👀📄🎵 Sitelerden yayın yakalama 🕵️‍♂️🎵

ek olarak proxy dosyasını tekrar düzelttim
bende anlayamadım neden böyle bir hata veriyor şimdi

tıklayınca showturk değil showtv kanalının yayınını çekiyor
Dmax canli yayin 7/24 Antik Mısır-Piramitler
Bunu Ekleyebilirmisin Atakan Kardesim Eline Saglik

Dmax canli yayin 7/24 Antik Mısır-Piramitler
Bunu Ekleyebilirmisin Atakan Kardesim Eline Saglik
youtube da çalışmıyor maalesef bu proxy
onun için youtube proxy yapmam lazım
ama biraz zor gibi bir ara çok uğraştım genellikle video id numaralarını değiştirince işe yaramıyor

Elinize sağlık güzel olmuş. Diyelim ki izleyeceğimiz sitede canlı ücretli yayınları izlemek için giriş yapmak gerekiyor, o zaman bu şekilde kullanamıyoruz değil mi?

Arkadaşlar naçizane yapay zeka ile bir proxy hazırladım tabi ki @koprulu arkadaşımızın yaptığı şeyden ilham alarak
Bu proxy ne işe yarıyor canlı yayın sitelerinden yayınları çekip iptv uygulamasında veya VLC playerda oynatmaya yarıyor
yani token ve link yenileme derdi olmadan
örnek olarak benim denediğim bir kaç site oldu kanald showtv vs. sizde hangi sitelerin çalıştığını yazarsanız legal olarak
ulusal yayınlar ve dizileri kaçırmak istemeyenler için bir m3u hazırlarız kullanmak isteyen kişiler faydalanmış olur

ben aşağıdaki örnek linkleri vlc de denedim çalıştı sizde çalışanları yazarsanız sevinirim hep birlikte liste oluşturalım

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yukarıdaki linkler VLCde sorunsuz açıldı. Şu aşağıdaki açılmadı. Yanlış yapmıyorum değil mi? Sadece yayın sayfasının linkini ekleyeceğiz değil mi?

Elinize sağlık güzel olmuş. Diyelim ki izleyeceğimiz sitede canlı ücretli yayınları izlemek için giriş yapmak gerekiyor, o zaman bu şekilde kullanamıyoruz değil mi?
hayır maalesef keşke olsa
daha o kadar yazılım konusunda ilerleyemedim
ufaktan ufaktan şimdilik böyle ;)

Yukarıdaki linkler VLCde sorunsuz açıldı. Şu aşağıdaki açılmadı. Yanlış yapmıyorum değil mi? Sadece yayın sayfasının linkini ekleyeceğiz değil mi?
evet bu ve benzeri linkleri açması için proxy içine tek tek el ile girmem gerekli
Kod:
zaten tüm siteleri desteklemiyor yani ben beceremedim heralde sabah yine 2 saat uğraştım ama bu seferde çalışan proxy code bozuluyor
yani o da biraz sıkıntılı

evet bu ve benzeri linkleri açması için proxy içine tek tek el ile girmem gerekli
Kod:
zaten tüm siteleri desteklemiyor yani ben beceremedim heralde sabah yine 2 saat uğraştım ama bu seferde çalışan proxy code bozuluyor
yani o da biraz sıkıntılı
Olsun şimdilik bu da yeterli. Eline emeğine sağlık.

Arkadaşlar naçizane yapay zeka ile bir proxy hazırladım tabi ki @koprulu arkadaşımızın yaptığı şeyden ilham alarak
Bu proxy ne işe yarıyor canlı yayın sitelerinden yayınları çekip iptv uygulamasında veya VLC playerda oynatmaya yarıyor
yani token ve link yenileme derdi olmadan
örnek olarak benim denediğim bir kaç site oldu kanald showtv vs. sizde hangi sitelerin çalıştığını yazarsanız legal olarak
ulusal yayınlar ve dizileri kaçırmak istemeyenler için bir m3u hazırlarız kullanmak isteyen kişiler faydalanmış olur

ben aşağıdaki örnek linkleri vlc de denedim çalıştı sizde çalışanları yazarsanız sevinirim hep birlikte liste oluşturalım

Kod:
Hocam bu yaptığınız çok güzel birşey. Elinize sağlık. Bozulan linklerle uğraşmaktan bıktım kendi listemde. Bütün kanallarda çalışmasa da sanırım çoğu kanalda çalışıyor sanırım. Peki hocam yaptığınız bu " sunucu mu diyelim, link mi diyelim adı her neyse devamlı mı olacak? Devamlı olmayacaksa kanalları bu şekilde tek tek ayarlamaya çalışmayayım.

Son düzenleme:
Hocam bu yaptığınız çok güzel birşey. Elinize sağlık. Bozulan linklerle uğraşmaktan bıktım kendi listemde. Bütün kanallarda çalışmasa da sanırım çoğu kanalda çalışıyor. Peki hocam yaptığınız bu " sunucu mu diyelim, link mi diyelim adı her neyse devamlı mı olacak? Devamlı olmayacaksa kanalları bu şekilde tek tek ayarlamaya çalışmayayım.
öncelikle teşekkürler
bu proxy.js yani örnek bir ulusal kanalın internet sitesinden .m3u8 yayın linkini çekiyor ve izlemeye başlıyor bir nevi aracılık yapıyor yani vlc veya diğer iptv uygulamalarında kullanıma uygun ama bazı sitelerden çekmiyor örnek cnnturk sitesi yani bugün 2 saat uğraştım olmadı
yani bazı kanallarının dizilerinin bölümlerini çekmek için bir bot yapacağım onu da burada paylaşırım ama mantığını çözmeye çalışıyorum

öncelikle teşekkürler
bu proxy.js yani örnek bir ulusal kanalın internet sitesinden .m3u8 yayın linkini çekiyor ve izlemeye başlıyor bir nevi aracılık yapıyor yani vlc veya diğer iptv uygulamalarında kullanıma uygun ama bazı sitelerden çekmiyor örnek cnnturk sitesi yani bugün 2 saat uğraştım olmadı
yani bazı kanallarının dizilerinin bölümlerini çekmek için bir bot yapacağım onu da burada paylaşırım ama mantığını çözmeye çalışıyorum
Tüh ya. Cnn Türk de sık sık en çok link sorunu olan kanallardan biri. Keşke onu da bu şekilde kendi sitesinden izleyebilme imkanı olsaydı.

Son düzenleme:
Tüh ya. Cnn Türk de sık sık en link sorunu olan kanallardan biri. Keşke onu da bu şekilde kendi sitesinden izleyebilme imkanı olsaydı.

Şunu bi deneyin hocam CNNTURK yazan yeri ATV falan diye değiştirirseniz diğer kanallarda gelir @atakan1983 hocamın yaptığı proxyde eksik olan kanalları bu şekilde temin edebilirsiniz.
@atakan1983 hocam bu arada seninde emeğine sağlık.

Şunu bi deneyin hocam CNNTURK yazan yeri ATV falan diye değiştirirseniz diğer kanallarda gelir @atakan1983 hocamın yaptığı proxyde eksik olan kanalları bu şekilde temin edebilirsiniz.
Teşekkürler üstad. Peki hocam devamlı aktif mi? Bir de bu CNNTURK yerine yazacağımız kanalın adını nasıl bileceğiz. Mesela CNNTURK yerine TGRT BELGESEL yazınca çalışmıyor. Ne yazacağımızı nereden bileceğiz.

teşekkürler
Cnnturk ve atv çözmeye çalışıyorum eğer yapabilirsem kanalların dizilerini otomatik çeken bir bot yazacağım sence nasıl bir yol izlemeliyim özelden yazarmısın
Teşekkürler üstad. Peki hocam devamlı aktif mi? Bir de bu CNNTURK yerine yazacağımız kanalın adını nasıl bileceğiz. Mesela CNNTURK yerine TGRT BELGESEL yazınca çalışmıyor. Ne yazacağımızı nereden bileceğiz.
ilk mesajıma çalışan kanalların hepsini yazdım kontrol edebilirsiniz

youtube da çalışmıyor maalesef bu proxy
onun için youtube proxy yapmam lazım
ama biraz zor gibi bir ara çok uğraştım genellikle video id numaralarını değiştirince işe yaramıyor
Web Video Caster İle Oluyorda Ne Kadar Link Varsa Cekiyor Yayinlar Cogu İd li Tokenli Surekli Degisiyor Sabit Olani Bulmak Mesele Youtube Engel Koymus Copy To Clipboard Yaptirmiyor Snipper Veya idm tarzi yardimci programlarla cekilebilir pc de +Bu Konu İcin Yardim Alabilirsiniz Köprülü Hocamizdan ve Sakultah Kardesimizden Yada Github Rideordie16 Youtube Canli Kanallari Hali Hazirda Calisanlari Paylasmis Bu Konuya da Bir Göz Atabilirsiniz Yardimci Olmak İsterdim Lakin Bildiklerim Bu Kadar Bende Ögrenip veya Bildigim Kadarini Söyleyip Yardimci Olmaya Calisiyorum Cesaretinden ve Boyle Guzel Faydali Olabilecek Bir Konu Actigin icin Seni Tebrik Ediyorum Atakan Kardesim Allah Senden Razi Olsun Saygilarimla.Kargo1975

Web Video Caster İle Oluyorda Ne Kadar Link Varsa Cekiyor Yayinlar Cogu İd li Tokenli Surekli Degisiyor Sabit Olani Bulmak Mesele Youtube Engel Koymus Copy To Clipboard Yaptirmiyor Snipper Veya idm tarzi yardimci programlarla cekilebilir pc de +Bu Konu İcin Yardim Alabilirsiniz Köprülü Hocamizdan ve Sakultah Kardesimizden Yada Github Rideordie16 Youtube Canli Kanallari Hali Hazirda Calisanlari Paylasmis Bu Konuya da Bir Göz Atabilirsiniz Yardimci Olmak İsterdim Lakin Bildiklerim Bu Kadar Bende Ögrenip veya Bildigim Kadarini Söyleyip Yardimci Olmaya Calisiyorum Cesaretinden ve Boyle Guzel Faydali Olabilecek Bir Konu Actigin icin Seni Tebrik Ediyorum Atakan Kardesim Allah Senden Razi Olsun Saygilarimla.Kargo1975
Eyvallah kardeşim 3 saattir showtv kanalının linkiyle uğraşıyorum tam düzeldi diyorum farklı bir kod girince bu sefer diğer kanalları çekmiyor kafam şişti bıraktım ama bu konuya bir bakacağım müsait zamanda mesela tv8 kanalının linkini çekiyorum ama tv8.5 kanalını çekmiyor aynı mantık ama olmadı

teşekkürler
Cnnturk ve atv çözmeye çalışıyorum eğer yapabilirsem kanalların dizilerini otomatik çeken bir bot yazacağım sence nasıl bir yol izlemeliyim özelden yazarmısın

ilk mesajıma çalışan kanalların hepsini yazdım kontrol edebilirsiniz
Kullanmış olduğunuz sistemi tam bilmediğim için en basit olarak if else yapısı ile deneme yapabilirsiniz. Örnek olarak söylüyorum eğer url adresi patron.com ise şu yapı ile m3u8 al gibisinden ya da switch case ile deneme yapın hocam hemen hemen ikiside aynı mantıkta çalışıyor

1 haftadır aktif duruyo muhtemelen aktif kalır uygulamanın birinden çekmiştim öyle duruyodu ihtiyaç olduğunu görünce gönderdim hocam

Kargo1975 arkadaşın söylediğinden ilham alarak Web Video Caster ile YABAN TVnin canlı yayın linkini buldum.

Bu linklerin ikisi de şu anda çalışıyor. Üsttekinin .m3u8 den sonra devam eden kısmı ne işe yarıyor?

Bunların hangisini m3u listeme eklersem kalıcı olur? Ya da ikisi de mi kalıcı olmaz?

Kargo1975 arkadaşın söylediğinden ilham alarak Web Video Caster ile YABAN TVnin canlı yayın linkini buldum.

Bu linklerin ikisi de şu anda çalışıyor. Üsttekinin .m3u8 den sonra devam eden kısmı ne işe yarıyor?

Bunların hangisini m3u listeme eklersem kalıcı olur? Ya da ikisi de mi kalıcı olmaz?
Şimdi tekrar denedim. m3u.8 ile biteni tıklayınca yetkiniz yok diyor. Üstteki link bakalım ne olacak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-07-19-13-36-642_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2025-08-07-19-13-36-642_com.opera.browser.jpg
    172.2 KB · Görüntüleme: 3

Geri