Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 239 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.6%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 99 31.4%

• Kullanılan toplam oy
    315
Değişiklik Günlüğü
28 Nisan, 2025

Yeni Eklenti.

• AniworldMC: Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin @Memetcandal için canlıya alınmış halidir.
  • SerienStream: Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin @Memetcandal için canlıya alınmış halidir.
  1. AniworldMC: Almanca dilinde Anime izlemek isteyenler içindir.
  2. Eklenti dili Almanca olarak eklenmiştir ve Anime kategorisinde görünür.
  3. SerienStream: Almanca dilinde Film ve Diziler izlemek isteyenler içindir.
  4. Eklenti dili Almanca olarak eklenmiştir ve Film ve Dizi kategorilerinde görünür.
Eklentinin şu anki durumu için "Sneak Peaks" :

AniworldMC:

Ekli dosyayı görüntüle 7244

SerienStream:
Ekli dosyayı görüntüle 7245
Hocam SerienStream göremedim sizin repoda?

Son düzenleme:
İstediğinizi yaptım yalnız tüm yerli filmleri tek seferde almak çok zor.
Sitenin yerli filmler için özel bir kategorisi yok. Türk diye aratırsanız 52 tane sonuç, yerli diye aratırsanız 3 tane sonuç vb buluyor ve hiçbiri aynı kategoride değiller.
Yerli filmler için özel bir kategori yapmış olsalardı çok daha rahat olurdu.
Yerli olarak eklersem 3 film görünüyor Türk olarak eklersem 47 adet içerik görünüyor sadece. İşin kötü tarafı sadece bu kadar içerik olsa iyiydi ama bu listede görünmeyen başka Türk filmleri de var. Bunları neye göre Türk diye aratınca buluyor onları neden Türk filminden saymıyor Allah bilir ;))

Siteyi yanıltmak için Ç, Ö gibi türkçe karakterlerle sonuç bulayım dedim yerli yabancı hepsini gösteriyor.
Yani arama fonksiyonu ilginç çalışıyor ve direkt bir kategorinin olmaması kötü olmuş.

Herneyse. Eğer 47 tane içerik olsun geri kalanını ben kendim bulurum derseniz ki anında arama veya genel arama fonksiyonu gayet başarılı bir şekilde çalışıyor "eklenti ana sayfasının üstündeki arama ile o eklenti içinde arama ya da sol menüden arama simgesine tıklayarak tüm eklentilerde arama ile" bu kategoriyi 47 içerik için eklerim. "türk" arama kelimesine uyan diğer filmler olursa onlar da otomatik olarak eklenir ilerde ama işte tuhaf olur böyle. Genel olarak az olsun bizden bir kategori olsun diyenler olursa güncellerim eklentiyi anında çünkü ayarlamaları yaptım.
Çok teşekkürler sana zahmet oldu

@Latte Abi bir sorum daha olacak Attack on Titan anime sini izliyorum şuanda ve sitede Almanca dilde var ama Cloudstream de sadece altyazılı olarak çıkıyor diye Player lar yok onları da ekleme şansın varmı?

Aşağıya URL attım 3 sezon dediğim gibi Almanca sitede var ama Cloudstream de sadece filemoon oynatıcısı nı çekiyor o da sadece altyazılı seçenekte aktif

Demek istediğim diye Playerlari da bir şekilde ekleme şansın varmı? Mesele voe doodstream gibi onlar dublajlı şekilde var çünkü 💪

O dediğin varmış ama repoyu yapan o gösterimi gerçekleştiren dosyaları kaldırmış. Bakarım çok uğraştıracak bir şey değilse yeniden entegre ederim kardeşim.

Hocam SerienStream göremedim sizin repoda?
O eklenti ayrı olarak değil AniworldMC kurulunca otomatik geliyor.

O dediğin varmış ama repoyu yapan o gösterimi gerçekleştiren dosyaları kaldırmış. Bakarım çok uğraştıracak bir şey değilse yeniden entegre ederim kardeşim.

O eklenti ayrı olarak değil AniworldMC kurulunca otomatik geliyor.
Teşekkürler

Twitch gibi canlı yayın platformu olan Kick cloudstream e ekleyebilir misiniz ? Ya da başka bir repoda var mı ?

Twitch gibi canlı yayın platformu olan Kick cloudstream e ekleyebilir misiniz ? Ya da başka bir repoda var mı ?
Diğer depolar konusunda bilgim yok ama bu eklenti olsa kesinlikle siz bilirdiniz sanıyorum zira çoğuna hakimsiniz ve kontrol etmiş olabilirsiniz.

Çok fazla kategorisi vs olan bir siteymiş. Söz veremem ama bir göz gezdireceğim. Benim becerim konusunda oluru varsa eklerim elbette.

Diğer depolar konusunda bilgim yok ama bu eklenti olsa kesinlikle siz bilirdiniz sanıyorum zira çoğuna hakimsiniz ve kontrol etmiş olabilirsiniz.

Çok fazla kategorisi vs olan bir siteymiş. Söz veremem ama bir göz gezdireceğim. Benim becerim konusunda oluru varsa eklerim elbette.
Teşekkürler hocam. Twitc örneğinde olduğu gibi de yapılabilir. Genel Arama yapınca tüm yayıncılar ve sayfaları açılıyor , yayınlarına ulaşılabiliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250429_214438_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250429_214438_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    593.7 KB · Görüntüleme: 14

yaparsan mük olur

megarepo yüklenip
Cloudstream providers repository içinde twitch var

Değişiklik Günlüğü
30 Nisan, 2025

Yeni Eklenti.

• KickTR: @fsozkan 'ın talebi üzerine Kick.com yayıncılarının canlı yayınlarını ve popüler yayıncı kanallarını ekledim.
  • Anladığım kadarıyla twitch tarzı 7/24 canlı yayın yapanların olduğu bir web sitesi.
  1. KickTR: Kick.com Canlı Yayınlar「🤳🏻」adıyla eklenecektir.
  2. İki kategoriden oluşmaktadır: 🇹🇷͜͜͡͡✯ Şu anda Canlı Türk Yayıncılar ve 🔥 Popüler Kanallar (Arama ile istediğinizi bulun)
  3. 🇹🇷͜͜͡͡✯ Şu anda Canlı Türk Yayıncılar kategorisinde o anda yayında olan tüm Türk yayıncılar yer almaktadır.
  4. 🔥 Popüler Kanallar (Arama ile istediğinizi bulun) kategorisinde ise 50 popüler yayıncı yer almaktadır.
  5. Eklenti ana sayfasından veya genel aramadan istediğiniz diğer yayıncıları da isimlerini biliyorsanız bulup o anda yayındalarsa izleyebilirsiniz.
  6. Anlık olarak canlı yayında olanlar için "Yayıncı Adı", "Yayın yaptığı kategori bilgisi", "Anlık izleyenlerin sayısı" ve "Hakkında" bilgileri yer almaktadır.
  7. Yayıncı olup o anda canlı yayın yapmayanların bilgi sayfalarında ayrıca çevrimdışı oldukları bilgisi yer almaktadır. Canlı yayın linkinde bağlantı bulunamadı hatası verecektir.
  8. Arama ile bulunan sonuçlarda eğer hesap onaylı bir hesap ise (yeşil verified) onaylanmış hesap simgesiyle birlikte sonuçlara yansıyacaktır.

KickTR:

Eklenti Ana Sayfası

1745993011760

Canlı yayın sırasında bir yayıncı sayfası
1745993058097

Canlı yayın yapan bir kullanıcının o anki ekran görüntüsü
1745993082747

Arama sonuçları örnek sayfası (Bahsi geçen onaylanmış hesap bilgisiyle birlikte)
1745993145164

@fsozkan ricanız üzerine canıma okusa da hallettim ;))

Umarım emeklerime değmiştir.

İyi eğlenceler dilerim.

Değişiklik Günlüğü
30 Nisan, 2025

Yeni Eklenti.

• KickTR: @fsozkan 'ın talebi üzerine Kick.com yayıncılarının canlı yayınlarını ve popüler yayıncı kanallarını ekledim.
  • Anladığım kadarıyla twitch tarzı 7/24 canlı yayın yapanların olduğu bir web sitesi.
  2. İki kategoriden oluşmaktadır: 🇹🇷͜͜͡͡✯ Şu anda Canlı Türk Yayıncılar ve 🔥 Popüler Kanallar (Arama ile istediğinizi bulun)
  3. 🇹🇷͜͜͡͡✯ Şu anda Canlı Türk Yayıncılar kategorisinde o anda yayında olan tüm Türk yayıncılar yer almaktadır.
  4. 🔥 Popüler Kanallar (Arama ile istediğinizi bulun) kategorisinde ise 50 popüler yayıncı yer almaktadır.
  5. Eklenti ana sayfasından veya genel aramadan istediğiniz diğer yayıncıları da isimlerini biliyorsanız bulup o anda yayındalarsa izleyebilirsiniz.
  6. Anlık olarak canlı yayında olanlar için "Yayıncı Adı", "Yayın yaptığı kategori bilgisi", "Anlık izleyenlerin sayısı" ve "Hakkında" bilgileri yer almaktadır.
  7. Yayıncı olup o anda canlı yayın yapmayanların bilgi sayfalarında ayrıca çevrimdışı oldukları bilgisi yer almaktadır. Canlı yayın linkinde bağlantı bulunamadı hatası verecektir.
  8. Arama ile bulunan sonuçlarda eğer hesap onaylı bir hesap ise (yeşil verified) onaylanmış hesap simgesiyle birlikte sonuçlara yansıyacaktır.

KickTR:

Eklenti Ana Sayfası

Ekli dosyayı görüntüle 7310

Ekli dosyayı görüntüle 7311

Ekli dosyayı görüntüle 7312

Arama sonuçları örnek sayfası (Bahsi geçen onaylanmış hesap bilgisiyle birlikte)
Ekli dosyayı görüntüle 7313

İyi eğlenceler dilerim.
Çok teşekkür ederim. Elinize emeğine sağlık

Değişiklik Günlüğü
30 Nisan, 2025

Yeni Eklenti.

KickTR:

Eklenti Ana Sayfası

Ekli dosyayı görüntüle 7310

Ekli dosyayı görüntüle 7311

Ekli dosyayı görüntüle 7312

Ekli dosyayı görüntüle 7313

İyi eğlenceler dilerim.
tiktok eklentisi yapar misin? @Latte

Konuyu görüntüleyenler

Geri