Bu Linki Verdi Extrator ama acamadim acan olursa Cogu Canli yayin linklerini Cekebiliriz diye dusunuyorum affiniza siginarak saygilarimla

Yaban Tv Youtube Linki

extrator sitesinde Donusturuluyor Donuturdugum link Bu Konuda Mevcut Ama Acamadim referermi,yoksa user agentmi istiyor donusturunce verdigi link bu

Bana Bu Linki Verdi Extrator ama acamadim acan olursa Cogu Canli yayin linklerini Cekebiliriz diye dusunuyorum affiniza siginarak saygilarimla
Yaban tv yt kanalında canlı yayın var mı çekmeye çalıştınız hocam çünkü en son baktığımda yoktu. Ben linki bir uygulama içinden çektiğimi söylemiştim bu uygulama içinde php api verisine istekte bulunup uygulamanın proxy üstünden geçtiği yaban TV yayın linkini çekip kendi içinde oynatıyor yani standart bir uygulama ismi lazım olmayan bir uygulama. :)
Ben bu uygulamanın php api verisine istek atıp dönen sonucu dışarı yayın vererek yaban tv sorununu çözebiliyorum ama bunun devamlılığı için elbette sunucu gerekiyor kendimde bu kanalı izlemediğim için sunucuya eklemedim fakat böyle bir yol mümkün yani yazdığım kod çalıştı. Sunucu olmazsa kodu çalıştırmadığınız sürece yayın linki aktif kalmıyor ama kod çalışır haldeyse yayın linki aktif kalıyor bu yüzden sunucu gereksinimi olmuş oluyor.

Yaban tv yt kanalında canlı yayın var mı çekmeye çalıştınız hocam çünkü en son baktığımda yoktu. Ben linki bir uygulama içinden çektiğimi söylemiştim bu uygulama içinde php api verisine istekte bulunup uygulamanın proxy üstünden geçtiği yaban TV yayın linkini çekip kendi içinde oynatıyor yani standart bir uygulama ismi lazım olmayan bir uygulama. :)
Ben bu uygulamanın php api verisine istek atıp dönen sonucu dışarı yayın vererek yaban tv sorununu çözebiliyorum ama bunun devamlılığı için elbette sunucu gerekiyor kendimde bu kanalı izlemediğim için sunucuya eklemedim fakat böyle bir yol mümkün yani yazdığım kod çalıştı. Sunucu olmazsa kodu çalıştırmadığınız sürece yayın linki aktif kalmıyor ama kod çalışır haldeyse yayın linki aktif kalıyor bu yüzden sunucu gereksinimi olmuş oluyor.
Kardesim Benimki Merak Arkadaslara Yardimci Olmak İstiyorum Yaban Tv nin Youtube Canli Yayini Yokmus O Linki Bir Yerlerden Bulup Extratorle Belki Calistirabilirim diye denedim link verdi ama calismadi Ben denedim Bazi seyleri deneyerekde ogrenebilirsiniz 7/24 Canli Antik Mısır-Piramitler Linki Buyrun
Arkadasin Actigi Konuya İstinaden Linkleri token istemeden yapabilirmiyiz diye arastiriyorum Bu Linki Ornek Olarak Verdim Amacim Yardimci Olmak Sadece.Saygilarimla. İyi Geceler.

Son düzenleme:
öncelikle teşekkürler
bu proxy.js yani örnek bir ulusal kanalın internet sitesinden .m3u8 yayın linkini çekiyor ve izlemeye başlıyor bir nevi aracılık yapıyor yani vlc veya diğer iptv uygulamalarında kullanıma uygun ama bazı sitelerden çekmiyor örnek cnnturk sitesi yani bugün 2 saat uğraştım olmadı
yani bazı kanallarının dizilerinin bölümlerini çekmek için bir bot yapacağım onu da burada paylaşırım ama mantığını çözmeye çalışıyorum
Öncelikle eline sağlık,

Her siteden tek kod ile içerik çekmek çok zordur büyük yayıncılar içinse imkansız gibi bir şey yayin formatları farklı yayın linkleri farklı olur. Sanırım yaptığım bot sadece belirtilen sitede m3u8 veya mp4 adresi direk kodlar arasında varsa bulup çekiyor.

Yaban tv m3u8 adresi farklı bir url den geliyor

Kod:

O yüzden çalışmıyor büyük ihtimal. Yukarıda ki url ile deneyince m3u8 adresi geliyor

Kod:

Kardesim Benimki Merak Arkadaslara Yardimci Olmak İstiyorum Yaban Tv nin Canli Yayini Yokmus O Linki Bir Yerlerden Bulup Extratorle Belki Calistirabilirim diye denedim link verdi ama calismadi Ben denedim Bazi seyleri deneyerekde ogrenebilirsiniz 7/24 Canli Antik Mısır-Piramitler Linki Buyrun
Arkadasin Actigi Konuya İstinaden Linkleri token istemeden yapabilirmiyiz diye arastiriyorum Bu Linki Ornek Olarak Verdim Amacim Yardimci Olmak Sadece.Saygilarimla. İyi Geceler.
Hocam Yaban Tv'nin canlı yayını yok diyorsunuz ama yaban tvnin canlı yayını değil mi?

Yaban Tv'nin canlı yayını değil mi hocam?

Öncelikle eline sağlık,

Her siteden tek kod ile içerik çekmek çok zordur büyük yayıncılar içinse imkansız gibi bir şey yayin formatları farklı yayın linkleri farklı olur. Sanırım yaptığım bot sadece belirtilen sitede m3u8 veya mp4 adresi direk kodlar arasında varsa bulup çekiyor.

Yaban tv m3u8 adresi farklı bir url den geliyor

Kod:

O yüzden çalışmıyor büyük ihtimal. Yukarıda ki url ile deneyince m3u8 adresi geliyor

Kod:
öncellikle teşekküler yorumun için (y)
benim kafam davul gibi oldu çözemedim bugün tekrar bakacağım
ama normalde benim izlediğim bir kanal değil maksat insanlar faydalansın

Geri