Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok güzel olmuş elinize sağlık şu ana kadarki en iyi ve en sorunsuz m3u listesi diyebilirim.sadece son eklediğiniz kanallardan lovenature ve bbcearth açılmıyor viasatexplore kanalı ise görüntü yok ses geliyor.Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..
@FORZA ES-ES arkadaşımızın paylaştığı EPG Listesiyle Uyumludur. Epgyi kuramadıysanız onun konusuna bakıp kurunuz.
EPG:https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml.gz
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Açılmayan kanalları hallettim şimdi izleyebilirsiniz ayrıca viasat exploreyi kaldırdım liste den kaynak yok olanda ingilizce maalesef yapacak bisey yokHistory nin ayarlardan sesini kapatınca yayın akıcı ama sesi olmuyor tabiki
Sesi "mono"olarak ayarlayınca takılıyor yavaş yavaş ilerliyor boğuk bir sesle
Stereo ses de yok şuan
Hallettim hepsini kaynak değişerekBbc earth ve love nature çalışmıyor. History Hd ise takılarak ilerliyor bilginiz olsun
History kanalından Viasat History çıkıyorHallettim hepsini kaynak değişerek
Onuda düzelttim fakat bi konu var SÖZDE KENDİ İÇERİKLERİNİ PAYLAŞAN Bİ TELGRAM KANALI GELMİŞ LOGOMUZU KALDIRIP İÇERİĞİNİ PAYLAŞMIŞ EMEĞİMİZE SAYGISIZLIK ETMİŞ YARIN AKŞAMA KADAR İZLESİNLER BAKALIMHistory kanalından Viasat History çıkıyor![]()
görüntü donuyor ama saniye ilerliyor sinema aksiyondaTR: Dizi/Sinema Kategorisine
Sinema TV
Sinema 1001
Sinema 1002
Sinema Aile
Sinema Aile 2
Sinema Aksiyon
Sinema Aksiyon 2
Kanalları Eklenmiştir Diğer Kanallar zamanla eklenecektir.