blackshark
Üye
- Konular
- 5
bu sinewixin kaynağı web sitesimi yoksa uygulama mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O zaman makoto2 nin geleceği sıkıntılı hocamKaynak kodları yok o yüzden ilgilenemezler. Kaynak kollarını Makoto verdiyse ayrı tabi.
İşin doğrusu hazır depoyu kopyalamak en basiti. Geliştirici kısmında adım görünmese de olur derseniz yapmanız gereken tek şey aynı bu makotogeçici deposu gibi tüm dosyaları alıp main veya master branch'ına atmanız. Ardından sadece plugin ve repo dosyalarını github kullanıcı adı ve depo adına göre değiştirmek.O zaman makoto2 nin geleceği sıkıntılı hocam
SineWix'in sürekli erişime kapanan sitesi yok diye biliyorum. SineWix , android apk üstünden yaygınlaştıbu sinewixin kaynağı web sitesimi yoksa uygulama mı ?
Varda hocam gerek yok ki ilk mesajda repo adresi verdim makotonun geçici repoymuş galiba orada var sinewix.@feroxxcs3, @nikyokki, @Latte ve @kraptor hocalarım Bilindiği üzere sinewix kaynağı makoto daydı. Ve makoto kapatıldı . Bu kaynağı kendi repolarınıza ekleme şansınız var mı? Şimdiden teşekkürler
Pardon hocam unutmuşum evet orda vardı. YaşlılıkVarda hocam gerek yok ki ilk mesajda repo adresi verdim makotonun geçici repoymuş galiba orada var sinewix.
Hatta url kısaltması yapıldı @Latte abim tarafından makoto2 yazarsanız gelir.
webteizle ve fullhdfilmizlesene sitelerinide aynı şekilde yurtdışı için erişilebilir hale getirebilirmisinizRica ederim çözülmesine sevindim. Kalıcı bir çözüm oldu bundan sonra yurtdışı kaynaklı bir sorun olmaz Domain değişirse düzeltirim.
Biraz yavaşlamış olabilir sadece
Fullhdfilmizlesene yurt içindede çalışmıyor şu an.webteizle ve fullhdfilmizlesene sitelerinide aynı şekilde yurtdışı için erişilebilir hale getirebilirmisiniz
Hocam emeğinize sağlık .Özellikle hemen depo yükle olayı çok güzele benziyor ilk format sonrası direk deniyeceğimDepo ve eklenti listesi projesinde geliştirmeler yaptım.
EK ÖZELLİKLER:
- Aynı eklentiden birden fazla depoda varsa tek bir eklenti olarak değil hepsini alt alta sıralıyoruz. Böylece her bir eklentinin varsa farklı açıklama alanını ve versiyon numarası gibi bilgilerini görebiliyoruz.
- Eğer yeni eklenen bir eklenti varsa üstte görünüyor. Bir saatlik kontrol süresi sonrasında diğer eklentiler gibi sıralanıyor. Bu kontrol süresini arttırırsam yeni eklentilerin görüneceği süre de uzayacaktır.
- Her bir eklentinin yanında eklenebileceği deponun kısa kodu yer alıyor.
- İlk açılış standart sıralama alfabetik olarak başlıyor ve rakam ile başlayanlar en üstte olacak şekilde ilerliyor.
- Eğer bir eklenti birden fazla depoda varsa her bir depo için ayrı ayrı gösterilmesinin yanı sırada tablonun en sağındaki alana eklediğim Bulunduğu Depolar başlıklı yeni alan içerisinde o eklentinin bulunduğu diğer depolar da görünüyor. Örneğin: nikstream yazıyorsa eklentinin yanında; en sağında eğer var ise diğer depoların da isimleri geçiyor kekikan, feroxxcs3 vb o depo adını dahil etmeden. Bu durum tüm depolar için geçerli.
- Bulunduğu Depolar altında görünen depolara tıkladığınızda tıklanan deponun eklentileri sıralanmaya başlar. Yani filtreleme olarak üst menüden depo seç demeden listeyi gezerken de istediğiniz deponun ilgili alandan adına tıkladığınzda filtreleme işlemi başlar.
- Depo Seç menüsüne girince hangi depoda kaç adet eklenti olduğu depo adıyla birlikte gösteriliyor. Örn: Latte (16)
- Cloudstream eklentisinin kurulu olduğu cihazlarda istenilen depoyu direkt olarak ekleyebilmek için kolaylık olması ve ilk defa bir depo eklemeye çalışacaklar için bulunmaz cevher olabilecek Hemen Depo Yükle seçeneği ekledim. Böylece açılacak olan panelden şu anda listede de ekli olan sadece Türk içerik geliştiricilere ait olan depolardan istediğinizi seçip direkt olarak uygulamaya yükleyebileceksiniz.
- PWA desteği sayesinde isterseniz bilgisayarınıza bir uygulama gibi kurup kullanabilirsiniz.
Siteye girdiğiniz zaman adres çubuğunun sağında yüklemek için uyarı butonu göreceksiniz.
Tıklayıp siteyi masaüstü uygulaması şeklinde yükleyebilirsiniz.
Başlığa tıklarsanız sayfa yenilenir veya tutup aşağı çekerseniz sayfa yenilenir.
Kısa bir yenilikler videosu:
Ekli dosyayı görüntüle 8315
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Fullhdfilmizlesene sitesine telefondan girebiliyorum ama Cloudstream’de vpnsiz çalışmıyor vpn ile giriş yapabiliyordum seyirtürk uygulamasındada aynı şekilde sadece vpn ile çalıyorduFullhdfilmizlesene yurt içindede çalışmıyor şu an.
İlginç. TeşekkürlerFullhdfilmizlesene sitesine telefondan girebiliyorum ama Cloudstream’de vpnsiz çalışmıyor vpn ile giriş yapabiliyordum seyirtürk uygulamasındada aynı şekilde sadece vpn ile çalıyordu
Tamamdır not aldım. Yurtdışı desteği ekleyeceğim. Siz cloudstream de bu siteleri açmayı deneyin ve bana log unu gönderin.webteizle ve fullhdfilmizlesene sitelerinide aynı şekilde yurtdışı için erişilebilir hale getirebilirmisiniz
Sevgili geliştirici arkadaşlarKendisi kısa kod oluşturmamış galiba forumdan bir üye mesaj attı repo linkini bende burada paylaştım hocam
Hocam yurt içinde de açılmıyorTamamdır not aldım. Yurtdışı desteği ekleyeceğim. Siz cloudstream de bu siteleri açmayı deneyin ve bana log unu gönderin.