patr0n
Geliştirici
- Konular
- 40
estağfurullah hocam olabilir gözden kaçmıştır sorun yok.hocam benim internette sorun varmışkusura bakma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
estağfurullah hocam olabilir gözden kaçmıştır sorun yok.hocam benim internette sorun varmışkusura bakma
Hocam maç yayınları yüzündendir. Uzak dur onlardan. Bırak istesinlerHerkese merhaba
CanlıTv eklentim dmca yemiş. Canlıtv yi muhtemelen tekrar aktif hale getiremeyeceğim
Tamamen kaldıracağım
bilginize
Umarım sadece maç yayınlarıdır yoksa diğer kanallardan dolayı telif yemesi çok kötü olur.Hocam maç yayınları yüzündendir. Uzak dur onlardan. Bırak istesinler
dostum bildigim kadarıyla canlı tv beinsport1 2 3 4 5 yoktu smartsports mu yaptırdı acaba ?Hocam maç yayınları yüzündendir. Uzak dur onlardan. Bırak istesinler
Selçuksports eklenmişti diye hatırlıyorum canlı tv içinedostum bildigim kadarıyla canlı tv beinsport1 2 3 4 5 yoktu smartsports mu yaptırdı acaba ?
Telif ihtimali çok yüksek, bu sebep'den dolayı kimsenin yapmak isteyeceğini sanmıyorum.Exxen sporlu eklenti gelirmi
Maç yayınları yüzünden telif geliyor. Sence eklenir mi? İnat deneyebilirsinExxen sporlu eklenti gelirmi
Onu biliyorum zaten ama kaçak bir uygulamada vardır herhaldeTelif ihtimali çok yüksek, bu sebep'den dolayı kimsenin yapmak isteyeceğini sanmıyorum.
Yayınları açılmıyokiMaç yayınları yüzünden telif geliyor. Sence eklenir mi? İnat deneyebilirsin
Doğrudan exxenden veri alan bir uygulama/eklentiyi kimsenin yapacağını sanmıyorum, Dizipal-diziyou-dizilla gibi siteleri kullanmalısınız.Onu biliyorum zaten ama kaçak bir uygulamada vardır herhalde
Harbiden bence hiç bir canlı yayın olmamalı dizi filim işini hakkıyla cözdükten sonra yeterli.Adam diyor ki telife takıldım yayınları kaldırdım. Hala o niye yok buda olsun bilmem ne... Bu telif yüzünden güzelim repolar kapandı hala ısrar etmenin ne alemi var? Yani illaki komple kapatıp gidecekler! Diğer bir konu burada malum yayınları direkt isimlerini kullanmayın bence.
Maç zamanı aktif oluyorYayınları açılmıyoki
Merhaba hocam, CanliTV eklentisinde daha önce ücretli kanallar yer almıyordu buna döndüremez misin? Ya da bunun gibi yeni eklenti yazabilirsen güzel olur.Herkese merhaba
CanlıTv eklentim dmca yemiş. Canlıtv yi muhtemelen tekrar aktif hale getiremeyeceğim
Tamamen kaldıracağım
bilginize
İlk mesaj'da tüm repolar bulunuyor, onların hepsini kullanabilirsiniz. Bazılarında aynı eklentiler bulunur ancak bir eklentiyi birden fazla indirmeyin. Sadece o repoya özel eklentileri kurun.Eskiyi silimmi kekinkanmi var bide hamgisini gircez