Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 14 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

rot var gibi bir çok işlev kısıtlı müdahale izni vermiyor. Gömülü ana yazılımlar, hiremcodaki gibi root switch başlığı yok

Cop o cihaz gerri verr o fiyata ne cihazlar var andoid ve uydu ikisi bir aradw hibrit cihazlarin uydu kismi pes parda etmez olur

Cop o cihaz gerri verr o fiyata ne cihazlar var andoid ve uydu ikisi bir aradw hibrit cihazlarin uydu kismi pes parda etmez olur
Valla ben kullanmıyorum fobem vision s on numara beş yıldız cihaz çok hoş hızlı donma kasma vs yok alacak olanlara önerimdir.
Aynı özellikli hiremco 4500 tlden başlıyor.

Sistem update 1.0.50 ve Live tv 2.03 güncellemesiyle sorun kalmadı donma kasma yok uydu yayınında ses görüntü senkron donma atma yok. App uygulamaları mağazası güncellendi. Mağaza apk sı çok geniş.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz gayet hızlı ve fiyatı çok uygun cihaz 4gb ram . Bilginize

Son düzenleme:
Sistem update 1.0.50 ve Live tv 2.03 güncellemesiyle sorun kalmadı donma kasma yok uydu yayınında ses görüntü senkron donma atma yok. App uygulamaları mağazası güncellendi. Mağaza apk sı çok geniş.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz gayet hızlı ve fiyatı çok uygun cihaz 4gb ram . Bilginize
Yarın çarşıya gidiyorum @neos11 sana güveniyorum.

Fiyat 1800 görünüyor doğrumu ?

Şuanda en makul fiyat 1800tl ben 10gun önce 1482tlye aldım uydutoptan diye bı siteden linki buradan paylaştım 24saat içinde firmanın elimdeki cihazlar bitmiş ama cihaz 10 numara 5 yıldız ben zaten uydu tarafıyla pek fazla ilgilenmiyorum
Uydu tarafını çıkarttığımızda en az 20 tane müadili var , bu şekilde bile fiyat olarak hepsinden kesinlikle uygun.

Teşekkürler bildirim için .

SORUNLARI firmayı telefon ile arayarak uzun uzun yazdırarak bildirmiştim. Şu an yazılım üzerinde çalışıyorlar bu iyi güncellemeler veriliyor. Güzel yanı uygulama mapazasında ücrestaiz iptv vs var keşfetmek gerekiyor. Süper uygulamalar sağdan soldan araştırmaya gerek yok işe yarar uygulamalar toplanmış büyük kolaylık.

SORUNLARI firmayı telefon ile arayarak uzun uzun yazdırarak bildirmiştim. Şu an yazılım üzerinde çalışıyorlar bu iyi güncellemeler veriliyor. Güzel yanı uygulama mapazasında ücrestaiz iptv vs var keşfetmek gerekiyor. Süper uygulamalar sağdan soldan araştırmaya gerek yok işe yarar uygulamalar toplanmış büyük kolaylık.
Bakalım ,çarşı da uygun fiyat da bulup alırsam , nacizane görüşlerimi paylaşırım

Selamünaleyküm arkadaşlar.
Fobem vision s hala kullanıyormusunuz memnunmusunuz.
Bide bu kanal logolarını nasıl yükleyeceğiz bilgisi olan yada yapabilen var mı?

Selamünaleyküm arkadaşlar.
Fobem vision s hala kullanıyormusunuz memnunmusunuz.
Bide bu kanal logolarını nasıl yükleyeceğiz bilgisi olan yada yapabilen var mı?
İlk alan ve kullananlardanım. Memnun yeni oldum. Şu an güncellemelerle cihaz düzeldi uydu bölümü takılma donma yapıyordu düzeldi. Şu an gayet stabil . Kanal logo yükleme ayarı yok , farklı bir şekilde yükleniyormu bilmiyorum. Müsait olduğumda benimde aklımda olan bir konu araştıracağım.

İlk alan ve kullananlardanım. Memnun yeni oldum. Şu an güncellemelerle cihaz düzeldi uydu bölümü takılma donma yapıyordu düzeldi. Şu an gayet stabil . Kanal logo yükleme ayarı yok , farklı bir şekilde yükleniyormu bilmiyorum. Müsait olduğumda benimde aklımda olan bir konu araştıracağım.
1000134383

Söyle bi yazı gördüm uyguladım ama olmadı bende sende bi dene istersen hocam.
Ben yaptığım zaman program bulunamadı diyor.

Peki oscam ccam çoklu uslu ayari varmı uydu kisminda

Peki oscam ccam çoklu uslu ayari varmı uydu kisminda
Gördüğüm kadarıyla yok. Artık pek kullanılmıyor android iptv uygulamaları tercih ediliyor.
Sizde eski uyduculardansınız gibi next machinalar. 2000 ler gibi değil artık. Fakat hiremco matrix pro tavsiye ederim uydusu yazılım daha profesyonel onda istedikleriniz var.

Gördüğüm kadarıyla yok. Artık pek kullanılmıyor android iptv uygulamaları tercih ediliyor.
Sizde eski uyduculardansınız gibi next machinalar. 2000 ler gibi değil artık. Fakat hiremco matrix pro tavsiye ederim uydusu yazılım daha profesyonel onda istedikleriniz var.
Tsk edrim ben uydu kısmı ile ilgileniyorum ondan sordum beni kesmez o zaman enigma2 vardi satttim çok cihaz geçti elimden doğru seviyorum uydu cihazlari

Uydu destekli tunerli bir box lazım. Dreamstar a göre nasıl tavsiye edermisiniz. Amlogicler allwinnera göre daha stabil çalışıyor bildiğim

Konuyu görüntüleyenler

Geri