Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 236 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 23 7.4%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 97 31.2%

• Kullanılan toplam oy
    311
@Latte Abi aniworld sitesini Cloudstream eklentisi haline getirme şansın varmı site Almanca bir site ve Cloudstream de eklenti olarak yapılmış istersen o eklentoye bakabilirsin şuan ama nedense çalışmıyor GitHub linki aşağıda abi o eklenti ye benzer birşey

şimdiden teşekkür ederim

Geç açılan eklentiler nedeniyle box'ı (next stick) fabrika ayarlarına döndürüp uygulamaları tekrar kurdum, çözüm olmadı. Ama bekleyince açıldığını biliyorum en azından. Varsın 15s de açılsın, acelemiz yok😂

@Latte Abi aniworld sitesini Cloudstream eklentisi haline getirme şansın varmı site Almanca bir site ve Cloudstream de eklenti olarak yapılmış istersen o eklentoye bakabilirsin şuan ama nedense çalışmıyor GitHub linki aşağıda abi o eklenti ye benzer birşey

şimdiden teşekkür ederim

Yaparım dersem yalan olur açıkçası. Türkçe olsa kendime bir ihtimal ve senin için 3 ihtimal daha verirdim ama şöyle bir sitesine bakayım dedim girer girmez gözlerim achtung dedi resmen.
Repoya da baktım 2 sene önce kapatmışlar o eklentiyi geliştirme işini. Tek bir nokta bile koymamışlar o zamandan beri.
Hadi anladığım dilden tek bir menüsüne gireyim dedim Animes yazan ve o anime sayısını alfabetik olarak görünce şikayet edesim geldi siteyi ;))

şimdiden teşekkür ederim

Bu repo animeler icin derya deniz. Bunu kullanın derim

Yaparım dersem yalan olur açıkçası. Türkçe olsa kendime bir ihtimal ve senin için 3 ihtimal daha verirdim ama şöyle bir sitesine bakayım dedim girer girmez gözlerim achtung dedi resmen.
Repoya da baktım 2 sene önce kapatmışlar o eklentiyi geliştirme işini. Tek bir nokta bile koymamışlar o zamandan beri.
Hadi anladığım dilden tek bir menüsüne gireyim dedim Animes yazan ve o anime sayısını alfabetik olarak görünce şikayet edesim geldi siteyi ;))
TM Abi sağlık olsun 😔 yapabilirsen haber edersin olmazsa dediğim gibi sağlık olsun

pisher'da Almanca anime 1 tane var. 2 tane de film eklentisi var sanırım Almanca olarak.

Altyazı seçenekleriyle Almanca seçilebiliyor.

Birde aynı eklentiyi bire bir alma ihtimalin varmı Abi? Daha dün çalışıyordu çünkü bire bir alsan benim için yeterli olur çünkü hexated eklentisi içinde bu eklenti ama şuanda hexated eklentisi indirilmiyor ben de yanlışlıkla sildim boşta kaldım o yüzden bütün animeleri oradan izliyordum hexated eklentisi deki aniworld dan reklamsız oluyor çünkü böyle

Birde aynı eklentiyi bire bir alma ihtimalin varmı Abi? Daha dün çalışıyordu çünkü bire bir alsan benim için yeterli olur çünkü hexated eklentisi içinde bu eklenti ama şuanda hexated eklentisi indirilmiyor ben de yanlışlıkla sildim boşta kaldım o yüzden bütün animeleri oradan izliyordum hexated eklentisi deki aniworld dan reklamsız oluyor çünkü böyle
Çalışıyorsa en son sen kullanırken alır eklerim tabi ki.

Hexated'daki Aniworld'ü mü istiyorsun?

pisher'da Almanca anime 1 tane var. 2 tane de film eklentisi var sanırım Almanca olarak.

Altyazı seçenekleriyle Almanca seçilebiliyor.
Ben altyazılı izlemeyi sevmiyorum maalesef dediğim gibi bire bir alma şansın varsa o da yeterli Benim için ama yok onu da yapamam dersen sağlık olsun yinede verdiğin bütün emekler için teşekkür ederim 💪

@Latte ben de bir duble kahve rica ediyorum, sabahçısındır sen de şimdi, aç kapıyı geliyorum. :geek:

gpr kısa kodu ile alman eklentilerine ulaşabilirsiniz bildiğim kadarıyla mega repoda yok
almanca eklenti bakanlar bir göz atabilir

Değişiklik Günlüğü
28 Nisan, 2025

Yeni Eklenti.

• AniworldMC: Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin @Memetcandal için canlıya alınmış halidir.
  • SerienStream: Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin @Memetcandal için canlıya alınmış halidir.
  1. AniworldMC: Almanca dilinde Anime izlemek isteyenler içindir.
  2. Eklenti dili Almanca olarak eklenmiştir ve Anime kategorisinde görünür.
  3. SerienStream: Almanca dilinde Film ve Diziler izlemek isteyenler içindir.
  4. Eklenti dili Almanca olarak eklenmiştir ve Film ve Dizi kategorilerinde görünür.
Eklentinin şu anki durumu için "Sneak Peaks" :

AniworldMC:

1745800620194

SerienStream:
1745801566472

Son düzenleme:
Merhaba Dizifun ekledigin için çok teşekkürler eline emeğine sağlık Ricam olur bir ricam olacak okursa tâbi Dizfun da Yerli filmler ayrıca olsa olurm saygılarımla
İstediğinizi yaptım yalnız tüm yerli filmleri tek seferde almak çok zor.
Sitenin yerli filmler için özel bir kategorisi yok. Türk diye aratırsanız 52 tane sonuç, yerli diye aratırsanız 3 tane sonuç vb buluyor ve hiçbiri aynı kategoride değiller.
Yerli filmler için özel bir kategori yapmış olsalardı çok daha rahat olurdu.
Yerli olarak eklersem 3 film görünüyor Türk olarak eklersem 47 adet içerik görünüyor sadece. İşin kötü tarafı sadece bu kadar içerik olsa iyiydi ama bu listede görünmeyen başka Türk filmleri de var. Bunları neye göre Türk diye aratınca buluyor onları neden Türk filminden saymıyor Allah bilir ;))

Siteyi yanıltmak için Ç, Ö gibi türkçe karakterlerle sonuç bulayım dedim yerli yabancı hepsini gösteriyor.
Yani arama fonksiyonu ilginç çalışıyor ve direkt bir kategorinin olmaması kötü olmuş.

Herneyse. Eğer 47 tane içerik olsun geri kalanını ben kendim bulurum derseniz ki anında arama veya genel arama fonksiyonu gayet başarılı bir şekilde çalışıyor "eklenti ana sayfasının üstündeki arama ile o eklenti içinde arama ya da sol menüden arama simgesine tıklayarak tüm eklentilerde arama ile" bu kategoriyi 47 içerik için eklerim. "türk" arama kelimesine uyan diğer filmler olursa onlar da otomatik olarak eklenir ilerde ama işte tuhaf olur böyle. Genel olarak az olsun bizden bir kategori olsun diyenler olursa güncellerim eklentiyi anında çünkü ayarlamaları yaptım.

Değişiklik Günlüğü
28 Nisan, 2025

Yeni Eklenti ✙ 𝟙

• mywayTV (Canlı TV): Forumdaki arkadaşlarımızdan @myway 'in hazırladığı m3u listesiyle oluşturulan canlı tv eklentisidir.
  • Konu başlığına açtığım anket sonuçlarına göre de hareket etmem gerekiyordu ve geç kaldığımın farkındayım kusura bakmayın.
  1. Canlı TV kategorisinde bir eklentidir.
  2. Liste sahibi @myway listesini güncellediği sürece buradaki liste de her 2 saatte bir kontrol yaptığı için otomatik güncellenecektir.
  3. Liste direkt olarak kendisinin paylaştığı listenin alınıp düzenlenmesiyle oluşturuluyor bu yüzden içerisinde URL adresi olmayan kanallar listeye dahil edilmediler.
  4. Birden fazla URL adresi olan kanalların sadece ilk sırasındaki URL adresi geçerli kılınıp diğerleri yorumla kapatıldı.
  5. Kanallara otomatik olarak ülke ve dil olarak TR ve Türkçe etiketleri eklendi.
  6. Kanalların görselleri olmadığı için her birine otomatik olarak sabit bir görsel eklendi.
  7. Ekli tüm kategoriler görünmekte ve kanalların açılış hızları oldukça hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Başarılı bir liste olduğu için kendisine teşekkürler.
  8. Eklentiyle ilgili hiçbir sorun olmadığı için açılmayan kanallar için lütfen bu başlık altına değil kendisinin takip ettiği ana konusunun altına yazarsanız çok daha şık bir davranış olur. Ana konu --> myway m3u list

mywayTV:

1745811795094

Cloudstream repolarina turkce altyazi eklentileri de yükleyebilir misiniz? Cs'nin altyazilari sıkıntılı @Latte

Son düzenleme:
Değişiklik Günlüğü
28 Nisan, 2025

Yeni Eklenti.

• AniworldMC: Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin @Memetcandal için canlıya alınmış halidir.
  • SerienStream: Hexated deposundaki Aniworld eklentisinin @Memetcandal için canlıya alınmış halidir.
  1. AniworldMC: Almanca dilinde Anime izlemek isteyenler içindir.
  2. Eklenti dili Almanca olarak eklenmiştir ve Anime kategorisinde görünür.
  3. SerienStream: Almanca dilinde Film ve Diziler izlemek isteyenler içindir.
  4. Eklenti dili Almanca olarak eklenmiştir ve Film ve Dizi kategorilerinde görünür.

AniworldMC:

Ekli dosyayı görüntüle 7244

SerienStream:
Ekli dosyayı görüntüle 7245
Eline koluna sağlık abi çok teşekkür ederim 💙 serienstrem Benim bildiğim sadece dizi yayınlıyor onu da eklemişsin eline koluna sağlık 💪

@Latte Abi bir sorum daha olacak Attack on Titan anime sini izliyorum şuanda ve sitede Almanca dilde var ama Cloudstream de sadece altyazılı olarak çıkıyor diye Player lar yok onları da ekleme şansın varmı?

Aşağıya URL attım 3 sezon dediğim gibi Almanca sitede var ama Cloudstream de sadece filemoon oynatıcısı nı çekiyor o da sadece altyazılı seçenekte aktif

Demek istediğim diye Playerlari da bir şekilde ekleme şansın varmı? Mesele voe doodstream gibi onlar dublajlı şekilde var çünkü 💪

Konuyu görüntüleyenler

Geri