tekkan
Paylaşımcı
- Konular
- 69
Teşekkürler.Ellerin dert görmesin hocam güzel paylaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler.Ellerin dert görmesin hocam güzel paylaşım
Anladım teşekkür ederimUygulama Tv box ve Android Tv ler içindir.
Orijinal sayfasında 1.0.1 yazıyor2 sene olmuş evet çıkalıilk mesaj da uygulamanın github sayfası var, oradan güncel sürüme bakabilirsiniz.
Arkadaşa aynı uygulama olmadığını belirtmek istedim. ilk mesaja bakarsanız zaten 1.0.1 olduğunu görürsünüz.Orijinal sayfasında 1.0.1 yazıyor
Maalesef google tvlerde bir sorun bu. Smarttubede de yarım bıraktığım video ana ekrana geliyodu tıklayınca orijinal YouTubea yönlendiriyorŞöyle bisey merak ediyorum, tizentube uygulamasını kullanıyorum izlediğim video kartları ana ekrana geliyor ben normal youtubeyi durdurmusum ama ana ekrandaki YouTube videolarini tikladivimda tizentube de açılmasını istiyorum ama tıkladığımda beni youtubeyi etkinleştirme ye yönlendiriyor ayrıca aynı sorun sesli asistanda beni yine youtubeye gönderiyor tizentubeye yonlendiremedim, çözüm önerisi var mı acaba
Merhaba, ayarlarda (android) "varsayılan uygulamalar" kısmına gidip oradan çözüm arayabilirsiniz..Şöyle bisey merak ediyorum, tizentube uygulamasını kullanıyorum izlediğim video kartları ana ekrana geliyor ben normal youtubeyi durdurmusum ama ana ekrandaki YouTube videolarini tikladivimda tizentube de açılmasını istiyorum ama tıkladığımda beni youtubeyi etkinleştirme ye yönlendiriyor ayrıca aynı sorun sesli asistanda beni yine youtubeye gönderiyor tizentubeye yonlendiremedim, çözüm önerisi var mı acaba
Ayarlara gidin-Tizenyoutube ayarlarında en aaltta HD 4k ayarı aktif edin.4k yayın veriyor.Hesabınızıda bağlayabiliyorsunuz .Bence Smartube kadar başarılı uygulama.tekrardan @tekkan ve yapımcılara teşekkürler .Elit paylaşımlardan biri bence Cs kadar.Düşük Ram ve Hafızalı tv box'umda denedim Smarttube uygulamasına göre daha stabil özellikle reklam konusunda çok iyi Lakin şunu farkettim smarttube'de 4k hdr kadar herşeyi görebiliyordum bu programda sanırım box'ın desteklediği kadar çözünürlüğü gösteriyor. Örneğin düz 1080p görebilirken 1080p 50 fps görünmüyor 720p 50fps de kalıyor onun dışında gerçekten stabil program emeğinize sağlık
O ayarın tam ismini yazarmısın üstad , kolaylık olması açısından.Ayarlara gidin-Tizenyoutube ayarlarında en aaltta HD 4k ayarı aktif edin.4k yayın veriyor.Hesabınızıda bağlayabiliyorsunuz .Bence Smartube kadar başarılı uygulama.tekrardan @tekkan ve yapımcılara teşekkürler .Elit paylaşımlardan biri bence Cs kadar.
Tabi hocam ;O ayarın tam ismini yazarmısın üstad , kolaylık olması açısından.
O ayar anasayfa da gösterilen video kartlarının kalitesi diye biliyorum. bu uygulama resmi youtube de olduğu gibi cihazınızın veya tv nizin desteklediği çözünürlüğü gösteriyor. bunun için herhangi bir ayar bulunmuyor. Mesala benim Android Tv de sadece 1080p60 , tv box un birinde 1440p60 diğerinde 2160p60 olarak çalışıyor.Tabi;
YouTube Ayarlar tıklıyoruz-En altta TizenTubeSettings-HD Hight Qality Thumbnails(tık işareti ) koyup çıkalım.4k seçeneği videoda varsa geliyor.
O kadar kusur da varsın olsunUygulama çok iyi çalışıyor telefonda normal youtube üzerinden izlediğim bir şeyi televizyonda uygulama üzerinden kaldığım yerden izleyebiliyorum ayrıca bende izlediğim şey tekrar uygulamayı açtığımda kaldığı yerden devam ediyor en baştan başlamıyor.
Uygulamayı kim yapmışsa gerçekten harika bir iş çıkarmış eline emeğine sağlık. Ayrıca paylaşım içinde tekrar teşekkürler.
Merhaba emeğine sağlıkSelamlar
Android TV'de TizenTube
![]()
TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.
Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.
Android TV'de TizenTube'un Özellikleri
- AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
- TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
- Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
- TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gönderildi- DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
- SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın
TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ana ekranda solda üsteki reklamReklam çıkmıyor.
Üstad bu uygulama Resmi Youtube ile aynı, 1080p gibi bir kısıtlaması yok. cihazınız neyi destekliyorsa onu oynatıyor. Smarttube de desteklemeyen video biçimlerini aktif ettiğimde 1440p60 oynatan cihaz 8K videoları oynatmıyor. 2160p60 oynatan cihaz ise 8K videoları oynatabiliyor. Yani cihazınızın buna yeteneği yoksa , Orada 50K video seçeneği çıksa bir şey farketmez.Anladım hocam ,bende 4k seçenekleri video kalite seçeneklerinde çıktığı için yazdım.Youtube kopyaladığına göre o halde 1080p kaliteyi geçemeyecek mobilyoutube .Bir anlamda Smart youtube 4k yayın avantajıyla hala en iyisi,ama buda 1080p yayın kalltesi ve reklam bloke ile güzel alternatifi.
Aslında çok güzel,bugün denedim ve sorun göremedim.Yabancı kanallarıda Türkçe altyazıyla izledim..Merak ettiğim oydu.Ama smattube a öyle alışmışızki..Çok kolay arayüzü var.Özelleştirmelerine alışmışız...Bunu denedikçe belki alışılır ama smarttube çok ayrıcalıklı birşey,bırakamam ben…Selamlar
Android TV'de TizenTube
![]()
TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.
Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.
Android TV'de TizenTube'un Özellikleri
- AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
- TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
- Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
- TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.gönderildi- DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
- SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın
TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.