atakan1983
Üye
- Konular
- 7
uygulama içindeki kanalları güncellemem gerekli o yüzden daha ona başlamadım güncelleyince linkini paylaşırımDeffender indirme linki varmı acaba teşekkürler selamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
uygulama içindeki kanalları güncellemem gerekli o yüzden daha ona başlamadım güncelleyince linkini paylaşırımDeffender indirme linki varmı acaba teşekkürler selamlar
Elinize saglik tesekkurlerarkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım
Konu güncellenmiştir artık m3u adresini girince otomatik epg gömülü şekilde geliyor otomatik güncellemeli güle güle kullanın
EPG adresi bot tarafından sürekli güncelliyor
Ekli dosyayı görüntüle 9518Ekli dosyayı görüntüle 9520Ekli dosyayı görüntüle 9519
Link güncellenmiştir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eline Saglik Kardesimm3u indirme link içeriği yenilendi ve %100 uyumlu EPG Haline geldi
linki tekrar kanal listesi adresi bölümüne yazın ve güncelleyin
https://mth.tc/9sHk
EyvallahEline Saglik Kardesim
Hangi programı kullanıyorsunuz cihaz nedir3-4 kanal açıyorum
Kanal değiştirirken kilitleniyor öyle dönüyor buff...
vpn ile deneybilirsiniz ben türkiyede olduğum bir sıkıntı yokMerhabalar TRT 1 Kanali suanda Yurt disnda maalesef calismiyor
History Kanalini ekleme sansiniz varmi?vpn ile deneybilirsiniz ben türkiyede olduğum bir sıkıntı yok
Kaynakta ne yayın varsa onu çekiyor ama ileride platforma eklenirse otomatik kanal linkini çekerHistory Kanalini ekleme sansiniz varmi?
Xiaomi 2. Nesil Tivimate de kullanıyorumHangi programı kullanıyorsunuz cihaz nedir
ben 3 cihazımda kullanıyorum bunlardan biri de mi box 1.nesil dün akşam izledim bir problem yoktu büyük ihtimal kanal kalitesini ayarlarken ara belleğe almakta bir problem oluyor tivimate ben silip tekrar kurmuştum düzelmişti bu şekilde bir deneyinXiaomi 2. Nesil Tivimate de kullanıyorum
Hangi siteden çekiliyor yayınlar acaba?Kaynakta ne yayın varsa onu çekiyor ama ileride platforma eklenirse otomatik kanal linkini çeker
kablotvHangi siteden çekiliyor yayınlar acaba?
Forklamamızda bi sakınca var mı?.kablotv
Sıkıntı yok zaten forklayan forklayanaForklamamızda bi sakınca var mı?.![]()