Öneri '' TizenTube '' Reklamsız YouTube ( Güncellendi ) v1.0.2

Mükemmel çalışıyor. Smarttube gibi karışık arayüz yok. Next start 4k'ya yükledim ilk başta siyah ekran hatası verdi sonra düzeldi. Teşekkürler

Düşük Ram ve Hafızalı tv box'umda denedim Smarttube uygulamasına göre daha stabil özellikle reklam konusunda çok iyi Lakin şunu farkettim smarttube'de 4k hdr kadar herşeyi görebiliyordum bu programda sanırım box'ın desteklediği kadar çözünürlüğü gösteriyor. Örneğin düz 1080p görebilirken 1080p 50 fps görünmüyor 720p 50fps de kalıyor onun dışında gerçekten stabil program emeğinize sağlık

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250614_152414_Chrome.jpg
    Screenshot_20250614_152414_Chrome.jpg
    328.8 KB · Görüntüleme: 14
Şöyle bisey merak ediyorum, tizentube uygulamasını kullanıyorum izlediğim video kartları ana ekrana geliyor ben normal youtubeyi durdurmusum ama ana ekrandaki YouTube videolarini tikladivimda tizentube de açılmasını istiyorum ama tıkladığımda beni youtubeyi etkinleştirme ye yönlendiriyor ayrıca aynı sorun sesli asistanda beni yine youtubeye gönderiyor tizentubeye yonlendiremedim, çözüm önerisi var mı acaba

Şöyle bisey merak ediyorum, tizentube uygulamasını kullanıyorum izlediğim video kartları ana ekrana geliyor ben normal youtubeyi durdurmusum ama ana ekrandaki YouTube videolarini tikladivimda tizentube de açılmasını istiyorum ama tıkladığımda beni youtubeyi etkinleştirme ye yönlendiriyor ayrıca aynı sorun sesli asistanda beni yine youtubeye gönderiyor tizentubeye yonlendiremedim, çözüm önerisi var mı acaba
Maalesef google tvlerde bir sorun bu. Smarttubede de yarım bıraktığım video ana ekrana geliyodu tıklayınca orijinal YouTubea yönlendiriyor

Merhaba, ayarlarda (android) "varsayılan uygulamalar" kısmına gidip oradan çözüm arayabilirsiniz..
Eğer orada daha önce yo*tube orijinal uygulaması seçili olarak görünüyorsa onu sıfırlayarak başlayabilirsiniz..
Yo*tube de bir arama yapınca ilk video linkini atıyorum baya iyi anlatmış.

Son düzenleme:
Düşük Ram ve Hafızalı tv box'umda denedim Smarttube uygulamasına göre daha stabil özellikle reklam konusunda çok iyi Lakin şunu farkettim smarttube'de 4k hdr kadar herşeyi görebiliyordum bu programda sanırım box'ın desteklediği kadar çözünürlüğü gösteriyor. Örneğin düz 1080p görebilirken 1080p 50 fps görünmüyor 720p 50fps de kalıyor onun dışında gerçekten stabil program emeğinize sağlık
Ayarlara gidin-Tizenyoutube ayarlarında en aaltta HD 4k ayarı aktif edin.4k yayın veriyor.Hesabınızıda bağlayabiliyorsunuz .Bence Smartube kadar başarılı uygulama.tekrardan @tekkan ve yapımcılara teşekkürler .Elit paylaşımlardan biri bence Cs kadar.

Ayarlara gidin-Tizenyoutube ayarlarında en aaltta HD 4k ayarı aktif edin.4k yayın veriyor.Hesabınızıda bağlayabiliyorsunuz .Bence Smartube kadar başarılı uygulama.tekrardan @tekkan ve yapımcılara teşekkürler .Elit paylaşımlardan biri bence Cs kadar.
O ayarın tam ismini yazarmısın üstad , kolaylık olması açısından.

Tabi;
YouTube Ayarlar tıklıyoruz-En altta TizenTubeSettings-HD Hight Qality Thumbnails(tık işareti ) koyup çıkalım.4k seçeneği videoda varsa geliyor.
O ayar anasayfa da gösterilen video kartlarının kalitesi diye biliyorum. bu uygulama resmi youtube de olduğu gibi cihazınızın veya tv nizin desteklediği çözünürlüğü gösteriyor. bunun için herhangi bir ayar bulunmuyor. Mesala benim Android Tv de sadece 1080p60 , tv box un birinde 1440p60 diğerinde 2160p60 olarak çalışıyor.

Uygulama çok iyi çalışıyor telefonda normal youtube üzerinden izlediğim bir şeyi televizyonda uygulama üzerinden kaldığım yerden izleyebiliyorum ayrıca bende izlediğim şey tekrar uygulamayı açtığımda kaldığı yerden devam ediyor en baştan başlamıyor.

Uygulamayı kim yapmışsa gerçekten harika bir iş çıkarmış eline emeğine sağlık. Ayrıca paylaşım içinde tekrar teşekkürler.

Uygulama çok iyi çalışıyor telefonda normal youtube üzerinden izlediğim bir şeyi televizyonda uygulama üzerinden kaldığım yerden izleyebiliyorum ayrıca bende izlediğim şey tekrar uygulamayı açtığımda kaldığı yerden devam ediyor en baştan başlamıyor.

Uygulamayı kim yapmışsa gerçekten harika bir iş çıkarmış eline emeğine sağlık. Ayrıca paylaşım içinde tekrar teşekkürler.
O kadar kusur da varsın olsun :) sonraki sürümlerde düzeltirler.

Selamlar

Android TV'de TizenTube​

Android TV'de TizenTube'de TizenTube

TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.

Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.

Android TV'de TizenTube'un Özellikleri
  • AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
  • TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
  • Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
  • TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından gönderildi
  • DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
  • SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın

TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.

Merhaba emeğine sağlık 👏 bende reklam çıktı reklamlı mı yoksa ayarmı yapmam gerek🤔

Anladım hocam ,bende 4k seçenekleri video kalite seçeneklerinde çıktığı için yazdım.Youtube kopyaladığına göre o halde 1080p kaliteyi geçemeyecek mobilyoutube .Bir anlamda Smart youtube 4k yayın avantajıyla hala en iyisi,ama buda 1080p yayın kalltesi ve reklam bloke ile güzel alternatifi.
Üstad bu uygulama Resmi Youtube ile aynı, 1080p gibi bir kısıtlaması yok. cihazınız neyi destekliyorsa onu oynatıyor. Smarttube de desteklemeyen video biçimlerini aktif ettiğimde 1440p60 oynatan cihaz 8K videoları oynatmıyor. 2160p60 oynatan cihaz ise 8K videoları oynatabiliyor. Yani cihazınızın buna yeteneği yoksa , Orada 50K video seçeneği çıksa bir şey farketmez.

Selamlar

Android TV'de TizenTube​

Android TV'de TizenTube'de TizenTube

TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.

Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.

Android TV'de TizenTube'un Özellikleri
  • AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
  • TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
  • Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
  • TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından gönderildi
  • DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
  • SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın

TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.

Aslında çok güzel,bugün denedim ve sorun göremedim.Yabancı kanallarıda Türkçe altyazıyla izledim..Merak ettiğim oydu.Ama smattube a öyle alışmışızki..Çok kolay arayüzü var.Özelleştirmelerine alışmışız...Bunu denedikçe belki alışılır ama smarttube çok ayrıcalıklı birşey,bırakamam ben…

Geri