witwickymx
Üye
- Konular
- 0
Bayağı kullanışlı olmuş gerçekten teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hepsirepo eklentisi buradaki üyelerin repolarindan çekiliyo yani burada ki üyelerin eklentileri güncel ise orada da güncel olur buradakiler eklentiyi silerse orada da patlamış olur yani tamamen burada ki repo sahiplerinde iş bitiyo güncellemeyi burada ki repo sahibi arkadaşlar veriyor oluşan hatayı burada ki arkadaşlar çözüyor orda da çözülmüş oluyo orası sadece toplama havuz.Repo sahibi, domain değişince güncellemeyi elle yapmıyor mu?
Hatta kendi numaramıda yazsam sorun olmaz diye düşünüyorum sonuçta üyelik yapıyoruz ama paket satın almıyoruzKendi sitelerine gir ve ücretsiz üyelik aç çok basit bir şey yani telefon numarası sallayabilirsin kod gelmiyor zaten veyahut geçici numara kullanabilirsin temp no
Hmm anladım hocam. Bu önceden beri bazı kullanıcıların talebiydi ama yöntem pek şık olmamış. Geliştiriciler şimdiden gönül koymuş. Umarım " al atını sen yap tımarını"ya varmaz olayHepsirepo eklentisi buradaki üyelerin repolarindan çekiliyo yani burada ki üyelerin eklentileri güncel ise orada da güncel olur buradakiler eklentiyi silerse orada da patlamış olur yani tamamen burada ki repo sahiplerinde iş bitiyo güncellemeyi burada ki repo sahibi arkadaşlar veriyor oluşan hatayı burada ki arkadaşlar çözüyor orda da çözülmüş oluyo orası sadece toplama havuz.
MaalesefHmm anladım hocam. Bu önceden beri bazı kullanıcıların talebiydi ama yöntem pek şık olmamış. Geliştiriciler şimdiden gönül koymuş. Umarım " al atını sen yap tımarını"ya varmaz olay
Öyle olursa gerçekten çok yazık olurHmm anladım hocam. Bu önceden beri bazı kullanıcıların talebiydi ama yöntem pek şık olmamış. Geliştiriciler şimdiden gönül koymuş. Umarım " al atını sen yap tımarını"ya varmaz olay
Haklı olarak gönül koydular hocam düşünce güzel amenna ama kimsenin haberi yok haberleri olsaydı zaten sıkıntı yapacak insanlar değiller. Çünkü ayrı bir repo değil orası burada ki geliştirici arkadaşların eklenti linkleri bir araya toplanmış o şekilde sunulmuş onlar burada güncelleme verecek orada otomatik olarak çalışmış olacak yarın hepsi birden elini ayağını çekerse tüm eklentileri başka anlayan birisi geliştirmek zorunda kalacak onada herkesin vakti olur mu bilmiyorum.Hmm anladım hocam. Bu önceden beri bazı kullanıcıların talebiydi ama yöntem pek şık olmamış. Geliştiriciler şimdiden gönül koymuş. Umarım " al atını sen yap tımarını"ya varmaz olay
Çok haklısınız güzel özetlediniz amaBardağın ister altından ister kenarından bakın hocam dediğim gibi hepsi birden elini çekip github üstünden repoyu private çekseler kendileri kullanırlarsa yeni bir geliştirici çıkıp saatler harcayarak yeniden oluşturmazsa burda ortada cs adına bişey kalmaz. Çalışan repolarla gidilen yere kadar gidilir sonra hepsi duman olur.
Gerek yok hocam zaten dediğiniz gibi iş işten geçti tek temennim geliştirici arkadaşların dediğimi yapmamaları.Çok haklısınız güzel özetlediniz ama
Olmuşla ölmüşe çare yok..
Benim elimden sadece konu içeriğini silip kilitlemek ve diğer mesajlarımı silmek gelir dilerseniz talep gönderebilirim
Zannetmiyorum hocam. Bizleri dımdızlak bırakıp gitmezler umarım.Gerek yok hocam zaten dediğiniz gibi iş işten geçti tek temennim geliştirici arkadaşların dediğimi yapmamaları.
Garantisi var mı hocam ? Geçen günde kekikdevam mevzusunda sorulmadan eklentileri toplandığı için haklı olarak gönül koydular. Repoyu gizliye alıp kendisi kullanır 3 4 eklenti çalışmaz onuda sorun etmez başka eklentiye geçer yine izler burada sizler istiyosunuz diye anında sorunu çözüyolar sadece kendileri kullanırsa buna da gerek kalmaz fazla vakitte harcamazlar e bu adamların ekmeğini aşınıda biz vermiyoruz yani bırakamama gibi bir durum söz konusu değil istedikleri an desteği kesebilirler.Zannetmiyorum hocam. Bizleri dımdızlak bırakıp gitmezler umarım.Gerçekten o zaman tv boxun önemi kalmaz benim için
Aynen öyle hocam. Bende umarım yapmazlar dedim. Gerçekten kötü olur. Yani kendileri ile iletişim kuralım birşeyler yapalım diyorum.Garantisi var mı hocam ? Geçen günde kekikdevam mevzusunda sorulmadan eklentileri toplandığı için haklı olarak gönül koydular. Repoyu gizliye alıp kendisi kullanır 3 4 eklenti çalışmaz onuda sorun etmez başka eklentiye geçer yine izler burada sizler istiyosunuz diye anında sorunu çözüyolar sadece kendileri kullanırsa buna da gerek kalmaz fazla vakitte harcamazlar e bu adamların ekmeğini aşınıda biz vermiyoruz yani bırakamama gibi bir durum söz konusu değil istedikleri an desteği kesebilirler.
Hocam kekikdevam başka bir seviye ama maarrem nickli kullanıcı direk kodları deponun hepsini alıyor AllRepos savunmak için söylemiyorum ama sadece bir aracı gibi düşünmemiz lazım aktarım yapıyor herhangi bir forklama yok veyahut kodları çalma gibi bir durum yok dediğim gibi tekrar söylüyorum savunmuyorum sadece mantıklar farklı ikisi de baktığımızda aynı kapıya çıkıyor mu evetGarantisi var mı hocam ? Geçen günde kekikdevam mevzusunda sorulmadan eklentileri toplandığı için haklı olarak gönül koydular. Repoyu gizliye alıp kendisi kullanır 3 4 eklenti çalışmaz onuda sorun etmez başka eklentiye geçer yine izler burada sizler istiyosunuz diye anında sorunu çözüyolar sadece kendileri kullanırsa buna da gerek kalmaz fazla vakitte harcamazlar e bu adamların ekmeğini aşınıda biz vermiyoruz yani bırakamama gibi bir durum söz konusu değil istedikleri an desteği kesebilirler.
Kısa kodu çalışıyor. Açıklamada belirtildiği şekilde AllRepos yazarsanız geliyor. R büyük olacak.Allrepos
Allrepos kısa kodu çalışmıyor baş harfi küçük de denedim zaten baş harfleri küçük olacak ama yinede geçersiz veri diyor
Bu kısa kod da çalışıyor. Xrepo yazınca eklentiler geliyor.Bununda kısa kodu yanlış geçersiz veri diyor