DaddyLive Türkiye - Vavoo Foruma Özel Listeler 10/05/2025

Hocam webden de erişim sağlayamıyorum listelere recaptha doğrulatıyor ama sonra bi yere göndermiyor anlamadım bende.
Anladım hocam eğer recaptcha olayı ise kısaltma servisinden kaynaklanıyor olabilir. Tek tek tinyurl ile değiştireyim madem güvenlik sorunu yaşanıyor ise bu kısaltma servisinde. @tspec de söylemişti bununla ilgili bir mesajında.

Hata bizde değil attığınız kısa urller sadece sizde çalışıyor.

Yukarıda resim atmıştım çok kötü link diye ikna olmadığınız için bişe demedim.
Evet ben de normal açıldığı ve sorun yaşatmadığı içindi. Linkleri hemen değiştiriyorum bakalım. Muhtemelen çok haklısınız ve düzelecektir herkes için bu sorun.

Tüm linkleri tinyurl olarak değiştirdim.
@maxxro @kerimmkirac dener misiniz lütfen yeni linkleri?

Düzeldi. Teşekkürler. Saygılar.
Ben teşekkür ederim.

@tspec 'in bahsettiği sorunu hiç yaşamadığım için kısaltma adresinde sorun olmayacağını düşünüp ona göre karşılık vermiştim ama sebebi çok basitmiş. Neden sadece bende çalışıp sizlerde sorun olduğunu anlamadım işin doğrusu ama her neyse sorunun çözülmüş olması yeterlidir sanırım herkes için.

Herkese iyi eğlenceler.

Herkeste düzeldi galiba.Teşekkürler hocam
Rica ederim. Sanırım öyle herkeste düzelmiş olması gerekiyor. Genelde kullansa bile cevap yazmayanlar olabiliyor ama olumsuz dönüş yoksa başarılı diyebiliyor insan.

Umarım keyfini sürebilir herkes. Sadece forumda paylaştım ama biliyorum ki illa ki başka yerlere kadar uzanacaktır ama herkes kullanabilirse o da sorun değil artık elimizden geleni yaptığımızı bilmek yeterli olur en azından ;)) 🖐️

bu hariç diğerleri çalışıyor. Emeğinize sağlık
Teşekkürler.

Şimdi yeniden kontrol ettim ama gayet seri bir şekilde televizo ve VLC ile açıldı içerikler. Belki sizde bir problem olmuştur.

İyi eğlenceler 🖐️

Şu anda benim DaddyLive linkleri de çalışıyormuş. 19 saat önce güncellemiş bot.

UrbanVPN Crotia seçiliydi direkt açıldı.

İlk mesajdaki kısa bağlantı adresini göremeyen olursa 😅

HTTP:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sadece bu çalışmıyor diğerleri harika bir şekilde çalışıyor teşekkürler tüm emekleriniz için

Sadece bu çalışmıyor diğerleri harika bir şekilde çalışıyor teşekkürler tüm emekleriniz için
Onlar eski bağlantı adresleri. Konunun ilk mesajında da varlardı o yüzden kafa karıştırmaması adına ilk mesajı sadece yeni ve çalışan URL adresleriyle değiştirerek yeniden düzenledim.

İyi eğlenceler 🖐️

Bu kablo tv yayinlarina proxy yapsam vpnsiz yurtdisindan izliyebilirmiyim acaba ?

Bu kablo tv yayinlarina proxy yapsam vpnsiz yurtdisindan izliyebilirmiyim acaba ?
Muhtemelen olabilir. Dosyalara erişiminiz var gördüğünüz gibi. app.py dosyasındaki kodları incelerseniz daddy ve vavoo için düzenlenen özel kod alanlarını görebilirsiniz. Bu kodları takip ederek istediğiniz diğer koşullu yayın listeleri için de kendiniz düzenleme yapabilirsiniz.

Mevcut proxy düzenini deneyebilmek için belirli bir kablo yayını adresi varsa ve verirseniz deneyebiliriz.

Bu arkadasin linki var mesela
Maalesef bir kaç deneme yaptım ama olmadı. WebAuthSign buna engel oluyor diye düşünüyorum. Çünkü oradaki kodu decode edilmiş halde bulunuyor ve şu anki mevcut proxy uygulaması listelerin encode edilmiş halleriyle çalışıyor sadece. O web tanımlama bilgilerini encode edersek de liste şekli bozuluyor.

Ben beceremedim ama en azından bu konuda daha iyi bilgisi olanlar başka bir yöntem ile çözebilirler belki.

Son düzenleme:
10/05/2025
LİSTELER VPN KULLANMADAN AÇILACAKTIR.
Forum Kullanıcılarına Özel Yeni Daddylive ve Vavoo adresleri:

DaddyLive kanalları:
Kod:

DaddyLive Events kanalları:
Kod:

Bonus:

Vavoo Türkiye kanalları:
Tüm kanallar için:
Kod:

Bonus 2 - farklı sunucu ile daddylive kullanımı:

DaddyLive kanalları:
Kod:

Events içerikleri için:
Kod:

Kendilerine ait uygulama veya web sitelerine ekleyip bu içerikleri başkalarına izleterek para kazanma veya farklı amaç için kullananlar olduğu sürece kısa süre içerisinde açılmama sorunu yaşarsanız şaşırmayın.
Sadece izlemek istediği içerikler olduğu zaman tadını çıkartıp ihtiyaçlarını gidermek için kullananlar olursa herkese yeter özellikle de Türkiye ligleri başlamadığı için.

@pasa93 bildirim gelmesi için sizi de etiketliyorum. @emayhi sizi de events içeriklerini takip ettiğiniz için etiketliyorum.

Örnek liste (Mesajdaki ilk kısaltılmış URL ile)

Ekli dosyayı görüntüle 8938
Teşekkürler

Geri