DaddyLive Türkiye - Vavoo Foruma Özel Listeler 10/05/2025

Vavoo için VPN gerekli ya onu PHP ile proxy gibi şey yaptım m3u8 veren sunucunda açarsan attım sana aç kullanak
Nereden attığınızı anlamadım ki. Yani attım diyorsunuz ama ben göremiyorum o yüzden sordum ;))

merhaba toplam 612 Kanal var ve sadece 259 sırada trt spor kanaldan başka tr kanal göremedim bulamadım ben

Sadece mor kanalların Türkiye kanalları ve DaddyLive Events tüm listesi.

Otomatiğe aldım listeyi. 2 saatte bir kontrol edip güncelliyor listeyi orijinal liste içerisinden ayıklama yaparak.

URL ile kullanmak isteyenler için:

Sadece Mor Spor kanalları

Daddylive Events kanalları

VPN gerektirmeyecekler olabilir ama ben ilk denememde Bulgaristan ile açabildim.

Ekli dosyayı görüntüle 5932
hocam şu daddy live listeleri nerdeydi aradım çok çorba oldu sanırım vpnsiz aktif şuan?

Rica ederim.
Bir kaç saat sonra hem normal hem de events için ayrı linkler vermiş olurum. İsminizi de etiketlerim ki bildirim gelsin 🖐️
reis liste iyiydi sorun yayonlardanmi cikti liste gayet iyiydi benim pars tv de ilk sirada tr sporlar vardi hic ugrasmadan drek girip izliyordum

reis liste iyiydi sorun yayonlardanmi cikti liste gayet iyiydi benim pars tv de ilk sirada tr sporlar vardi hic ugrasmadan drek girip izliyordum
Yok hocam forumu geçtim Türkiye'yi geçtim diğer ülkelerden de alıp sitelerinde uygulamalarında kullandıkları için kullanım sıklaştığından çok geç açılmaya başlamışlardı ve bazı başka sebeplerden oldu. Herkes kendisi yapabilecek konumdayken hazırı almasınlar dedim artık.
Sırf foruma hibe etmek için ekleyeceğim yenisini.

Yok hocam forumu geçtim Türkiye'yi geçtim diğer ülkelerden de alıp sitelerinde uygulamalarında kullandıkları için kullanım sıklaştığından çok geç açılmaya başlamışlardı ve bazı başka sebeplerden oldu. Herkes kendisi yapabilecek konumdayken hazırı almasınlar dedim artık.
Sırf foruma hibe etmek için ekleyeceğim yenisini.
reis olur boyle seyler her apk sahibi eklese yuzbinlere ulasiliyor bu tür eklentileri yaparken bunlarida göz ardi etmemek lazim ins kalici olursun çünkü bu güneşe ne kar dayanir nede dağ forum nerdeyse ilk acildigi zamanlardan beri burdayim bir cok usta kendini bilmeyen veya kasitli bir sekilde butur paylasimlar yapan ustalri kacirmak icin elinden geleni yapiyorlar gunumuzde forum culuk olayi nerdeyse bitti gibi birsey ken burasi her daim aktif durumda

10/05/2025
LİSTELER VPN KULLANMADAN AÇILACAKTIR.
Forum Kullanıcılarına Özel Yeni Daddylive ve Vavoo adresleri:

DaddyLive kanalları:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

DaddyLive Events kanalları:
Kod:

Bonus:

Vavoo Türkiye kanalları:
Tüm kanallar için:
Kod:

Bonus 2 - farklı sunucu ile daddylive kullanımı:

DaddyLive kanalları:
Kod:

Events içerikleri için:
Kod:

Kendilerine ait uygulama veya web sitelerine ekleyip bu içerikleri başkalarına izleterek para kazanma veya farklı amaç için kullananlar olduğu sürece kısa süre içerisinde açılmama sorunu yaşarsanız şaşırmayın.
Sadece izlemek istediği içerikler olduğu zaman tadını çıkartıp ihtiyaçlarını gidermek için kullananlar olursa herkese yeter özellikle de Türkiye ligleri başlamadığı için.

@pasa93 bildirim gelmesi için sizi de etiketliyorum. @emayhi sizi de events içeriklerini takip ettiğiniz için etiketliyorum.

Son düzenleme:
Forum Kullanıcılarına Özel Yeni Daddylive ve Vavoo adresleri:

DaddyLive kanalları:

DaddyLive Events kanalları:

Bonus:

Vavoo Türkiye kanalları:
Tüm kanallar için:

Bonus 2 - farklı sunucu ile daddylive kullanımı:

DaddyLive kanalları:

Events içerikleri için:

Kendilerine ait uygulama veya web sitelerine ekleyip bu içerikleri başkalarına izleterek para kazanma veya farklı amaç için kullananlar olduğu sürece kısa süre içerisinde açılmama sorunu yaşarsanız şaşırmayın.
Sadece izlemek istediği içerikler olduğu zaman tadını çıkartıp ihtiyaçlarını gidermek için kullananlar olursa herkese yeter özellikle de Türkiye ligleri başlamadığı için.

@pasa93 bildirim gelmesi için sizi de etiketliyorum. @emayhi sizi de events içeriklerini takip ettiğiniz için etiketliyorum.
Emeğinize sağlık hocam.Teşekkürler

Geri