Yeni Bilgisayarı Formatlama

gitti bizim o zaman desene görüntüler bir sürü anı videosu vardı içinde
CD'lerde gözle görülür fiziksel bir sorun yoksa başka bir optik sürücü ile okuyabilir. Ama okuduğu anda ilk fırsatta buluta atmakta fayda var.

Ben düğün dvd'sini hızlı bir şekilde imaj olarak buluta atmıştım, şimdi izlemek istesem herhangi bir dvd okuyucu bulmak bile mesele :)

bende gezgin çubugu gitti bi kod buldum recoveryden kurdum 6 saat uraştırdı son güncellemyi indsiremiyn çökertiyo pcyi
Dostum benzer bir sorunu bende yaşadım. Bilgisayarımda Windows 11 Pro Sürüm 21H2 İS Derlemesi 22000.282 Windows Özelliği Deneyim Paketi 1000.22000.318.0 kurulu. Güncellemelr açıktı. Bir gün KB5037770 güvenlik güncellemesi yüklendi. Standart uygulama. Makine kendini yeniden başlattı ve bir daha tam anlamıyla açılmadı. Sürekli olarak masa üstü geliyor kayboluyor, ve sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Daha sonra araştırdım. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşların deneyimlerinden elde ettiğim sonuç. Makineyi güvenli modda aç. Güncelleştirmeyi kaldır mutlu sona ulaş. Bir kez daha aynı durumla karşılaşmamak için güncelleştirmeleri şimdilik kapattım. Biraz uzattım kusura bakmayın. Amacım sizin gibi, benim gibi benzer sorunlarla karşılaşacak arkadaşlarımıza ip ucu verebilmekti. Saygılar.

güncelleyi kapadım iice gitti 6 saat uraşı sonunda bi kod buldum oldu ama masa üstü arada donma yapıyo yeni güncellemede düzelcektir

CD'lerde gözle görülür fiziksel bir sorun yoksa başka bir optik sürücü ile okuyabilir. Ama okuduğu anda ilk fırsatta buluta atmakta fayda var.

Ben düğün dvd'sini hızlı bir şekilde imaj olarak buluta atmıştım, şimdi izlemek istesem herhangi bir dvd okuyucu bulmak bile mesele :)
VHS kaset şeklindede var elimde cd'e aktarmıştım sağlam olsun diye cd ler çalıştıramıyorum bu sefer VHS ler zaten gitmiştir gitmese bile nereden bulacan vhs oybatıcı oradan kaydedeyim:cry:

VHS kaset şeklindede var elimde cd'e aktarmıştım sağlam olsun diye cd ler çalıştıramıyorum bu sefer VHS ler zaten gitmiştir gitmese bile nereden bulacan vhs oybatıcı oradan kaydedeyim:cry:
İzmir'de nadirende olsa bazı fotoğrafçıların ,halen kasetten cd ye aktarma yaptıklarına dair camekanlarına yapıştırılmış ilanları görüyorum. Kaça yaparlar bilemiyorum ama bulunduğunuz yerdeki fotoğrafçılardan sorgulasanız belki yardımcı olacak birilerine ulaşabilirsiniz. Saygılar.

İzmir'de nadirende olsa bazı fotoğrafçıların ,halen kasetten cd ye aktarma yaptıklarına dair camekanlarına yapıştırılmış ilanları görüyorum. Kaça yaparlar bilemiyorum ama bulunduğunuz yerdeki fotoğrafçılardan sorgulasanız belki yardımcı olacak birilerine ulaşabilirsiniz. Saygılar.
bizim bu bölgede bulmak zor olacak bunları yapanları

Üzgünüm. Her ne kadar risk barındırsa da, en azından elinizde kaynak olarak değerlendirilebilecek kaset mevcut. O nedenle her zaman umut var. Şu yada bu şekilde çözüme ulaşmanızı dilerim.Saygılar.

Dostum az önce yürüyüş yaparken, Stüdyo Hakan diye bir esnafla(daha önce ön bilgi olarak paylaşmıştım, sanırım zihnimde burası kalmış) karşılaştım. Vitrinde kasetten cd ye kayıt yapılır şeklinde bir ilanı vardı. Kensiyle konuştum. Halen hizmet vermeye devam ediyormuş. İş yeri adresi Eserkent, Karabağlar-İzmir şeklinde özetlenebilir. Kendisiyle irtibata geçmek isterseniz telefon numarasını aldım. Paylaşabilirim. Ya da o civarlarda oturan bir yakınınız varsa doğrudan (fiyat,teslim süresi vs öğrenebilmek amacıyla)yönlendirebilirsiniz.
Saygılar.

Dostum az önce yürüyüş yaparken, Stüdyo Hakan diye bir esnafla(daha önce ön bilgi olarak paylaşmıştım, sanırım zihnimde burası kalmış) karşılaştım. Vitrinde kasetten cd ye kayıt yapılır şeklinde bir ilanı vardı. Kensiyle konuştum. Halen hizmet vermeye devam ediyormuş. İş yeri adresi Eserkent, Karabağlar-İzmir şeklinde özetlenebilir. Kendisiyle irtibata geçmek isterseniz telefon numarasını aldım. Paylaşabilirim. Ya da o civarlarda oturan bir yakınınız varsa doğrudan (fiyat,teslim süresi vs öğrenebilmek amacıyla)yönlendirebilirsiniz.
Saygılar.
ilgi ve alakanızdan dolayı tşk ler

Konuyu görüntüleyenler

Geri