hocam en başataki drive linklerinin kotası aşılmış indiremiyorumEvet kendisine de yazmıştım incele diye , biraz düzenleme yapmış daha yolu var, stabil olsun paylaşır zaten bizde kurar deneriz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam en başataki drive linklerinin kotası aşılmış indiremiyorumEvet kendisine de yazmıştım incele diye , biraz düzenleme yapmış daha yolu var, stabil olsun paylaşır zaten bizde kurar deneriz![]()
Gmail hesabınıza giriş yaparak deneyinizhocam en başataki drive linklerinin kotası aşılmış indiremiyorum
TeşekkürlerGmail hesabınıza giriş yaparak deneyiniz
TV ye mi bağladınız ?Tam ekran olmuyor o sorunu nasıl hallederim
evetTV ye mi bağladınız ?
Tizen tvlerde de çalışır mı?@Sinetech 'in 4 Nisan 2025 tarihinde kanalında yayınladığı, USB bellek üzerinden çalışan ve tam anlamıyla “Tak-Çalıştır” mantığıyla işleyen Google TV’yi, yaklaşık 3 saat önce videodaki adımları birebir uygulayarak kurdum. Kurulum sonrası laptop üzerinden harici ekrana da aktararak test ettim. Sonuç mu? Anlatılmaz, yaşanır!
Kenarda köşede duran bir USB belleği değerlendirin, sistemi kurun ve Google TV’nizi cebinizde taşıyın. Abartmıyorum; şimdiye kadar deneyimlediğim en hızlı Android TV Box performansıyla karşılaştım.
Daha fazla uzatmadan, sizleri sevgili @Sinetech ’in bu harika anlatımıyla baş başa bırakıyorum.
İyi seyirler!
Kurulum için gerekli dosyalarıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol..
Videodaki yönergeleri takip ederseniz çalışır!Tizen tvlerde de çalışır mı?
TV ayarlarında ekrana sığdır tarzında bir menü olabilir, yada 16:9 - 4:3 gibi ayarların olduğu yerdeki seçenekleri deneyin... ben tam ekran diyince olmuştu.
Bunun ek dosyası yokmuş hardiske nasıl yuklenecek sisteme 2 ayrı andoid olması lazım viodeya gore bu şekilde sadece usbden on izleme olurArkadaşlar android tv 11 ve google tv 11 geliştirici tarafıdan güncellendi, linkleri reklamları temizleyerek aşağıya bırakıyorum deneyebilirsiniz, kolay gelsin
Android TV 11 BRTDTV (18.05.2025)
Base: BlissOS 14.10.3
Kernel: 6.1.69, 6.1.74, 6.1.112, 6.7.10, 6.9.9
Houdini: 11.0.1b
Mesa: 24.0.8
DRM: Widevine L3
Codecs: FFMPEG e BRTDTV (Google)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hatalar: Geliştirici seçenekleri, ekran koruyucudan çıktıktan sonra sistem uyku moduna geçiyor.
Çekirdek eklendi: 6.1.74
Düzeltildi: YouTube oturum açma.
İyileştirmeler: sistem önyüklemesi (çok daha hızlı), yeni parlaklık ve ses çubuğu, tüm uygulamalarda çalışan ekran görüntüsü, burada ve orada bazı düzeltmeler, süper akışkan sistem.
Google TV 11 BRTDTV (18.05.2025)
Base: BlissOS 14.10.3
Kernel: 6.1.69, 6.1.74, 6.1.112, 6.7.10, 6.9.9
Houdini: 11.0.1b
Mesa: 24.0.8
DRM: Widevine L3
Codec: FFMPEG e BRTDTV (Google)
Hatalar: Geliştirici seçenekleri, ekran koruyucudan çıktıktan sonra sistem uyku moduna geçiyor, Google TV Home güncellendiğinde hatalı hale geliyor.
Çekirdek eklendi: 6.1.74
İyileştirmeler: sistem önyüklemesi (çok daha hızlı), yeni parlaklık ve ses çubuğu, tüm uygulamalarda çalışan ekran görüntüsü, burada ve orada bazı düzeltmeler, süper akışkan sistem.
Geliştirici Tulio Domingos saygılar.
Web :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
You Tube :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Telegram :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ek dosyayı anlamadım , diğer iso lar gibi kuruluyor sadece yeni sürüm hatalar azaltılmış yani başka fark yokBunun ek dosyası yokmuş hardiske nasıl yuklenecek sisteme 2 ayrı andoid olması lazım viodeya gore bu şekilde sadece usbden on izleme olur