CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Aslında bazen değişken olabiliyor ya, ben genelde stabil sürüm öneriyorum çünkü stabil ve betanın ayrımını bilmeyen insanlar çok sorun yaşıyor. Beta'da hatalar çıkabiliyor ama extractorlar vs. daha düzgün bir şekilde çalışıyor. Stabilde ise tam tersi, misal dün kraptorun bir eklentisi extractor sebebiyle stabil'de çalışmadı. Belki bir gün aynı hatayı beta sürümün'de de yaşayabilirdim hiç belli olmaz. :D
Aksine stabil sürümde güncel kütüphane yapısı ile daha sorunsuz çalışıyor. O tamamen kodlama kaynaklı bir sorun ama şu an güncel kodlama yapısında en sorunsuz olan stabil sürüm.
Betada sürekli oynama oluyo deneysel sürüm olduğu için yeni özellik geliyo sonra siliyolar falan oynayıp duruyolar hiç gerek yok release sürüm her zaman en temiz sürümdür. 😄

Dizilla eklentisi bağlantı kurtulamadı hatası veriyor başka sorun yaşayan var mı

Ya bu superfilmgeldi nasıl bir eklenti anlamadım gitti
O kadar eklenti var bozulmaz. Bu superfilmgeldi seriye bağladı. Bıktırdı

Avocado depolarından biri sadece NSFW içindi hesabı komple kapattığı için gitti iyi de oldu ama Kraptor gizli keyif deposu var isterse sadece orda kalsın isteyen oradan indirsin 😀

Avocado depolarından biri sadece NSFW içindi hesabı komple kapattığı için gitti iyi de oldu ama Kraptor gizli keyif deposu var isterse sadece orda kalsın isteyen oradan indirsin 😀
Neden iyi olduğunu anlayamadım, avocadonun komple tüm eklentileri gitti aynı şekilde o nsfw eklentileri kullanmak isteyen kullanıyordu, nsfw ayarını ve tercih edilen medya üzerinden nsfw seçereğini işaretlemeseydiniz sizde göremiyordunuz.

Neden iyi olduğunu anlayamadım, avocadonun komple tüm eklentileri gitti aynı şekilde o nsfw eklentileri kullanmak isteyen kullanıyordu, nsfw ayarını ve tercih edilen medya üzerinden nsfw seçereğini işaretlemeseydiniz sizde göremiyordunuz.
Gerek yok ki ******* içeriklere siteler neylerine yetmiyor ortalık sapık kaynıyor yeterince fikrimce ergen olmayan biri için hiç etik değil dediğim gibi fikrimce ama diğer avocado deposu iyiydi kullanan vardı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerek yok ki p*rnografik içeriklere siteler neylerine yetmiyor ortalık sapık kaynıyor yeterince fikrimce ergen olmayan biri için hiç etik değil dediğim gibi fikrimce ama diğer avocado deposu iyiydi kullanan vardı.
Sizin fikrinize bağlı olarak anime eklentilerini'de kapatalım sonuçta anime siteleri nelerine yetmiyor :D Böyle düşünceler insanların özgürlüğünü kısıtlıyor, zaten küçücük olan özgürlüğümüz iyice kısıtlanmasın değil mi :)

Son sözüm SüperFilm içerik olsun görüntü kalitesi olsun zaten vasatın bi tık üstü boş bir site

Ayrıca şahsen ***+ içeriklerin eklentisi olmasını doğru bulmuyorum ha illaki isteyeni varsa onlar için özel depo oluşturulsun ki var da zeten

Söyleyeceklerim bu kadar kalın sağlıcakla

Geri