Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
appcreatorla yapilan bir apk da bir ilkidaha sizlere sunuyorum iptv liste bolumundeki android tv logolu kodlamalarda player tam ekranda iken ekrani kucultmeddn kumandanin yukari assagi tuslari ile kanal degistirebileceksiniz artik sol kosede rakamlar 000 sa o kanlda yayin yok demek kumandaniza bir daha basin sonraki kanali secin

Bu seferde kanallar bekleme ekranında kalıyor üstad bilgilerinşze

Bilgisayarda WSA ile gayet rahat çalışıyor ve kanallarda bekleme yok.

Xiaomi

sinyal yok hatası veriyor eskiden açılam bir çok kanlda
onlar vpn ile aciliyo usta sanirim mor paketten telif yemisiz yeni kodlama yaptim private bolumu zaten normal bolumleri kapatacagim iptv player mantigi gibi oldu apk cine10 tv ile ayni mantik oldu android tv lerdede sorunsuz calisiyor duzgun kodlama ariyordum simdi piyasadki iptv leri eklemek sadece 5 dk

Önerdiğiniz vpn var mı?
teldemi kullanacaksin tvboxtami
tvboxta kullanacaksan wiffi ayarlarinda sitatick ayari aktif etmen kafi sorunsuz izlersin mobildense kafana gore playstordan bakarsin turbo vpn olur sanirim

telegram kullansan gurubumda turkce anlatimli video koymustum hem tv icin hem mobil icin gele biliyorsan telegramdan gel video yu izle isinie cok yarayacak cunku video analtiminda inat tv yede reklmasiz izlemenin yolunu anlatiyor izlersin videoyu sonra geri cikarsin ayrica parstv apk yida indire bilirsin ordan

Pars tv yönetim tarafı pars2025 olan şifreyi kabul etmiyor dostum ben roket tv kullanıyordum ordan da kanallar açılmıyor statik ip yaptığım halde.Emeğinize teşekkürler

Pars tv yönetim tarafı pars2025 olan şifreyi kabul etmiyor dostum ben roket tv kullanıyordum ordan da kanallar açılmıyor statik ip yaptığım halde.Emeğinize teşekkürler
Screenshot 20250315 042513Screenshot 20250315 042519

Örnek vavoda ve iptvee birvkanal izliyorum diğer kanala geçmek için geri tusuna basınca komple ana menüye atiyor mi boxda bir güncelleme yapar mısın

Artı olarak reis vavo izlerken 30 saniyede bir durup gri ekran olup tekrar geliyor sağlam bir güncelleme lazım kumanda desteğine önem verilmeli tavsiye olarak

Örnek vavoda ve iptvee birvkanal izliyorum diğer kanala geçmek için geri tusuna basınca komple ana menüye atiyor mi boxda bir güncelleme yapar mısın
playerin sol ust kosede geri butonu koydum kumandadan ora basarsan katagoriye atar ekranda gorunmesi lazim arti reset olayi dogru simdi baska kod atacam ona bi bakarsin

Artı olarak reis vavo izlerken 30 saniyede bir durup gri ekran olup tekrar geliyor sağlam bir güncelleme lazım kumanda desteğine önem verilmeli tavsiye olarak
reis vavoo 1 ve 2 nin kodu degistirdim bak bakalim hangisinde daha stabil kullaniyorsan ona gore ikisinide ayni yapariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri