Yeni Mac ve M3u Url Linkler

arkadaşlar selam. merak ettiğim 2 konu var. 1.cisi bulduğumuz portal ve mac adreslerinden aynı anda kaç kişinin girebileceğiniz öğrenmenin bir yolu var mı? 2.cisi bu portaldaki verileri m3u8 formatına çevirebiliyormuyuz. örnekteki gibi

arkadaşlar selam. merak ettiğim 2 konu var. 1.cisi bulduğumuz portal ve mac adreslerinden aynı anda kaç kişinin girebileceğiniz öğrenmenin bir yolu var mı? 2.cisi bu portaldaki verileri m3u8 formatına çevirebiliyormuyuz. örnekteki gibi

@patr0n 'nun uygulamasını aç, en baştaki " İPTV Checker " 'a listeni yapıştır. Adresin kaç kişilik olduğunu ve kaç tanesinin müsait olduğunu öğren.

mac adresi olarak toplu şekilde kontrol etmenin yolu varmı m3u yatek tek çevirip kontrol etmek zor oluyor

Ben iki cihazda bu bahsi geçen konuyu denedim bir cihazda çalışan portalı başka cihaza kurdum çalışmadı birini kapatır kapatmaz diğer cihaz hemen gösterime geçti. Saygılar.

Görkem hocam tüm paylaşımların için teşekkür ediyorum eline sağlık.
MAC’ler m3U yapılabiliyor mu?
Yapılıyorsa nasıl yaparız bana yardımcı olabilir misin, tekrar teşekkürler.
merhabalar
koyu yazı ile yazdığım yerleri sil gerekli bilgileri gir m3u olarak yükle kullan
http://sunucu url ekle/get.php?username=kullanıcı adı ekle&password=şifre ekle&type=m3u

Geri