Öneri '' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.2

Üstadlarım merhaba,
Yukarıdaki programı çok beğendim ve yeni kurduğum laptop üzerinden dual sistem android 11 google Tv'ye kurmaya çalıştım her program çalışmasına rağmen bu program maalesef çalışıyor neden olabileceğini bir türlü çözemedim kısacası dert oldu yani fikri olan varsa sevinirim.
Teşekkürler saygılar.

Üstadlarım merhaba,
Yukarıdaki programı çok beğendim ve yeni kurduğum laptop üzerinden dual sistem android 11 google Tv'ye kurmaya çalıştım her program çalışmasına rağmen bu program maalesef çalışıyor neden olabileceğini bir türlü çözemedim kısacası dert oldu yani fikri olan varsa sevinirim.
Teşekkürler saygılar.
Nasıl bir hata alıyorsun üstad, biraz açıklayıcı anlatırsan çözmeye çalışırız.

Nasıl bir hata alıyorsun üstad, biraz açıklayıcı anlatırsan çözmeye çalışırız.
Böyle bir soru geleceğini bilip de yazmamak da benim hatam kusura bakmayın lütfen
Kısaca program kurulu ana sayfada widget var üstüne tıkladığım zaman açılır gibi olup ana sayfaya atıyor birkaç kez kaldırıp tekrar kurdum ama maalesef olmadı aynı şekilde davranıyor

Böyle bir soru geleceğini bilip de yazmamak da benim hatam kusura bakmayın lütfen
Kısaca program kurulu ana sayfada widget var üstüne tıkladığım zaman açılır gibi olup ana sayfaya atıyor birkaç kez kaldırıp tekrar kurdum ama maalesef olmadı aynı şekilde davranıyor
Normal YouTube çalışıyor mu üstad, denedin mi ?

Üstad valla sorunca utandım
Hiç denemedim çünkü Notube kullanıyordum ihtiyaç duymamışım :)
Ama uyarın üzerine kontrol ettim evet çalışıyor youtube official
Estağfurullah üstad. Kullandığınız işletim sistemi ile ilgili bir sorun olabilir. Uzman görüşü almak gerekir.

Üstadlarım merhaba,
Teşekkürler saygılar.
TizenTube Cobalt sadece Arm32 cihazları için derleniyor. Sizin laptop'unuz da Arm32 olmadığı için uygulama çalışmıyor. Diğer mimariler için derlemek mümkün, ama hem gereksiz hem de uzun bir süre alıyor (ilk derleme).

Super olmus kardesim ellerine saglik sonunda youtube orjinal app den izlene biliyor sonun oldu tesekkurler🙏

TizenTube Cobalt sadece Arm32 cihazları için derleniyor. Sizin laptop'unuz da Arm32 olmadığı için uygulama çalışmıyor. Diğer mimariler için derlemek mümkün, ama hem gereksiz hem de uzun bir süre alıyor (ilk derleme).
Tamamdır.Bilimsel ve mantıklı açıklama oldu şimdi.
Teşekkür ederim cevap için üstad
Ne yapalım biz de daha sonraki güncellemeleri bekleriz. Bir ihtimal gelecekte olur o zamana kadar noutube ve litube bizi kurtaracak
Son not LG webos için üretilen bir adfree youtube var bana göre mükemmel olmuş ilgilenen üstadlara düzenleme konusunda yardımı olabilir göz atmalarını naçizane öneririm

Tamamdır.Bilimsel ve mantıklı açıklama oldu şimdi.
Teşekkür ederim cevap için üstad
Ne yapalım biz de daha sonraki güncellemeleri bekleriz. Bir ihtimal gelecekte olur o zamana kadar noutube ve litube bizi kurtaracak
Son not LG webos için üretilen bir adfree youtube var bana göre mükemmel olmuş ilgilenen üstadlara düzenleme konusunda yardımı olabilir göz atmalarını naçizane öneririm
Merhaba, LG webos için adfree YouTube tan bahsetmişsiniz. Rica etsem paylaşır mısınız?

Oncelikle tesekkurler emeginize saglik telefonlarda dikey mod olmuyor bunun icin cozum varmisir

Üstad eline sağlık sanırım smarttubeden daha akıcı ve güzel bugün kurup deneyeceğim inşallah

Geri