CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Adam diyor ki telife takıldım yayınları kaldırdım. Hala o niye yok buda olsun bilmem ne... Bu telif yüzünden güzelim repolar kapandı hala ısrar etmenin ne alemi var? Yani illaki komple kapatıp gidecekler! Diğer bir konu burada malum yayınları direkt isimlerini kullanmayın bence.

Adam diyor ki telife takıldım yayınları kaldırdım. Hala o niye yok buda olsun bilmem ne... Bu telif yüzünden güzelim repolar kapandı hala ısrar etmenin ne alemi var? Yani illaki komple kapatıp gidecekler! Diğer bir konu burada malum yayınları direkt isimlerini kullanmayın bence.
Harbiden bence hiç bir canlı yayın olmamalı dizi filim işini hakkıyla cözdükten sonra yeterli.
Maç icin zibilyon tane paralı parasız uygulama var....

Herkese merhaba

CanlıTv eklentim dmca yemiş. Canlıtv yi muhtemelen tekrar aktif hale getiremeyeceğim
Tamamen kaldıracağım
bilginize
Merhaba hocam, CanliTV eklentisinde daha önce ücretli kanallar yer almıyordu buna döndüremez misin? Ya da bunun gibi yeni eklenti yazabilirsen güzel olur.

Eskiyi silimmi kekinkanmi var bide hamgisini gircez
İlk mesaj'da tüm repolar bulunuyor, onların hepsini kullanabilirsiniz. Bazılarında aynı eklentiler bulunur ancak bir eklentiyi birden fazla indirmeyin. Sadece o repoya özel eklentileri kurun.

Geri