Yeni Bilgisayarı Formatlama

Hoparlör bluetooth muhtemelen, öncelikle hoparlörün eşleştirme moduna alınması gerekiyor (kullanım kılavuzunda yazıyordur), sonra bilgisayarda sağ alt köşede bluetooth simgesine tıklayıp, bluetooth aygıt ekle deyince açılan sayfada, cihaz ekle, sonraki sayfada bluetooth seçince eşleştirme modundaki hoparlörü görecektir
eşleştirmeyi yaptım oldu tşkler fakat hoparlördan ses gelmiyor halen laptop kendi hoparlöründen ses geliyor Win7 kurulu laptopda fark edermi hata vermesi

eşleştirmeyi yaptım oldu tşkler fakat hoparlördan ses gelmiyor halen laptop kendi hoparlöründen ses geliyor Win7 kurulu laptopda fark edermi hata vermstum kesin çözüm 2in1 bluetooth 5.0 mini usb adaptör
Dostum kesin çözüm 2in1 bluetooth 5.0 mini usb adaptör. Bilgisayarım donanımsal olarak yeterli gibi görünsede oldukça eski bir model. Geçtiğimiz yıl Mi portable bir cihaz aldım. Bilgisayarın kendi bluetooth aygıtı bağladı gibi görünsede sürekli olarak kopuyordu. Kısacası verim alamadım. Daha sonra bir adet 2in1 bluetooth 5.0 mini usb adaptör aldım. Bilgisayarın usb portuna taktım. Cihazlar otomatik olarak biribirini gördü. Bilgisayar, kendi hoparlörlerini sesize aldı ve sesi Mi portable bir cihaz'a aktarabildim. Belki usb adaptör ,usb portlarından birini işgal ediyor ama benim adıma son derece verimli bir tercih oldu. Yaptığınız denemelerden sonuç alamazsanız birde bu yönteme şans vermenizi öneririm. Saygılar.

Ekli dosyalar

• 2in1 Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör.jpg
    2in1 Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 1
Marka model nedir hoparlörün? Cep telefonuna bağlanıyor mu? Başka bağlı olduğu cihaz var mı?

cep telefonuna bağlanıyor sorun laptopta bağlanmada
Cihaz çoklu bağlantıyı desteklemiyor olabilir, cep telefonu Bluetooth unu kapatıp, ya da telefon ayarlarından Unut seçeneğini seçerek laptopa bağlanmayı deneyebilirsiniz

laptop 15 yıllık emektar umutsuz vakamı diyorsunuz
Hoparlör bluetooth ile bağlanıyorsa ve hoparlör olarak görüyorsa çalışır. Ses ayarlarında doğru çıkış aygıtını seçmeniz lazım. Sizin baktığınız yer başka bir yer. Ses simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarına girmeniz lazım (Windows 7'de adı neydi hatırlamıyorum).

1749590552372

Sonrasında çıkış aygıtının doğru seçili olduğunu görmeniz lazım.

1749590584551

Bu arada aslında yeni başlık açsanız daha doğru olurdu. Aynı sorunla karşılaşan birinin bu başlık altında cevap bulması imkansız :)

Hoparlör bluetooth ile bağlanıyorsa ve hoparlör olarak görüyorsa çalışır. Ses ayarlarında doğru çıkış aygıtını seçmeniz lazım. Sizin baktığınız yer başka bir yer. Ses simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarına girmeniz lazım (Windows 7'de adı neydi hatırlamıyorum).

Ekli dosyayı görüntüle 8912

Ekli dosyayı görüntüle 8913

Bu arada aslında yeni başlık açsanız daha doğru olurdu. Aynı sorunla karşılaşan birinin bu başlık altında cevap bulması imkansız :)
Denetim masası altındaki Donanım ve Ses'e girince Aygıtlar ve Yazıcılar içinde bağlı Bluetooth cihazları görünüyor olması lazım. Oradan bağlanan Bluetooth hoparlöre sağ tıklayıp ses özelliklerine girince varsayılan ses aygıtı seçilebilir.
Ama en kısa yolu sizin söylediğiniz ses simgesine sağ tık ile Ses Aygıtları özelliklerine girip varsayılan ses çıkış aygıtını değiştirmek olurdu.

Ekli dosyayı görüntüle 8912

Ekli dosyayı görüntüle 8913

tavsiyeniz üzere yeni konu olarak açtım bakalım oradan belki sorunu halledebiliriz ne yaptıysam olmadı sizin belirtiğiniz şekilde olmadı çözemedim yinede tşkler alakanızdan dolayı

Geri