Cloudstream toplu depo [AllRepos]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Repo sahibi, domain değişince güncellemeyi elle yapmıyor mu?
Hepsirepo eklentisi buradaki üyelerin repolarindan çekiliyo yani burada ki üyelerin eklentileri güncel ise orada da güncel olur buradakiler eklentiyi silerse orada da patlamış olur yani tamamen burada ki repo sahiplerinde iş bitiyo güncellemeyi burada ki repo sahibi arkadaşlar veriyor oluşan hatayı burada ki arkadaşlar çözüyor orda da çözülmüş oluyo orası sadece toplama havuz.

Hepsirepo eklentisi buradaki üyelerin repolarindan çekiliyo yani burada ki üyelerin eklentileri güncel ise orada da güncel olur buradakiler eklentiyi silerse orada da patlamış olur yani tamamen burada ki repo sahiplerinde iş bitiyo güncellemeyi burada ki repo sahibi arkadaşlar veriyor oluşan hatayı burada ki arkadaşlar çözüyor orda da çözülmüş oluyo orası sadece toplama havuz.
Hmm anladım hocam. Bu önceden beri bazı kullanıcıların talebiydi ama yöntem pek şık olmamış. Geliştiriciler şimdiden gönül koymuş. Umarım " al atını sen yap tımarını"ya varmaz olay

Hmm anladım hocam. Bu önceden beri bazı kullanıcıların talebiydi ama yöntem pek şık olmamış. Geliştiriciler şimdiden gönül koymuş. Umarım " al atını sen yap tımarını"ya varmaz olay
Haklı olarak gönül koydular hocam düşünce güzel amenna ama kimsenin haberi yok haberleri olsaydı zaten sıkıntı yapacak insanlar değiller. Çünkü ayrı bir repo değil orası burada ki geliştirici arkadaşların eklenti linkleri bir araya toplanmış o şekilde sunulmuş onlar burada güncelleme verecek orada otomatik olarak çalışmış olacak yarın hepsi birden elini ayağını çekerse tüm eklentileri başka anlayan birisi geliştirmek zorunda kalacak onada herkesin vakti olur mu bilmiyorum.

Buradaki eklenti geliştiren insanlar emin olun 3 4 eklenti çalışmasa umursamaz çünkü diğer eklentilerle işini görür ama sırf forumda kullanım var diye her eklentiye ayrı ayrı bakıp sorun varsa çözüyolar bi kazançları yok ve üstüne zamanlarından veriyolar o yüzden gönül koymaları normal hocam.

Bardağın ister altından ister kenarından bakın hocam dediğim gibi hepsi birden elini çekip github üstünden repoyu private çekseler kendileri kullanırlarsa yeni bir geliştirici çıkıp saatler harcayarak yeniden oluşturmazsa burda ortada cs adına bişey kalmaz. Çalışan repolarla gidilen yere kadar gidilir sonra hepsi duman olur.

Bardağın ister altından ister kenarından bakın hocam dediğim gibi hepsi birden elini çekip github üstünden repoyu private çekseler kendileri kullanırlarsa yeni bir geliştirici çıkıp saatler harcayarak yeniden oluşturmazsa burda ortada cs adına bişey kalmaz. Çalışan repolarla gidilen yere kadar gidilir sonra hepsi duman olur.
Çok haklısınız güzel özetlediniz ama
Olmuşla ölmüşe çare yok..
Benim elimden sadece konu içeriğini silip kilitlemek ve diğer mesajlarımı silmek gelir dilerseniz talep gönderebilirim

Çok haklısınız güzel özetlediniz ama
Olmuşla ölmüşe çare yok..
Benim elimden sadece konu içeriğini silip kilitlemek ve diğer mesajlarımı silmek gelir dilerseniz talep gönderebilirim
Gerek yok hocam zaten dediğiniz gibi iş işten geçti tek temennim geliştirici arkadaşların dediğimi yapmamaları.

Zannetmiyorum hocam. Bizleri dımdızlak bırakıp gitmezler umarım. :) Gerçekten o zaman tv boxun önemi kalmaz benim için
Garantisi var mı hocam ? Geçen günde kekikdevam mevzusunda sorulmadan eklentileri toplandığı için haklı olarak gönül koydular. Repoyu gizliye alıp kendisi kullanır 3 4 eklenti çalışmaz onuda sorun etmez başka eklentiye geçer yine izler burada sizler istiyosunuz diye anında sorunu çözüyolar sadece kendileri kullanırsa buna da gerek kalmaz fazla vakitte harcamazlar e bu adamların ekmeğini aşınıda biz vermiyoruz yani bırakamama gibi bir durum söz konusu değil istedikleri an desteği kesebilirler.

Garantisi var mı hocam ? Geçen günde kekikdevam mevzusunda sorulmadan eklentileri toplandığı için haklı olarak gönül koydular. Repoyu gizliye alıp kendisi kullanır 3 4 eklenti çalışmaz onuda sorun etmez başka eklentiye geçer yine izler burada sizler istiyosunuz diye anında sorunu çözüyolar sadece kendileri kullanırsa buna da gerek kalmaz fazla vakitte harcamazlar e bu adamların ekmeğini aşınıda biz vermiyoruz yani bırakamama gibi bir durum söz konusu değil istedikleri an desteği kesebilirler.
Aynen öyle hocam. Bende umarım yapmazlar dedim. Gerçekten kötü olur. Yani kendileri ile iletişim kuralım birşeyler yapalım diyorum.

Hocam kekikdevam başka bir seviye ama maarrem nickli kullanıcı direk kodları deponun hepsini alıyor AllRepos savunmak için söylemiyorum ama sadece bir aracı gibi düşünmemiz lazım aktarım yapıyor herhangi bir forklama yok veyahut kodları çalma gibi bir durum yok dediğim gibi tekrar söylüyorum savunmuyorum sadece mantıklar farklı ikisi de baktığımızda aynı kapıya çıkıyor mu evet 😑

@nikyokki, @Latte, @feroxxcs3 ve @kraptor ve daha kim repo sahibi arkadaşlar var ise lütfen bu olaya gönül koyup bizleri bırakmayın. Biz bu işten anlamayan binlerce kullanıcının bu olayda bizim bir dahlimiz yok. Yani tek kişiye sinirlenip bizleri de lütfen mağdur etmeyin. Rica ediyoruz. Yav biz cloudstream kullanıcıları ne şansız adamlarız. Önce KekikAkademi şimdi bu olay

@turbetfur bu da otomatik güncelleme olduğuna dair bir görsel eğer sizde de bildirimler açıksa uygulamada eklenti güncellemesi olduğunu da düşer yanlış değilsem aynı olan eklentilerden biri de güncellense diğer hepsi güncellenmiş haline dönüyor tam kavrayamadım ama
hemen hemen mantık o şekil IMG 20250603 213836

Konu ile ilgili son mesajımı yazıyorum
Eğer depoda eksik eklenti varsa veyahut bildiğiniz başka depolardan atıyorum megarepo olabilir eklenmesini istediğiniz eklenti olursa buraya değil issue açarak iletiniz mesela ben +18 eklentilerinin tamamen kaldırılmasını isteyeceğim eğer silerse çok iyi olur

Tekrardan söylüyorum bana değil githubdaki deponun sahibine yazın yapar yapmaz orası bulanık

İyi forumlar çok teşekkürler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
👍 Ben de son mesajımı yazayım bari😂 Bakınız, olaya bilimsel yaklaşırsak, geliştirici arkadaşlar, maslow'un ihtiyaçlar piramidinin tepesindeler. Hepimiz müteşekkiriz. Rol çalmaya, repütasyon apartmaya gerek yok. iyi ki varlar ve var olmaya devam ederler diyorum😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri