Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

ŞUANDA SUNUCU BAKIMDADIR BAZI KANALLAR FARKLI KAYNAKTAN GELDİKLERİ İÇİN ONLARDA SORUN YOKTUR AMA DİĞER KANALLAR KAPALIDIR.

DİSCOVERY TV Türkçe olanı eklermisiniz
VİASAT HİSTORY Göstermiyor

bizim gibi yaslılara senin gibi duz program sunanlar lazım eline saglık guncel tutarsan ne mutlu bizlere ve sizlere......:)

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

EPG KURMAK İSTİYOSANIZ;

EPG:

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
eline koluna sağlık recten izlediğimle aynı kalitedeler sanırım rece kaynak veren sizsiniz çok iyi kanallar 10 numara ;)

eline koluna sağlık recten izlediğimle aynı kalitedeler sanırım rece kaynak veren sizsiniz çok iyi kanallar 10 numara ;)
Şuanlık Maçlar Olmadığı İçin Aynı Kaynakları Kullanıyoruz (onun kaynaklarını değil zaten onlardan alsak altta sitelerinin logoları var.) Maçlar Başladığında Kendi Yayınlarımızı Vereceğiz.

Listeyi güncelle diyorum
Oynatma listesinin doğru biçimlendirildiğinden emin olun uyarısı çıkıyor
Neden acaba
Birde sinema kanallarının çoğu açılmıyor (Tivimate)

Üstad epg'leri çalıştıramadım, forza arkadaşın verdiği epg'ler de uyumsuz, farklı bir kaynak ekleme şansınız var mı acaba?

Geri