gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler sağol varolİçinde TR kanallarının olduğu güzel bir panel. Teşekkürler hocam.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Güzel temennilerin için teşekkürler sağolasın-varolasın dostum.İçinde TR kanallarının olduğu güzel bir panel. Teşekkürler hocam.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hocam tv ss02 için bende bien sp0rts 1 kanallarının sesleri gelmiyor ve diğer m3u dosyası olan tv002 de hiçbir kanal açılmıyor ama onun dışındakiler gayet iyi. bir de bu portalı falan nasıl kullanacağım bilmiyorum yardımcı olabilir misinKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Dostum şuan ikisinide denedim ikiside sorunsuz açılıyor gayet iyi ses sistemi var acaba sizin kullandığınız sistem mi arızalı ? bu sistemleri kullanabilmen için bir IP PLAYER kullanman lazım. An itibarı ile, BİRİNCİ VİDEO SS-02, ikinci video TV-002. iyi seyirler olsun. SaygılarHocam tv ss02 için bende bien sp0rts 1 kanallarının sesleri gelmiyor ve diğer m3u dosyası olan tv002 de hiçbir kanal açılmıyor ama onun dışındakiler gayet iyi. bir de bu portalı falan nasıl kullanacağım bilmiyorum yardımcı olabilir misin
Eline Saglik HocamKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağolasın-varolasın dostum, teşekkürler.Eline Saglik Hocam
iptv servis sağlayıcıdan kaynaklanmaktadır zamanla hatayı giderirler bilginiz olsunHocam tv ss02 için bende bien sp0rts 1 kanallarının sesleri gelmiyor ve diğer m3u dosyası olan tv002 de hiçbir kanal açılmıyor ama onun dışındakiler gayet iyi. bir de bu portalı falan nasıl kullanacağım bilmiyorum yardımcı olabilir misin
@gorkem serif Reis kullanılan iss ttnet ise böyle problem çıkarmakta bende sıkıntı yaşıyorum ttnet ile no problemaDostum şuan ikisinide denedim ikiside sorunsuz açılıyor gayet iyi ses sistemi var acaba sizin kullandığınız sistem mi arızalı ? bu sistemleri kullanabilmen için bir IP PLAYER kullanman lazım. An itibarı ile, BİRİNCİ VİDEO SS-02, ikinci video TV-002. iyi seyirler olsun. Saygılar
Onu bilmiyordum dostum çünkü portalları hep denerim prensip olarak benim kullandığım cihaz da problem çıkaranları asla yayınlamam onun için tekrar denedim kayıtlar ile cevapladım. Hatırlatma yaptığın için teşekkürler-sağolasın.@gorkem serif Reis kullanılan iss ttnet ise böyle problem çıkarmakta bende sıkıntı yaşıyorum ttnet ile no problema![]()
Bozma moralini geçici dünya da, her şeye olumlu bak, zaman su gibi akıyor dostum.İki gündür Forumdan neye tıklasak Karavana çıkıyor. Benim baht sızım yoksa genel bir sıkıntı mı var ?
Hocam yine harika paneller paylaşmış. Ellerine sağlık.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ellerine emeklerine sağlık üstad.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Çok teşekkürler dostum, güzel temmennilerin için, sağolasın-varolasın-esenkalasın.Hocam yine harika paneller paylaşmış. Ellerine sağlık.
Gençler bu panel bende vpnsiz açılıyor TR kanalları kategoriler halinde tamamı mevcut. Donma yapmadan çalışıyor. Tavsiye ederim.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağolasın-varolasın dostum çok teşekkür ederim, iyi seyirler olsun.Ellerine emeklerine sağlık üstad.