Dm bakabilirsinAynısından bende istiyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dm bakabilirsinAynısından bende istiyorum![]()
Aynısından bende istiyorumbende
Dm bakabilirsin
bana da atar mısın teşekkürlerDm den ilettim hocam
Size zahmet bana da o vpnden gönderebilir misiniz.Dm den ilettim hocam
Nedense kanallar gelmiyor.Sadece mor kanalların Türkiye kanalları ve DaddyLive Events tüm listesi.
Otomatiğe aldım listeyi. 2 saatte bir kontrol edip güncelliyor listeyi orijinal liste içerisinden ayıklama yaparak.
URL ile kullanmak isteyenler için:
Sadece Mor Spor kanalları
Daddylive Events kanalları
VPN gerektirmeyecekler olabilir ama ben ilk denememde Bulgaristan ile açabildim.
Ekli dosyayı görüntüle 5932
Burada da aynı (Hollanda)Nedense kanallar gelmiyor.
VPN kapalı, açık farketmiyor.
Bulgaristan deneBurada da aynı (Hollanda)
Seçtiğin ülke kaynaklı olabilirNedense kanallar gelmiyor.
VPN kapalı, açık farketmiyor.
VPN ABD-Atlanta ,Almanya ,Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Macaristan, Romanya, Yunanistan, İngiltere, İtalya denedim ama açılmadı.Seçtiğin ülke kaynaklı olabilir
Bunlar patladı artık göstermiyor?Sadece mor kanalların Türkiye kanalları ve DaddyLive Events tüm listesi.
Otomatiğe aldım listeyi. 2 saatte bir kontrol edip güncelliyor listeyi orijinal liste içerisinden ayıklama yaparak.
URL ile kullanmak isteyenler için:
Sadece Mor Spor kanalları
Daddylive Events kanalları
VPN gerektirmeyecekler olabilir ama ben ilk denememde Bulgaristan ile açabildim.
Ekli dosyayı görüntüle 5932
Kısa adres: https://tinyurl.com/dl-eve
Events listesini mi istiyorsunuz?Daddylive Events kanalları
Sn. Latte, yukarıda sizin verdiğiniz linki epey zamandır kullanıyordum fakat 3 gündür liste çalışmıyor err veriyor. Liste tamamen kapandı mı.
Birde böyle bir listeyi nasıl bulabilirim, çok işime yarıyordu,
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirm.
Hocam vavoo için kod yaptım açarsanız attım paylaşın herkes kullansın
Neyi açarsam anlamadım o kısmı? Mesajlar ise açık zaten.Hocam vavoo için kod yaptım açarsanız attım paylaşın herkes kullansın
Vavoo için VPN gerekli ya onu PHP ile proxy gibi şey yaptım m3u8 veren sunucunda açarsan attım sana aç kullanakNeyi açarsam anlamadım o kısmı? Mesajlar ise açık zaten.
Ama forumda bir konuda yazdıysanız, VPN olmadan açılıyorsa ve sürekliliği varsa listenin eklenti olarak diyorsanız eğer eklerim seve seve.