Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.

EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Film dizi bölümü olursa tadından yenmez. Emeğine sağlık

Vi*sat Explore çalışmıyor sadece bu gözüme çarptı, diğer kanallarda sıkıntı yok. Galiba kanal açılışları biraz yavaş sadece onu diyebilirim. Umarım kalıcı bir sistem yaparsınız, sürekli patlayan listelerden olmaz umarım. Sağolun.

Kardeşim emeğine sağlık denedim çalışıyor içeriği az evet ama dolduracağına inanıyorum hayırlı olsun

Sinema Tvler eklenir movies kısmını düşünürüz
Emeğine sağlık.
Belgesel kategorisine Yaban TV, BBC Earth, Love Nature ve TRT Belgeselide ekleyebilirsin.

Bu arada bekgesel kanallarını kontrol ettiğimde National Geograpichte Türkçe ses yok, Nat. Gio Wild ise calismiyor.

Son düzenleme:
History tivimate de durarak yayın yapıyor
Televizo da ise gayet iyi 🤔

Emeğine sağlık.
Belgesel kategorisine Yaban TV, BBC Earth, Love Nature ve TRT Belgeselide ekleyebilirsin.

Bu arada bekgesel kanallarını kontrol ettiğimde National Geograpichte Türkçe ses yok, Nat. Gio Wild ise calismiyor.
İstediğin Kanalları ve sorunları hallettim Yarın Sinema Kanallarına Giriş Yapacağım

listeniz güzel ellerine sağlık Kürt'çe kanalları ekleseniz sevinirim tşkler şimdiden

İstediğin Kanalları ve sorunları hallettim Yarın Sinema Kanallarına Giriş Yapacağım
Emeğine sağlık. Tek sorun Nat Geo ve Nat Geograpich Wild kanallarının Türkçe dil seçeneğinin olmamasi. Listendeki kanallarin dili şuan İngilizce ve Türkçe seçeneği çıkmıyor. Bu sorunuda halledersen belgesel listen harika.

Halihazırda bu isteğime sahip olan Playtv listesi arkadaş mevcut ama ben önerilerimi sizin de listenizin gelişmesi için yazıyorum. Sky sports kanalları (sadece ingilizce ingltereden olanlar bence kafi) DAZN Amerika - bu sanırım bizim tabi exxen gibi bir platform world club cup dünya geneli telif sahibi) müzik kanalları için eska rock (Polonya kanalı ama ingilizce rock klasikleri çalar) yine çabuk patlayan ama forumda ciddi talep gören mezzo klasik müzik kanalı) food network ( Amerika) love nature (Amerika) history 2 (İngiltere veya Amerika) spor için Amerikan alternatifler sezon içinde sıkıntı çıkarmasın diye Kanadalı TSN 1-2-3-4

Bence şfreleme tedbirlerimizi henüz her şeyin başındayken alın çünkü liste oluşturan arkadaşlar hep bahsettiğiniz sıkıntıyı çekti. Elinize emeğinize sağlık

Viasat explore düzelmiş 👍
Ama bu sefer de love nature ve BBC earth gitmiş
History daha düzelmedi bende tivimate de

Geri