karapardus
Üye
- Konular
- 0
Güzel teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim. Ekol TV ve MK TV'yi eklerseniz güzel olur.Haber kanallarını fulledim bakabilirsin olmayan varsa söyle ekleriz
Haber Kanallarında Ekol TV VarTeşekkür ederim. Ekol TV ve MK TV'yi eklerseniz güzel olur.
Discovery dil seçeneklerinden düzeltin bizlik bi durum yok viasat düzeltilicekDİSCOVERY TV Türkçe olanı eklermisiniz
VİASAT HİSTORY Göstermiyor
Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum keyifli seyirlerbizim gibi yaslılara senin gibi duz program sunanlar lazım eline saglık guncel tutarsan ne mutlu bizlere ve sizlere......![]()
eline koluna sağlık recten izlediğimle aynı kalitedeler sanırım rece kaynak veren sizsiniz çok iyi kanallar 10 numaraÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..
EPG KURMAK İSTİYOSANIZ;
EPG:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Şuanlık Maçlar Olmadığı İçin Aynı Kaynakları Kullanıyoruz (onun kaynaklarını değil zaten onlardan alsak altta sitelerinin logoları var.) Maçlar Başladığında Kendi Yayınlarımızı Vereceğiz.eline koluna sağlık recten izlediğimle aynı kalitedeler sanırım rece kaynak veren sizsiniz çok iyi kanallar 10 numara![]()
linki güncellediğimi belirtmiştim ilk mesaja bakınListeyi güncelle diyorum
Oynatma listesinin doğru biçimlendirildiğinden emin olun uyarısı çıkıyor
Neden acaba
Birde sinema kanallarının çoğu açılmıyor (Tivimate)
Ustam liste çok güzel ama sporlara rica etsem tjk1 TJK yabancı eklerseniz çok memnun oluruz teşekkürlerlinki güncellediğimi belirtmiştim ilk mesaja bakın
Spor Kategorisine TJK TV,TJK 2 TV ve TAY TV eklendi keyifli seyirler.Ustam liste çok güzel ama sporlara rica etsem tjk1 TJK yabancı eklerseniz çok memnun oluruz teşekkürler
Kusura bakma düzelttimÇocuk kanalları uçmuş üstad !
Hocam ellerine sağlık bir ricam var mümkünse tabi radyo ekleme ihtimalin var mı hocamKusura bakma düzelttim