Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

İlk izlenimime göre kumanda ses tuşu sorunu giderilmiş.

Konuda uzman abilerim

Bu shield tv box için yeni bir launcher 15 gün deneme süresi 400 lira ücreti var çok beğendim satın alacaktım fakat ülkemizden satın alınamıyor uzman abilerime sormak istediğim bu launcher modlanır mı şimdiden teşekkürler

şifre olarak sinetech yazdım. Kabul etmedi.

4.63 te arayüzden uygulamalara doğrudan ve zamanlı şifre koyma olayındaki sorun çözülmüş kullanılabiliyor.

4,63 versiyon test edildi, sorunsuz modlu çalışan linki eklendi. (virustotal 2 sonuç çıkarıyor lakin virüs değil.)

Arkaplan degişmelerini sabitleyebilirmiyiz
Arka plan için seçenek çok istediğini yapabilirsin kullanıcı tanımlı vs ayarlar mevcut.Yani istediğiniz görüntünün sabit olarak kalmasını sağlayabilirsiniz. Bi göz atın siz

Ekli dosyayı görüntüle 1667

Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır.
Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki alışveriş, netflix vs görmek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır.
Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705

4.63 Güncelleme:

4.54:
4,60:
4,62:
Şifre: forumsinetech

Ekli dosyayı görüntüle 1667

Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır.
Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki alışveriş, netflix vs görmek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır.
Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705

4.63 Güncelleme:

4.54:
4,60:
4,62:
Şifre: forumsinetech
Uygulamayı kurduktan sonra deneme amaçlı bazi uygulamalarimi gizledim; fakat gizledigim uygulamalari tekrar nasil gizlilikten cikartabilirim. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Uygulamayı kurduktan sonra deneme amaçlı bazi uygulamalarimi gizledim; fakat gizledigim uygulamalari tekrar nasil gizlilikten cikartabilirim. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Ana ekrandaki listelenen uygulamaların en sonuna kadar yön tuşlarıyla gittiğinizde bir ayar (⚙️) simgesi çıkar.
Ona basınca tv uygulamaları adlı düzenleme menüsü gelmeli karşınıza.
Açılan bu menüden en alta gittiğinizde uygulamaları yönet yazana basarsanız aktif/pasif tüm uygulamaları görüp istediğiniz hale getirebilirsiniz.

10000475011000047503

Keşke orjinal yapsak direk ana program bu olsa geri tuşuna basınca direk andorid TV dönüyor

Keşke orjinal yapsak direk ana program bu olsa geri tuşuna basınca direk andorid TV dönüyor
Genel android ayarlarından erişilebilirlik seçeneklerine gidin ve ugulamayı etkinleştirin,
1745567511665
sonrada uygulamanın ayarlarından "genel" bölümüne gidin ve "Geçerli başlatıcıyı geçersiz kıl" seçeneğini etkinleştirin.
1745567621450

Konuyu görüntüleyenler

Geri