Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Genel android ayarlarından erişilebilirlik seçeneklerine gidin ve ugulamayı etkinleştirin,
Ekli dosyayı görüntüle 7145
sonrada uygulamanın ayarlarından "genel" bölümüne gidin ve "Geçerli başlatıcıyı geçersiz kıl" seçeneğini etkinleştirin.
Ekli dosyayı görüntüle 7148
teşekkürler botechwzonede deniyecem

not: oldu teşekkürler 2 andorid boxta denedim oldu

yanlız arka planda açık kalan uygulamaları kapatamıyorum onun için çözümü varmı

Son düzenleme:
teşekkürler botechwzonede deniyecem

not: oldu teşekkürler 2 andorid boxta denedim oldu

yanlız arka planda açık kalan uygulamaları kapatamıyorum onun için çözümü varmı
Onun için ekstra program kullanmanız gerek.

Ben next 4k box kullanıyorum.kendı launcher İnat ustune mağazasından projetv yukledım kurdum.kumanda İle geri geldiğimde Eski launchere geliyor.bırde bırıncı sayfadaki güncellemeyi ındırıyorum ama acmıyor.

Ekli dosyalar

• 17456454265006818731485080408085.jpg
    17456454265006818731485080408085.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 19
  • 17456454876414228981466008370432.jpg
    17456454876414228981466008370432.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 19
Genel android ayarlarından erişilebilirlik seçeneklerine gidin ve ugulamayı etkinleştirin,
Ekli dosyayı görüntüle 7145
sonrada uygulamanın ayarlarından "genel" bölümüne gidin ve "Geçerli başlatıcıyı geçersiz kıl" seçeneğini etkinleştirin.
Ekli dosyayı görüntüle 7148
@ce35 geri tuşunda eski launcher problemi için bu yönergeleri uygulayın.
2. sorun için de dosyalar zipli, (sıkıştırılmış) çıkartıp ardından kurmanız gerek.

Ziplı dosyayı nasıl çıkarabiliriz box da.programmı yüklemek lazım

Bu versiyonda modlayan sık sık görüntülenen bir link koymuş benim gibi bundan rahatsızlık duyan başka kimse varsa başka bir modlu versiyon buldum onu upload edebilirim.

Ben programı indirdim ama acamadım.sıkıştırılmış zipli dosyalar için program lazımmış

Ben programı indirdim ama acamadım.sıkıştırılmış zipli dosyalar için program lazımmış
bu linkten bilgisayarınızdaki işletim sistemine uygun WinRAR programını veya bu linkten bu linkten 7zip programını indirip kurduğunuzda sıkıştırılış tüm dosya türlerini açabilirsiniz.

Bu versiyonda modlayan sık sık görüntülenen bir link koymuş benim gibi bundan rahatsızlık duyan başka kimse varsa başka bir modlu versiyon buldum onu upload edebilirim.
Ne zaman indirmiştiniz? Dün @tekkan paylaşımı alternatifi ile güncellemiştim. Tekrar bir kontrol edin isterseniz.

Sayın moderatör üm ayrıştırma hatası alıyorum.paket acılamadı diyor.bana yardımcı olabılırmısınız.next box Google tv kullanıyorum.

yeni gördüm
Sayın moderatör üm ayrıştırma hatası alıyorum.paket acılamadı diyor.bana yardımcı olabılırmısınız.next box Google tv kullanıyorum.
yeni gördüm,
ilgileniyorum

Link güncellendi

Tüm açık uygulamaları kapatma kisayolu nedir ? Standart menü de Home tuşunu basılı tutunca açık uygulamalar gozukuyordu

next box ta gecerlimi
Next box dediğiniz android ise android box ınızın içinde olması gereken google playden winrar diye aratıp çıkan RAR apk yı kurun. Sıkıştırılmış dosyaları açacaktır.APK nın google crome üzerinden linki bu şekilde.

Konuyu görüntüleyenler

Geri