Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulama ulaşılabilir değil diyor link hocamkendi uygulamam sadece amator isi gizli hazineleri bulmak icin yaptim mor paket olmaz olursa appcreator dan apk yi indiremezsiniz zamanla degisik kanallarda ekeleriz vakit oldukca
aksamki maclari donmadan takilmadan izleye bilirsiniz orjinal trt den geliyo yayinlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ilk mesajda yaziyo sifreşifre koymuşsunuz şifre ne
Cok tesekkur ederim elıne sağlıkuygulamayi kilitledim kulanmak isteyen için uygulamayi baska yerde paylasmaya gerek yok kullanici sayimiz kadar dostlarimiz var demektir kaliteli icerikleri ekleriz zamanla kasmadan donmadan her turden canli tv leri izleriz
uygulamaya giriş
şifreniz
(roket) iyi seyirler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
usta mor spor 360 bi baksana vpn olmadan aciliyormu benim turknet bende sorunsuz ama bide siz bakinTeşekkür ederim emeğne sağlık mor 1çalışmıyor birde sinama kanallarını artırma şansın varmı acaba
valla usta onun icin menu kodlamasina ihtiyacim var ilk okul 3 den terkim ancak bu kadar oluyor bir kac kisiden rica ettik kimse cevap vermedi bulursam kodlamaArkadaşım birde kanaldan kanala gezinirken kanal zemini beyaz olunca gezindiğin kanalı göremiyorsun düzeltilebilirmi
Bende açılmada mor 1 de açılmıyorusta mor spor 360 bi baksana vpn olmadan aciliyormu benim turknet bende sorunsuz ama bide siz bakin
usta telin wifi bolumune bak her hangi bir vpn felan yok drek aciliyo red box bolumundede sonlara ekledin ayni kaynagin yayininiBende açılmada mor 1 de açılmıyor
cevap vermedi değilde vaktinin olmadığını söylemiştirvalla usta onun icin menu kodlamasina ihtiyacim var ilk okul 3 den terkim ancak bu kadar oluyor bir kac kisiden rica ettik kimse cevap vermedi bulursam kodlama
ona gore duzeltirim her kanala resim koyarsam uygulama balon gibi şiser sonra
ustam sözüm sana degil kismet isi kod bulsaydim görselini degistircektimcevap vermedi değilde vaktinin olmadığını söylemiştir![]()
hocam valla öyle bir yazmışsınız ki ben dahil herkese sitem ettiğinizi düşündümustam sözüm sana degil kismet isi kod bulsaydim görselini degistircektim![]()