Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parstv

Paylaşımcı
Konular
30
mor paketten gelen telif ihlali sebebi ile roket tv sonlandirilmistir

Son düzenleme:
Güzel bir uygulama yapan arkadaşın ellerine saglık herkese tavsiye ederim.

Güzel bir uygulama tabii nin kendi uygulamasından daha onde

kendi uygulamam sadece amator isi gizli hazineleri bulmak icin yaptim mor paket olmaz olursa appcreator dan apk yi indiremezsiniz zamanla degisik kanallarda ekeleriz vakit oldukca

aksamki maclari donmadan takilmadan izleye bilirsiniz orjinal trt den geliyo yayinlar🤣🤣🤣

Uygulama ulaşılabilir değil diyor link hocam

uygulamayi kilitledim kulanmak isteyen için uygulamayi baska yerde paylasmaya gerek yok kullanici sayimiz kadar dostlarimiz var demektir kaliteli icerikleri ekleriz zamanla kasmadan donmadan her turden canli tv leri izleriz

uygulamaya giriş
şifreniz
(roket) iyi seyirler

Cok tesekkur ederim elıne sağlık

Teşekkür ederim emeğne sağlık mor 1çalışmıyor birde sinama kanallarını artırma şansın varmı acaba

Arkadaşım birde kanaldan kanala gezinirken kanal zemini beyaz olunca gezindiğin kanalı göremiyorsun düzeltilebilirmi

Teşekkür ederim emeğne sağlık mor 1çalışmıyor birde sinama kanallarını artırma şansın varmı acaba
usta mor spor 360 bi baksana vpn olmadan aciliyormu benim turknet bende sorunsuz ama bide siz bakin

Arkadaşım birde kanaldan kanala gezinirken kanal zemini beyaz olunca gezindiğin kanalı göremiyorsun düzeltilebilirmi
valla usta onun icin menu kodlamasina ihtiyacim var ilk okul 3 den terkim ancak bu kadar oluyor bir kac kisiden rica ettik kimse cevap vermedi bulursam kodlama
ona gore duzeltirim her kanala resim koyarsam uygulama balon gibi şiser sonra

valla usta onun icin menu kodlamasina ihtiyacim var ilk okul 3 den terkim ancak bu kadar oluyor bir kac kisiden rica ettik kimse cevap vermedi bulursam kodlama
ona gore duzeltirim her kanala resim koyarsam uygulama balon gibi şiser sonra
cevap vermedi değilde vaktinin olmadığını söylemiştir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri