Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Film dizi bölümü olursa tadından yenmez. Emeğine sağlıkÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.
EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Emeğine sağlık.Sinema Tvler eklenir movies kısmını düşünürüz
Hallederiz bu gece tüm herşeyiEmeğine sağlık.
Belgesel kategorisine Yaban TV, BBC Earth, Love Nature ve TRT Belgeselide ekleyebilirsin.
Bu arada bekgesel kanallarını kontrol ettiğimde National Geograpichte Türkçe ses yok, Nat. Gio Wild ise calismiyor.
İstediğin Kanalları ve sorunları hallettim Yarın Sinema Kanallarına Giriş YapacağımEmeğine sağlık.
Belgesel kategorisine Yaban TV, BBC Earth, Love Nature ve TRT Belgeselide ekleyebilirsin.
Bu arada bekgesel kanallarını kontrol ettiğimde National Geograpichte Türkçe ses yok, Nat. Gio Wild ise calismiyor.
Çok güzel liste ellerine sağlık ustam uzun ömürlü olur İnşallah filbox kanalları elinde varsa yükleme yaparmısın fil tv filmax gibi kanallarıİstediğin Kanalları ve sorunları hallettim Yarın Sinema Kanallarına Giriş Yapacağım
History de sıkıntı var hâlâ (tivimate) deİstediğin Kanalları ve sorunları hallettim Yarın Sinema Kanallarına Giriş Yapacağım
Viasat explore de hâlâ sıkıntı varHistory de sıkıntı var hâlâ (tivimate) de
Blu play blu play 2 fil tv filmax kanallarını eklemen mümkün müİstediğin Kanalları ve sorunları hallettim Yarın Sinema Kanallarına Giriş Yapacağım
Emeğine sağlık. Tek sorun Nat Geo ve Nat Geograpich Wild kanallarının Türkçe dil seçeneğinin olmamasi. Listendeki kanallarin dili şuan İngilizce ve Türkçe seçeneği çıkmıyor. Bu sorunuda halledersen belgesel listen harika.İstediğin Kanalları ve sorunları hallettim Yarın Sinema Kanallarına Giriş Yapacağım